Creative

Herfstkrans

Vorig jaar december kocht ik een witte krans voor aan de deur. Een kale, witte krans. Met het idee om hem aan het seizoen aan te passen. Zelf. Gewoon lekker creabea zijn.

Het eerste seizoen (winter) heb ik het makkelijk gehouden: ik heb er een mooie paarse kerstbal in het midden ingehangen met wat paars lint en klaar. Voor de lente/zomer heb ik wat meer uitgepakt: ik heb een heleboel bloemen gehaakt en die heb ik in/aan/op de krans gehangen. Ik kreeg er een hoop leuke reacties over en zeker als men hoorde dat ik de bloemetjes zelf gehaakt had.

Maar inmiddels is het duidelijk herfst en waren de gehaakte bloemetjes ook wel een beetje "verlept”, oftewel: de kleuren waren door de zon vervaagd en door de regenbuitjes waren de meeste een beetje slap gaan hangen. Nee, deze bloemetjes houden niet zo van zon en regen. Het werd tijd voor een herfstkrans, dus bloemen er af en bladeren, besjes, paddenstoelen en pompoenen eraan.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

3 Reacties

 • Reageer Cuisine Céline 17 oktober 2012 op 20:13

  Mooi gelukt!

 • Reageer Caroline 17 oktober 2012 op 22:03

  Erg leuk!!
  Caroline heeft onlangs geplaatst..Festyland

 • Reageer Saskia 18 oktober 2012 op 21:43

  Ziet er erg leuk uit!
  Saskia heeft onlangs geplaatst..The Awesome List: I have found out that if you love life, life will love you back

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge