Overige

Ha-ha-HATSJOE! Hallo…

Elk jaar komt hij weer voorbij en wat ik ook doe, elk jaar heeft hij me weer te pakken. Naast me staan een thermoskan warm water, de theedoos, tissues en eventueel een neusspray. Hallo verkoudheid, welkom terug…


Bron: WeHeartIt.com

Daar zit ik dan weer: kachel op standje hoog, joggingbroek en dikke trui aan, waterige oogjes en een rode neus. Laat ik nou ook nog eens vreselijk last hebben van ontstoken tandvlees (geen idee waar dat dan opeens weer vandaan komt), dus heb ook het gevoel of mijn wang super dik is. Ik heb de neiging om een tampon in mijn neus te duwen, want de tissues zijn gewoon niet aan te slepen.

En door die heerlijke verstopte en toch ook een beetje lopende neus, krijg ik ook nog eens een mega schrale bovenlip. Ik voel de klieren in mijn nek ook alweer opzetten, dus nog even en ik heb er ook een beginnende keelontsteking bij. Mijn hoofd voelt alsof ik hem in een bak met water heb gestoken en toen even lekker via mijn neus heb ingeademd. Bah bah en auw! Het enige wat er voor mijn gevoel nog aan ontbreekt is het klotsende geluid als ik mijn hoofd van links naar rechts heen-en-weer beweeg.

En volgens mij is dit logje inmiddels een geheel onsamenhangend verhaal geworden. Voor mijn gevoel typ ik maar wat en klopt er helemaal niks van. Ach ja, precies zoals ik me voel dus. Maar zoals elk jaar, zal ik het ook dit jaar wel weer overleven. Er zijn ergere dingen in het leven.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

5 Reacties

 • Reageer marlyssa 7 november 2012 op 09:24

  Verkouden zijn is zo verschrikkelijk! Die loopneus, bah. Beterschap
  marlyssa heeft onlangs geplaatst..Magazine tip

 • Reageer Claudia 7 november 2012 op 21:46

  Hopelijk voel je je inmiddels weer een stukje beter!
  Claudia heeft onlangs geplaatst..Alle ogen op de Verenigde Staten gericht

 • Reageer Femke Blogt 7 november 2012 op 23:53

  Haha, arme jij. Ibuprofen doet wonderen?

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge