Overige

Middagje Rotterdam

Zondag vroeg had ik besloten dat, wat er ook gebeurt, ik naar Rotterdam zou gaan. Weer of geen weer. Alleen of niet. Uiteindelijk was het weer redelijk (bewolkt, maar droog) en ging ik niet alleen. En ik heb zowaar ook nog wat gekocht.

Ik ben allerlei winkels in en uit gelopen. Ik ga altijd even neuzen bij de Expo en heb daar nu wel een hele mooi fotolijst gezien om meerdere foto’s in te doen. Wel 100 euro, dus ik moet er nog even over nadenken. Enige plaatje wat ik er van kon vinden, zie je hieronder.

fotolijst

Vervolgens heb ik bij de H&M wat gekocht.

Ik moest nodig een nieuwe spijkerbroek en het liefst twee en daarnaast had ik eigenlijk niks lekker herfst-/winterachtig. Ik ging naar buiten met een trui, een spijkerbroek, een vest, een shirt en 3 panty’s. De panty’s waren niet echt boeiend, maar wel lekker wat dikker en warmer dan degene die ik nu nog thuis heb. Het vest is vanavond gesloopt door Kater Charlie (die het in zijn figuurlijke broek deed van angst door een discolamp die Kevin aan het testen was) en kan dus NU alweer de prullenbak in (gelukkig was het zo’n goedkoop H&M Basics shirt, maar toch…). De spijkerbroek is gewoon een standaard &DEMIN broek van de H&M (ik ben nog geen spijkerbroek tegengekomen die beter om mijn onderlijf past als deze van H&M) in een zwart kleurtje.

     

En dit zijn de trui en het (de?) vest die ik heb gekocht. Ze zijn heerlijk warm en voor nu ook niet te warm. Ze lijken misschien dikker dan ze zijn namelijk. Ik heb nog veel meer leuks gezien, maar het was zo druk. Ik zoek de H&M binnenkort nog wel een keer op een doordeweekse dag ofzo.

Daarna nog even bij de V&D geweest en staan kwijlen bij de galajurken. Wat zou ik graag willen dat ik regelmatig een gelegenheid had om zulke jurken te dragen. Wauw. Oké, dream on. Maar wat ik wel zag was een leuke tas! En die had ik ook wel nodig, want mijn huidige tas had het al 3 keer begeven. Steeds brak/scheurde er wat af, repareerde ik het op provisorische wijze (oftwel: ik knoop dat uiteinde wel ergens anders aan vast) en dan begaf een ander onderdeel het. Tijd voor een nieuwe tas, dus!

tas

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

5 Reacties

 • Reageer Sas 1 november 2012 op 09:07

  Leuke truien heb je aangeschaft!
  Sas heeft onlangs geplaatst..Something beginning with ‘C’

 • Reageer Debbie 1 november 2012 op 18:45

  Heerlijk zo,n dagje shoppen in Rotterdam… Leuke dingen heb je gekocht zeg.
  Debbie heeft onlangs geplaatst..Geluksmomentjes #1

 • Reageer Rianne 3 november 2012 op 09:09

  Die lijst heb ik ook op mijn verlanglijstje staan! Ik vind ‘m ook gruwelijk duur maar wat ik nu heb hangen is ook niets =D
  Rianne heeft onlangs geplaatst..Pick Up

 • Reageer marlyssa 4 november 2012 op 13:53

  Mooie trui is dat! Lekker warm volgens mij:)
  marlyssa heeft onlangs geplaatst..Sunday food ‘broodhartjes’

 • Reageer Caroline 5 november 2012 op 23:20

  Die tas is echt gaaf!!
  En zo’n foto-lijst ook! ’n vriendin van mij heeft gewoon verschillende lijstjes gehaald bij de xenos/action en daarvan zelf zoiets geknutseld!

  Liefs!!
  Caroline heeft onlangs geplaatst..Fotoboeken

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge