Overige

ItsWendy.nl op Facebook

Ik deelde mijn blogupdate altijd al via Facebook, maar dan op mijn persoonlijke Facebook pagina. Ik vond het wel tijd worden voor een eigen Facebook pagina voor ItsWendy.nl.

Oké, ik heb dan wel geen honderden volgers, maar dat hoeft toch geen reden te zijn om geen Facebook pagina aan te maken voor je persoonlijke blog? Er zullen vast wel mensen zijn die mij niet persoonlijk kennen, maar wel mijn blog via Facebook willen volgen. Nu kan dat, zonder dat ze Facebook vriendjes met me hoeven te worden. Zo houd ik de boel een beetje gescheiden.

Dus mocht je er behoefte aan hebben om mijn blog via Facebook te volgen, ga dan eens kijken op Facebook.com/ItsWendyNL en vergeet ook zeker niet op “Vind ik leuk” te drukken. En natuurlijk is mijn blog ook nog steeds te vinden via BlogLovin’

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

2 Reacties

 • Reageer Lyanne 23 oktober 2012 op 13:37

  Leuk! Ik ga eens een kijkje nemen. 🙂
  Lyanne heeft onlangs geplaatst..C. Schrijnemakers – Thailand voor beginners

 • Reageer Sas 24 oktober 2012 op 09:13

  Had het gezien. Echter gebruik ik mijn Facebook (behalve voor de bloggers groep) niet voor blog gerelateerde dingen. Aangezien niet iedereen weet dat ik een blog heb en het via-via kan worden gevonden.
  Sas heeft onlangs geplaatst..Aanraders: Het aandenken, De leerling & Koud bloed

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge