Overige

De andere kant van het pashokje.

Afgelopen zondag besloten we spontaan om even naar winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam te rijden. Ik moest namelijk nog wat hebben voor het Sinterklaasfeestje wat we met de collega’s hebben en ik had geen zin om de hele zondag maar een beetje thuis te hangen. Zo gezegd, zo gedaan: ongeveer drie kwartier later waren we daar.

Uiteindelijk ging ik (en ook Kevin) met meer weg dan alleen maar een tweetal kleine cadeautjes voor het sinterklaasfeestje. Al een tijdje roep ik steeds tegen Kevin dat hij eens nieuwe t-shirts moet kopen. Sommige shirts heeft hij al zolang als wij verkering hebben. Dat is bijna 9 jaar. Dat is lang! En de laatste jaren is er niet echt iets nieuws bijgekomen. Opzoek naar nieuwe t-shirts voor vriendlief werd dus nog een missie voor die zondag.

Allereerst keken we bij de Coolcat. Die hebben vaak shirts hangen met printjes die betrekking hebben tot dj-en/muziek/feesten. Kevin vindt zulke shirts leuk, want ze passen bij zijn hobby. Helaas is de grootste maat van de Coolcat nog te strak voor hem. Jammer. “Heb jij überhaupt wel eens een shirt van de H&M gepast?”, vroeg ik hem. Toen nee het antwoord bleek te zijn, trok ik hem met me mee naar de H&M om daar een poging te gaan wagen. Ondertussen had ik onderstaande shirtjes afgerekend bij de Coolcat. Ik kon wel wat leuke stap-/feestkleding gebruiken en Minnie Mouse vond ik gewoon leuk!

Bij de H&M hield ik me in en liepen we rechtstreeks naar de mannen afdeling. Ik wees Kevin wat leuke shirts aan en we verzamelden het één en anders in (hopelijk) zijn maat. Op naar de paskamer en, na redelijk lang wachten voor er een hokje vrij was, zat ik voor het eerst in bijna 9 jaar aan de andere kant van het pashokjesgordijn. Wat betreft winkelen met Kevin dan. (Bij de Coolcat stond ik namelijk zelf ook in een hokje toen Kevin aan het passen was.) Toen hij weer uit het hokje kwam, bleek dat één shirtje niet leuk zat bij hem, maar de rest wel! Jeej! Kevin is dankzij de H&M de volgende shirts rijker! (Kevins shirtjes waren uiteraard, op één na, niet te vinden op de site van H&M, dus maar even zelf wat foto’s gemaakt.)

Daarna zijn we niet meer naar kledingwinkels gegaan. Het was namelijk al wat later en ik moest ook nog opzoek naar cadeautjes voor het Sintfeest met mijn collega’s. Xenos in, Xenos uit. Niks gevonden. Dus liepen we richting de Expo. Daar was faillissementsuitverkoop! Dat is fijn. Alles voor de helft van de prijs weg. En dus ook die fotolijst waar ik de vorige keer verliefd op was geworden. Ik had de vorige keer alleen een plaatje laten zien van de 7 lijstjes breed versie en die ik bedoelde was 5 lijstjes breed. We hebben hem in het wit en inmiddels hangt hij aan onze grijze muur. Als ik hem gevuld heb met foto’s, zal ik er nog wel over bloggen. Bij de Expo vond ik ook cadeaus voor het feestje en dus gingen we, na het genieten van een heerlijke Swirl, geslaagd naar huis.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

2 Reacties

 • Reageer Saar 22 november 2012 op 13:24

  Een hele fijne middag dus 🙂 Leuk!
  Saar heeft onlangs geplaatst..Herfstshirtjes

 • Reageer Sas 23 november 2012 op 15:00

  Erg leuk!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge