Lifestyle

Insta-November

Ik heb mijn mobiel altijd bij me in de buurt en maak daarmee graag snapshots van mijn leven. Aan het einde van elke maand, plaats ik een log met daarin alle Instagram foto’s (in willekeurige volgorde) van afgelopen maand. Zo ontstaat er een leuk foto overzicht.

November

November1

Wil je me volgen op Instagram en heb je zelf ook Instagram, dan kan je me vinden onder de naam “itswendy”. Heb je geen Instagram en wil je toch mijn foto’s zien dan kan dat via Web.Stagram.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

1 Reactie

  • Reageer Sas 5 december 2012 op 07:26

    Leuk overzichtje! Ik heb zelf geen Insta 🙁 Zo jammer…
    Sas heeft onlangs geplaatst..De beste boeken die ik ooit heb gelezen

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge