Overige

Deals scoren op Groupon

Ik vind het heerlijk om een beetje rond te neuzen op het Internet. Webshop in en webshop uit of een beetje rondklikken op van die sites met mooie deals op het gebied van elektronica, kleding, reisjes, “huis en tuin” enzovoorts.

Eén van de pagina’s waar ik dan altijd even langs ga zijn de online aanbiedingen van Groupon. Op Groupon worden elke dag nieuwe activiteiten of producten aangeboden met hoge korting. Denk hierbij bijvoorbeeld aan avondje uit eten of een dagje relaxen in een wellnesscentrum. Hoe ze dit kunnen aanbieden met zulke hoge kortingen? Daar heeft Groupon een simpele uitleg voor:

Als een vooraf bepaald aantal mensen meedoet (bijvoorbeeld: 20 mensen) voordat de deal afloopt, krijgen alle deelnemers een groupon (voucher) via de email toegestuurd. Door het grote aantal mensen kunnen wij voor jullie grote kortingen bedingen.

Zelf heb ik nog nooit wat bij Groupon bestelt, maar aangezien ik nog een waardebon heb liggen, zal dat vast snel gebeuren, want er staan altijd wel interessante aanbiedingen online. Zijn jullie ook nieuwsgierig geworden naar de deals van Groupon? Ga dan zeker even kijken op Groupon.nl!

Dit stukje is geschreven in opdracht van Groupon.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

3 Reacties

 • Reageer Sas 16 november 2012 op 11:07

  Ik heb ook pas een stukje voor hun geschreven. Ik heb er zelf goede ervaringen mee 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..The view from your window

 • Reageer haagsleventje 16 november 2012 op 21:46

  heb nog nooit wat via hun gekocht. maar wat zit er voor jullie in dan als je positief over hun schrijft?

 • Reageer Bo 22 november 2012 op 10:35

  Heb eergisteren voor het eerst een grouponbon gebruikt. Er zitten echt leuke aanbiedingen tussen!
  Bo heeft onlangs geplaatst..Theeleuten met de Rosti Mepal T-Time set

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge