Beauty + Fashion

GlossyBox Oktober

Vorige maand besloot ik mijn nieuwsgierigheid rondom de GlossyBox te stillen en werd ik lid van dit fenomeen. Ik ben geen beauty-gek en ben ook niet uitgebreid bezig met beautyproducten, maar het concept vond ik leuk en goed. Ik besloot om het voor drie of vier maanden te proberen (het begin van het nieuwe jaar) en dan een beslissing te nemen of ik langer lid wilde blijven of niet.

Woensdag 17 oktober kreeg ik een e-mail van GlossyBox.nl dat mijn eerste GlossyBox was verzonden. Binnen vijf werkdagen zou ik hem moeten ontvangen. Stiekem hoopte ik hem de volgende dag natuurlijk al te hebben, maar ik ging er niet van uit. Ik had namelijk wel wat verder gekeken voordat ik lid werd van GlossyBox en had zo hier en daar ook wel wat berichten gelezen dat mensen soms lang moesten wachten tot ze hun box eindelijk mochten ontvangen. Ik was daarom blij verrast toen donderdag rond het middaguur de deurbel ging en een mevrouw van SelectVracht mij de GlossyBox overhandigde. Ik voelde me als een kind op pakjesavond en met fotocamera in de hand, maakte ik mijn eerste GlossyBox open.

Het uitpakken zelf is de eerste keer al een feestje. Wat is het toch mooi ingepakt! Mooi lichtroze, stevig doosje (die ik zeker nog wel ergens voor kan hergebruiken), lief strikje, kaartje erin met daarop een omschrijving van alle producten. Het oogt allemaal heel chique en duur. Tenminste, dat is mijn mening. Maar goed, het gaat natuurlijk niet om het doosje, het strikje of wel ander detail van de verpakking. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om wat er in zit. Dus hier een blik in mijn eerste GlossyBox.

  

1. Rituals – Perfection Volume Mascara | 2. Ginvera – Greentea Exfoliating Marvelgel | 3. Diadermine – Ultra-Hydraterende Crème | 4. Elf – Wimperkruller | 5. Weleda – Amandel Verzachtende Gezichtsolie | 6. Anatomicals – Stop Cracking Up Lip Balm

En nou is natuurlijk de vraag: wat vind ik er nu van? Ik vind het een leuke GlossyBox, dus de eerste keer is zeker niet tegen gevallen. Het zijn allemaal wel spulletjes die ik kan gebruiken en ga gebruiken. Een nieuwe mascara is nooit weg, mijn lippen schuren heel vaak nu het weer kouder wordt, een dagcrème had ik eigenlijk nog niet, een wimperkruller gebruik ik ook wel eens en mijn gezicht kan af en toe best een scrub-beurt gebruiken. Het enige waar ik mijn vraagtekens bij heb, is de gezichtsolie. Ik heb best een vettige huid en dus weet ik niet of ik sta te springen er dan ook nog olie op te smeren. Maar goed, ik kan het altijd proberen. of de producten doen wat ze beloven te doen, moet ik natuurlijk nog maar zien. Toch ben ik tot nu toe niet ontevreden over GlossyBox.nl

Mocht het nou zo zijn dat jullie ook lid willen worden van de GlossyBox, klik dan even op de volgende link. Op die manier spaar ik weer GlossyDots: punten die ik (als ik er genoeg heb) kan inleveren voor een gratis GlossyBox. Alvast bedankt!
Klik hier om lid te worden!

 

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

5 Reacties

 • Reageer Caroline 21 oktober 2012 op 21:46

  Mooie producten voor al die mascara van rituals en de gezichts olie van weldela en de wimperkruller!!

  Veel plezier er meer!
  Caroline heeft onlangs geplaatst..Zwemvierdaagse

 • Reageer Eva 22 oktober 2012 op 11:01

  Wat leuk! Nou wil ik ook!

 • Reageer Saskia 22 oktober 2012 op 12:27

  Ziet er mooi uit!
  Saskia heeft onlangs geplaatst..Waarmee ik blij ben

 • Reageer Liann. 22 oktober 2012 op 18:30

  Super leuk!
  Liann. heeft onlangs geplaatst..Files en restaurants

 • Reageer Leoni 8 november 2012 op 12:06

  Wauw. Mooie producten zit erin. De wimperkruller wil ik ook wel hebben.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge