Overige

Dank u wel Kerstman!

Kerstmis is weer voorbij en de Kerstman is in zijn arrenslee weer terug naar de Noordpool. Terug naar zijn Kerstvrouw en nu al weer druk bezig voor Kerstmis 2013. Wie gaan er terug op het ‘lief’-lijstje en wie moeten of blijven er op het ‘stout’-lijstje? Ik was dit afgelopen jaar blijkbaar lief, want ik heb leuke cadeautjes gehad.

Op eerste kerstdag waren wij rond half 5 bij mijn ouders. Het is een beetje traditie aan het worden dat wij met kerst bij hun gourmetten en cadeautjes uitpakken. Dus alle cadeautjes die bij ons thuis onder de boom stonden, waren in een grote tas meegenomen en kregen een plekje tussen de cadeautjes daar.

Er werd lekker gegeten en vooraf, tussendoor en achteraf pakten wij cadeautjes uit. Om de beurt werden er cadeautjes gepakt en ontdaan van het inpakpapier. En wat er dan tevoorschijn kwam waren de meest uiteenlopende cadeaus. Een fietsroutekaart van heel Nederland (mijn vader) tot een auto oplader voor de iPhone 5 (Kevin) en van een olifantenketting (voor mij) tot een service set (mijn zusje) en een boek (mijn moeder). Ik denk dat iedereen wel blij was met zijn of haar cadeautjes.

Uiteraard zou ik mezelf niet zijn, als ik niet al mijn cadeautjes (zo ver als dat ging) op de foto heb gezet. En dus bij deze een foto overzicht van de cadeaus die de Kerstman voor mij had achtergelaten.

 

01: Een heerlijk luchtje. Een oud collega had deze en die vond ik echt lekker ruiken.
02: Een nieuw (oud) spelletje voor op de Wii. Lekker dansen, hoop ik. Ben benieuwd.

03: Een ketting met een olifant hanger eraan. Niet iets wat ik zelf had uitgekozen, maar ik vind hem wel heel leuk! Dat is soms zo leuk als je zelf niet in de hand hebt wat je krijgt.

 

04: Het luchtje wat is draag sinds mijn laatste verjaardag. Die ik toen kreeg, is nu bijna leeg, dus het komt mooi uit dat ik deze kreeg. En nog een douche gel erbij ook.
05: Mijn nieuwe Pandora armband. Mijn ‘oude’ armband was vol, dus nu kan ik weer verder sparen!

06: Het bedeltje wat ik er gelijk bij kreeg. Een super schattig eendje. Ik vind hem zó leuk!

 

07: Weer een Disney klassieker voor mijn verzameling. Dit keer Peter Pan. Niet mijn lievelings Disney klassieker, maar wel speciaal voor mij. De naam Wendy werd namelijk voor het eerst gebruikt in het verhaal van Peter Pan.
08: Spulletjes om misschien toch eens wat meer te gaan doen met mijn bakverslaving. Nu maakte ik voornamelijk kale cupcakes/muffins.

09: Een cadeaukaart van de H&m. Die kan ik natuurlijk altijd wel gebruikten.

10&11: Mijn (onze) nieuwe messen set. Degene die ik had zaten helemaal onder de roestvlekken. Tja, eigenwijs toch in de vaatwasser gezet. Maar met deze ga ik dat proberen niet te doen. Ze zijn van hetzelfde merk als mijn pannen. 

Ook kreeg ik nog een cupcakebewaardoos, maar deze kreeg ik niet in mijn mini fotostudio.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

12 Reacties

 • Reageer Sylvia 28 december 2012 op 13:31

  Klinkt goed allemaal 🙂
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..Verwend en tonnetje rond

 • Reageer Tineke 28 december 2012 op 15:54

  Zo, lekker verwend dus! 😀

 • Reageer Marah 28 december 2012 op 17:06

  Oh die olifant is leuk!!!

 • Reageer Leoni 28 december 2012 op 17:38

  Goed verwend dus! Leuke dingen heb je gekregen. Die pandora is leuk joh! Helaas deden wij niet aan cadeautjes die jaar. Maar tussen door wordt ik wel eens wat liefs van mijn moeder. Dus daar ben ik al heel erg blij mee.

 • Reageer Lydia 28 december 2012 op 17:39

  Wat ben je fijn verwend deze kerst. 🙂 Super toevallig trouwens, de dag na kerst hebben we van ons kerstgeld datzelfde messenblok gekocht! Al vermoed ik dat de messen bij ons wel in de vaatwasser terecht komen.
  Lydia heeft onlangs geplaatst..Eigen tradities

  • Reageer Wendy 28 december 2012 op 20:36

   @Lydia: Dat is zeker toevallig. Ja, ik ben bang dat die van ons ook in de vaatwasser belanden. Toch ga ik het proberen vol te houden, want er staat niet voor niets op dat ze níet in de vaatwasser kunnen.

 • Reageer Debbie 28 december 2012 op 20:37

  Mooie ketting met die olifanten kop, ben helemaal gek van olifanten.
  Debbie heeft onlangs geplaatst..Postproject *December*

 • Reageer Sas 28 december 2012 op 20:43

  Lekker verwend dus!
  Dat messenblok hebben wij hier ook 🙂

 • Reageer Roos 28 december 2012 op 23:32

  Wauw wat ben je lekker verwend zeg!! Heerlijk! Ik vind dat geurtje ook heel lekker, hmm!!

  Veel plezier met al je cadeautjes! Liefs van Roos

 • Reageer Rianne 29 december 2012 op 19:33

  wat een leuke cadeau’s 🙂 Veel plezier ervan!
  Rianne heeft onlangs geplaatst..2012 blogoverzicht: deel drie

 • Reageer Caroline 31 december 2012 op 00:08

  Goed verwend met leuke cadeaus!

  Liefs
  Caroline heeft onlangs geplaatst..2012

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge