Beauty + Fashion

Gratis Sneakers van Radio 538

Op 31 augustus zat ik thuis achter de laptop naar Radio 538 te luisteren. De Top 40 was bezig en tijdens de Top 40 doen ze altijd een prijsvraag genaamd ”Tweet Wie Je Ziet”. Er wordt dan een foto getwitterd en het is aan de luisteraars om te raden welke hit/artiest uit de Top 40 je op de foto ziet. Op die vrijdag besloot ik mijn geluk op de proef te stellen en deed ik mee met de prijsvraag.

Dit keer kreeg de “Tweet Wie Je Ziet” opdracht net een andere twist. Het was dit keer namelijk geen foto, maar een video die werd getwitterd. Als jullie het filmpje ook willen zien, klik dan even op de volgende link. http://www.538gemist.nl/fragment/17371

Konden jullie raden welke hit/artiest uit de Top 40 er werd uitgebeeld? Ik wist het meteen. Het was PSY met Gangnam Style. En dus stuurde ik een reply op de tweet van Radio538 met daarin mijn antwoord. Ik ging er absoluut niet vanuit dat ik zou winnen. Ik had namelijk wel eens eerder mee gedaan en er zijn zoveel mensen die erop reageren. Dus ik ging weer lekker verder waar ik mee bezig was.

Maar ongeveer anderhalf uur later, zag ik opeens dat ik een tweet terug kreeg:

Ik had gewonnen! Ik mailde mijn gegevens door en na ongeveer een week lag mijn tegoedbon door de brievenbus. Ik mocht gratis sneakers gaan uitzoeken in één van de winkels van Sneakers.nl. En dat deed ik afgelopen vrijdag in Maastricht (wat ik daar deed lezen jullie in een volgende log). Deze beauty’s zijn het geworden.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

6 Reacties

 • Reageer Marjolein 30 september 2012 op 17:01

  Vette sneakers!
  Marjolein heeft onlangs geplaatst..Random photos #7

 • Reageer Rianne 30 september 2012 op 18:35

  Ooh die zijn leuk!!
  Rianne heeft onlangs geplaatst..365puppyproject: week 18

 • Reageer Willemvk 30 september 2012 op 22:06

  Gefeliciteerd, winnen is altijd leuk!!
  Willemvk heeft onlangs geplaatst..2,5 Kilometer

 • Reageer Saskia 1 oktober 2012 op 09:02

  Erg leuk zeg, gefeliciteerd!
  Saskia heeft onlangs geplaatst..H&M bestelling: herfst proof

 • Reageer Veronica 1 oktober 2012 op 12:50

  Gaaaaaaf! Die sneakers zou ik ook wel willen!
  Veronica heeft onlangs geplaatst..Mijn persoonlijke wieg

 • Reageer Caroline 1 oktober 2012 op 19:03

  Erg mooi!!

  Liefs!!
  Caroline heeft onlangs geplaatst..Bye Bye!!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge