Travel + Trips

Dagje Maastricht & Karten

Zoals ik jullie in mijn vorige log al vertelde, waren Kevin en ik afgelopen vrijdag in Maastricht te vinden. Dat was ‘s middags en ‘s avonds waren we ook nog even te vinden in Maasmechelen (België). Wat we daar helemaal deden? We hadden het personeelsuitje van Kevins werk.

Al een hele tijd geleden konden wij ons opgeven voor het vijfjaarlijkse uitje voor het personeel van Kevins werk. Het uitje zou van vrijdag tot en met zaterdag duren. We zouden overnachten in een hotel en konden ons opgeven voor een aantal activiteiten. Omdat Kevin op zaterdag een opdracht had met zijn Drive-In, zouden wij alleen de vrijdag meemaken. We zouden overnachten in het hotel en zaterdagochtend  vroeg weer vertrekken. Om diezelfde reden, zijn wij met eigen vervoer achter de touringcars aan gereden.

Om 8 uur moesten we verzamelen bij Kevin zijn werk en om half 9 reden we weg richting Maastricht. Onderweg stopten we nog ergens voor koffie of thee met een stukje vlaai. Aangekomen in Maastricht, gingen we eerst lunchen op een salonboot.

Nadat we geluncht hadden, was het tijd voor de eerste gekozen activiteit. Er kon gekozen worden voor een rondleiding met gids of vrije besteding. Wij hadden voor het laatste gekozen. Lekker even samen door Maastricht slenteren en eventueel wat shoppen. Daarna moesten we we naar het hotel, waar we om 5 uur aan konden schuiven voor het avondeten.

Na flink door eten, zaten we om 7 uur alweer in de bus op weg naar België voor onze tweede gekozen activiteit: karten in Maasmechelen. En dat heb ik geweten, want diezelfde avond had ik een prachtige bloeduitstorting om mijn rug en de dag daarna zat ik aan de pijnstillers in verband met een pijnlijke nek en rug. Hoe dat kwam? Tijdens mijn tweede race ben ik vol in de zijkant geraakt door degene die achter me reed. Ik was stil komen te staan in een bocht, omdat ik begon te glijden en hij kon mij niet meer ontwijken. Het was best wel een klap en voor degene die het zagen, zag het er ook heel erg uit. Degene die mij aanreed, dacht dat ik op zijn minst bewusteloos moest zijn, zo hard knalde mijn hoofd heen en weer. De jongens van de kartbaan kwamen zelfs allebei keihard aanrennen, omdat het er best heftig uit zag. Maar goed, bewusteloos was ik niet, had alleen de eerste paar seconden moeite met ademhalen door de klap op de zijkant van mijn borstkas. En daarna had ik dus een bloeduitstorting en een stijve rug en nek. Altijd leuk, zo’n eerste keer karten…

Ik ben die avond lekker in een warm bad gaan liggen en daarna lekker naar bed gegaan. De volgende ochtend gingen we rond 7 uur/ half 8 alweer richting huis. Het was een kort, maar enerverend weekendje weg. Vooral mijn allereerste keer karten, zal ik niet snel vergeten.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

8 Reacties

 • Reageer Kevin 2 oktober 2012 op 07:47

  En ondanks dat het je eerste keer karten was deed je het zo slecht nog niet 😉

 • Reageer Danielle 2 oktober 2012 op 12:35

  Ik wil dus ook nog steeds eens naar Maastricht, de hotels daar zijn alleen zooooo duur, dus eerst nog maar even sparen 😉
  Danielle heeft onlangs geplaatst..Alles wat je altijd al wilde weten over Parijs

 • Reageer Liann. 4 oktober 2012 op 18:44

  Auw! Gaat het nu weer?

  • Reageer Wendy 5 oktober 2012 op 08:21

   @Liann.: Ja, inmiddels gaat het wel weer. De last van mijn nek en rug was rond dinsdag alweer weg en de bloeduitstorting is ook bijna niet meer te zien. Dus geen vervelende doktersbezoekjes achteraf. Gelukkig!

 • Reageer Caroline 5 oktober 2012 op 16:49

  Beterschap met je nek en rug! Een mooie dag dus, op het karten dan na..

  Liefs!!
  Caroline heeft onlangs geplaatst..Weekendje Blankenberge

  • Reageer Wendy 7 oktober 2012 op 14:44

   @Caroline: Ondanks de crash was het karten ook heel leuk hoor. En inmiddels heb ik totaal geen last meer van mijn nek en mijn rug. Maar toch bedankt!
   Wendy heeft onlangs geplaatst..Dagje Maastricht & Karten

 • Reageer Kelly - (Kellydiaries) 7 oktober 2012 op 11:33

  Veel beterschap.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge