Beauty + Fashion

GlossyBox November

Het is alweer eind November en dus was het tijd om mijn tweede GlossyBox in ontvangst te nemen. Woensdag verzonden en donderdag bezorgd. De foto’s zijn dit keer wat minder. Het licht in de kamer was beroerd, dus neem het me niet kwalijk.

De GlossyBox van November was een speciale, want GlossyBox Nederland bestaat precies een jaar. Er waren op Facebook al twee hints gegeven over wat er dit keer in de box zou zitten. Nou ben ik geen beautyproducts-lover, dus voor mij zeggen een hoop merken helemaal niks. Maar dat mag de pret niet drukken, want het gaat uiteraard om het product zelf en niet om de naam die er op zit. Gretig begon ik met het open maken van de GlossyBox.


Als eerste kwam ik het gezichtsmasker van Anatomicals tegen en het kaartje met de omschrijving van alle producten. Daaronder zat een heel leuk papiertje met allerlei beauty producten er op. Zo schattig. Ik ga het ergens bewaren, wie weet kan ik er ooit nog wat mee. Onder dat mooi papiertje zaten de andere producten en dat waren de volgende:

 • Sabon – Handcrème | Leuke verpakking! “Het is net een tube verf”, zei mijn zusje. En wat ruikt hij lekker!
 • Biotherm – Aquasource Nuit | Een nachtcrème. Eerst mijn Niveau nachtcrème opmaken, maar dan ga ik deze zeker proberen.
 • Zoeva – Pure Glam Pigment | Ik heb nog nooit losse oogschaduwpoeder gehad. Ik heb een donkerbruine met een glittertje en wat is hij mooi! Een beetje (veel) te voor gewoon dagelijks gebruik, maar ik zie me deze echt wel gebruiken bij een avondje uit.
 • Parisax Professional – Nagellak | Nog niet geprobeerd, maar nagellakjes zijn altijd welkom. Een beetje donker paars-achtig kleurtje.
 • Fashion Make-up – Eyeliner | Het eerste product in de GlossyBox waarvan ik niet weet of ik het wel ga gebruiken. Ik kan gewoon niet overweg met eyeliners. In welke vorm dan ook. En dat terwijl ik het bij andere altijd wel erg mooi vind staan.
 • Anatomicals – Farewell The Scarlet Pimplehell Deep Cleansing Mud Mask | Wat een uitgebreide naam voor een moddermasker, maar wel een geweldige naam! Ik vind de anatomicals producten gewoon al leuk om de tekst op de verpakking. Binnenkort even de inhoud proberen.

Ook zat er nog een cadeaubon in van Sabon voor 5 euro korting bij een besteding van 25 euro. Leuke producten dus weer! Alleen die eyeliner, tja… Kan iemand mij niet even een cursus komen geven?

Mocht het nou zo zijn dat jullie ook lid willen worden van de GlossyBox, klik dan even op de volgende link. Op die manier spaar ik weer GlossyDots: punten die ik (als ik er genoeg heb) kan inleveren voor een gratis GlossyBox. Alvast bedankt!
Klik hier om lid te worden!

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

5 Reacties

 • Reageer Sas 25 november 2012 op 09:07

  Ziet er weer leuk uit!
  Sas heeft onlangs geplaatst..My Only Wishlist

 • Reageer Bo 25 november 2012 op 11:03

  Leuke inhoud dit keer!
  Bo heeft onlangs geplaatst..Lijst – De Leukste Mode Webshops

 • Reageer Saar 25 november 2012 op 12:14

  Veel plezier ermee!
  Saar heeft onlangs geplaatst..Tag: Boeken

 • Reageer Angelique 25 november 2012 op 19:37

  Leuke inhoud en wat een mooie foto’s heb je ervan gemaakt 🙂
  Angelique heeft onlangs geplaatst..Study Sunday #6 Cijferlijst & kleineren

 • Reageer Liann. 26 november 2012 op 18:26

  Leuk!
  Liann. heeft onlangs geplaatst..Dag Sjaakie

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge