Travel + Trips

Avondje griezelen(d druk)

Zoals de laatste jaren al elke oktober het geval is, vieren wij Halloween in het pretpark Walibi. Er zijn dan namelijk een aantal avonden omgedoopt tot Fright Nights en het is dan de bedoeling dat je van 6 tot 11 uur ‘s avonds de stuipen op het lijf wordt gejaagd. Juist ja, is de bedoeling…

Zaterdagochtend zaten wij om 8 uur al in de auto om Stephan, Noëlle (foto links) en Joyce (foto rechts) op te halen om vervolgens naar Biddinghuizen af te reizen. Ik was benieuwd hoe het dit jaar zou zijn, de laatste paar jaar ga ik al niet met heel veel plezier naar de Fright Nights in Walibi. Ik ben gewoon niet meer bang te krijgen. Niet dat ik wil zeggen dat ik zo’n ongelooflijk stoere meid ben zonder angst, maar na zoveel bezoekjes aan de Haunted Houses (spookhuizen), weet je precies wat en waar het gebeurt. Hangt er een groot schilderij aan de muur? Dan weet ik dat die hoogstwaarschijnlijk naar beneden kan zaken en dat daar dan een griezel achter staat die naar je grijpt. Een hoek in een kamer waar je niet makkelijk omheen kan kijken? Daar staat iemand achter. Zit er in het midden van de kamer een griezel (lekker opvallend dus)? Dan moet je juist de andere kant van de kamer in de gaten houden. Het is me een beetje tè voorspelbaar geworden. Ik ben dit jaar dus ook weer nergens van geschrokken.

En dan heb ik het nog niet eens gehad over de groepjes asociale mensen die er rond lopen op zo’n avond. Zolang ze me niet lastig vallen, moeten ze lekker doen wat ze zelf willen. Maar ik heb geen zin om continu op mijn hoeden te moeten blijven omdat het zomaar opeens kan gebeuren dat twee groepjes met elkaar op de vuist gaan en je er dan zelf opeens midden in zit. Gelukkig heb ik dat dit jaar niet meegemaakt. Gelukkig.

Maar ja, dan wat anders. De wachtrijen op zo’n dag zijn bizar! Ben je bekend met Walibi? Dan ken je vast de Goliath wel. De wachtrij voor die achtbaan stond gewoon tot aan de kartbaan! Geen idee hoelang je dan in de rij zou moeten staan, maar dat zal wel meer dan twee uur zijn lijkt mij. Ow ja, en is dat soms ook de reden dat er nergens meer wachttijden stonden aangegeven? Normaal stonden er overal van die borden met actuele wachttijden. Nu konden we er maar één vinden, die niet actueel was (tijden waren al ruim een uur oud) en waar de Express niet eens op stond. Gelukkig hebben wij in de ochtend al een hoop kunnen doen.

 

Mijn zusje en ik wilden ook nog gaan skydiven, maar toen wij besloten ons aan te gaan melden, bleek het voor de hele avond al vol te zitten. Jammer hoor! Hadden we net een beetje ons over de zenuwen heen gezet, ging het hele gebeuren niet door.

Oké, ik wil niet heel de dag als één grote mislukking gaan afspiegelen. Het was echt wel gezellig hoor met elkaar. Maar ik was liever ergens anders geweest, want dit kostte gewoon een hoop geld (die spookhuizen moet je nog eens los betalen) voor iets wat voor mij niet helemaal uit de verf kwam. Volgend jaar laat ik me dus echt niet overhalen om weer mee te gaan.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

6 Reacties

 • Reageer joyce 23 oktober 2012 op 23:06

  aaah joh, dan gaan we eens op een door de weekse dag naar walibi, heel de dag achterbanen en dan ook gelijk skydiven!

 • Reageer Sas 24 oktober 2012 op 09:21

  Lijkt me niets voor mij hihi.
  Sas heeft onlangs geplaatst..Aanraders: Het aandenken, De leerling & Koud bloed

 • Reageer Lauradenkt 24 oktober 2012 op 09:51

  Ik ben nog nooit in Walibi geweest, maar zou er wel naar toe willen!
  Lauradenkt heeft onlangs geplaatst..Waar niemand het eigenlijk over wil hebben

 • Reageer Angelique 24 oktober 2012 op 13:07

  Ben wel eens in Walibi geweest, vond het wel leuk!
  Angelique heeft onlangs geplaatst..Gekregen: Liebster Award

  • Reageer Wendy 25 oktober 2012 op 17:18

   @Angelique: Ik zeg ook niet dat Walibi niet leuk is. Hartstikke leuk juist, maar dus niet op de tweede zaterdag van de Halloween Fright Nights. 😉

 • Reageer marlyssa 31 oktober 2012 op 23:49

  Ik ben er nog nooit geweest met Halloween, maar zo te horen is het niet echt spannend en alleen maar extreem druk. Wel jammer dat het tegen viel, maar gelukkig was het nog wel gezellig met elkaar:)
  marlyssa heeft onlangs geplaatst..Halloween

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge