Overige

Gastblog op ItsWendy.nl

Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje van Kim of zij misschien een redactioneel gastartikel mocht schrijven voor mijn blog. Het leek me een leuk idee en zie hier het resultaat. Veel leesplezier!

Hoe kom je de lange winteravonden door?

In de zomer is alles gemakkelijker. Je kleedt je veel sneller leuk aan, de energie stroomt door je lichaam en er is altijd wel een terrasje of feestje in de buurt waar je met vrienden en vriendinnen naar toe kunt gaan. Maar in de winter ben je veel meer aangewezen op je eigen huiskamer. Nou, dat lijkt mij een goede reden om in ieder geval je huiskamer wat gezelliger te maken. Knap je bankstel op door de kussens opnieuw te vullen of schaf een nieuwe bank aan. En koop een paar boxen met leuke televisieseries. Die van HBO zijn altijd goed, met toppers als Boardwalk Empire, the Soprano’s en Californication. Of koop een paar boxen met oude series, die kan je tegenwoordig voor een schijntje krijgen.

Ben jij een spelletjesmens? Nu, zo rond de feestdagen liggen de winkels vol met nieuwe bordspelen. Kies er een leuke uit en nodig je vrienden bij jou thuis uit voor een etentje om daarna spelletjes te spelen, lekker ouderwets, maar zo kom je wel snel de winter door. Voor je het weet schijn en de eerste lentestralen al door de ramen. En als je een keer alleen thuis zit kan je eindeloos kleren en andere spulletjes vergelijken op een site als Beslist.nl. Daar kan je trouwens ook die spelletjes vinden. Zo hoef je niet onnodig met dit gure weer de deur uit, want als je iets besteld wordt het bij je thuis bezorgd.

Nu moet je toch zo nu en dan je huis uit. Gelukkig komen er vlak voor de feestdagen een hoop leuke films uit. Heb jij Alles is Familie al gezien? Of, voor meer actie, de nieuwe James Bond, Skyfall? Heerlijk een filmpje pakken zo op z’n tijd, daar is toch niets mis mee? En drink voordat je naar huis gaat een lekker glas glühwein, dan rol je lekker rozig je bed in.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

1 Reactie

  • Reageer Danielle 2 december 2012 op 11:56

    Mijn nieuwe bankstel moet deze week arriveren, ik kan niet wachten om daar met een fleecedekentje op te kruipen!
    Danielle heeft onlangs geplaatst..Got myself a (new) home!

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge