Travel + Trips

Summertime

Het is alweer anderhalve maand geleden dat wij afreisden naar het zuiden van Frankrijk voor een heerlijke, ontspannende vakantie met elkaar. Onze eerste lange vakantie echt alleen met elkaar. Geen familie en geen vrienden. En geen verplichtingen: als wij 14 dagen lang alleen op het strand hadden willen liggen, dan hadden wij dat gewoon gedaan. Maar uiteraard deden we dat niet.

Midden in de nacht deden we de deur achter ons op slot en stapten we in de volgeladen auto. Met een kleine pijn in ons hart, omdat we onze twee ventjes (Charlie & O’Malley) twee weken alleen moesten laten. Nergens voor nodig, want mijn moeder en zusje pasten met alle liefde op. Na 13 uur reizen, kwamen we aan op de camping en konden we onze spullen in de stacaravan zetten. Een mooie, nette camping en een minstens net zo mooie stacaravan. Het was tijd om te gaan genieten!

We hebben van alles gezien in die 14 dagen. We hebben de toerist uit gehangen en we hebben heerlijk in de zee gedobberd. Soms bleven we een lekker dagje op de camping. ‘s Avonds lekker staan bij de bar, terwijl we genoten van de optredens van het animatieteam. Het weer was fantastisch: zon, zon en zon. Het was elke dag tussen de 30 en 35 graden en als het twee keer een heel klein beetje geregend heeft, dan is het veel.

En nu kan ik wel elke dag één voor één gaan behandelen, maar dan ben ik nog wel even bezig. En ze zeggen toch dat foto’s duizend keer meer zeggen dan woorden? Dus ik sluit deze log af met wat foto’s van de vakantie. Een kleine greep uit de selectie foto’s die ook te vinden is op mijn Facebook. Dus als je nog meer wilt zien, dan moeten je zeker daar even kijken. En als jullie nog vragen hebben, dan kunnen die gewoon gesteld worden in de reacties.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

5 Reacties

 • Reageer Caroline 5 september 2012 op 00:32

  Prachtige foto’s!!

  Liefs!!

 • Reageer Saskia 5 september 2012 op 09:05

  Erg leuke foto’s.. En awwww die eekhoorn!

 • Reageer Eline 5 september 2012 op 09:40

  mooie foto’s hoor!

 • Reageer Veronica 5 september 2012 op 12:59

  Mooie foto’s! Wij zijn ook niet het type om stil te gaan zitten op het strand. Dingen doen en ondernemen, daarom ben je op vakantie! Die laatste foto is grappig 🙂

 • Reageer Liann. 6 september 2012 op 15:53

  Mooie foto’s! Ziet eruit als een heerlijke vakantie!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge