Beauty + Fashion

GlossyBox December

De maand december is alweer een tijdje bezig. De laatste maand van het jaar en ook een feestmaand. Sinterklaas is wel alweer vertrokken naar Spanje, maar de Kerstman is onderweg. In zo’n feestelijke maand, verwachtte ik ook een feestelijke GlossyBox. Of die verwachting is uitgekomen, lees je in deze (foto)blog.

 

Het eerste wat opviel aan de december box is dat deze dit keer een hele mooie glimmend zilveren kleur heeft. Dat past helemaal bij de feestdagen! Ook de binnenkant is mooi zilver en het zwarte inpakpapier is dit keer versiert met mooie sterren. En ja, ik weet dat het niet gaat om de doos zelf, maar ik hergebruik de GlossyBox wel graag. De dozen worden bewaard om later dienst te kunnen doen als opbergdoosjes en het lint en het inpakpapier worden ook netjes bewaard. Wie weet wat ik daar nog mee kan doen! Maar goed, op naar de daadwerkelijke inhoud.

Als eerste kom je een kaartje van GlossyBox tegen, een echt kerst zuurstok en twee extra beauty-items (samples) die ik later nog apart zal behandelen. De inhoud van de box staat in het teken van feestelijke bijeenkomsten en het er dan tiptop uit zien. Dat maakt je nieuwsgierig naar de rest van de inhoud en dus werd het lintje losgeknoopt en het papier opzij gevouwen.

 

En daar kwam de daadwerkelijk ‘echte’ inhoud van de GlossyBox tevoorschijn. Vier fullsize producten en één proefversie. Het zijn in ieder geval allemaal spulletjes die ik echt kan gebruiken. Dat is voor mij één van de belangrijkste criteria om lid te blijven van GlossyBox.

 

 • Molton Brown – Heavenly Gingerlily Moisture Bath & Shower | Ik vind die kleine flesjes bad en douche spul altijd zo leuk! Ik ben ook zo’n iemand die dat soort dingen altijd meeneemt in het hotel waar ik verblijf. Ik vind het niet bijzonder ruiken ofzo, maar gebruiken zal ik het zeker.
 • OPI – Shatter Coat | Nagellak! Jeej! Ik ben gek op nagellak, maar dat wisten jullie misschien nog wel van de vorige GlossyBox. Ikzelf heb al één shatter/crack nagellak en dat is een zwarte. Deze blauwe ziet er ook mooi uit. En ik lees altijd veel positieve dingen over OPI, dus ik ben benieuwd!

 

 • Yves Rocher – Wimperspreidende Volume Mascara | Over de vorige mascara die ik van GlossyBox kreeg, was ik niet zo te spreken. Hij klonterde mega erg en hoewel sommige meiden dat blijkbaar echt niet erg vinden (ik zie wel eens meiden in de kroeg waarbij je de wimpers bijna niet meer van elkaar kan onderscheiden, zo dik en klonterig), was het voor mij een groot minpunt. Als ik naar het borsteltje van deze mascara kijk, ziet het er in ieder geval positiever uit.
 • Cosline – Concealer | Wendy zonder concealer: no way! Ik gebruik het eigenlijk dagelijks, behalve als ik de hele dag ‘indoors’ blijf en geen bezoek verwacht. Mijn make-up voor een werkdag is bijvoorbeeld minstens concealer voor de pukkeltjes en plekjes en wat mascara. Ik gebruik er altijd één van de Etos en ben benieuwd naar deze variant. Hij matched in ieder geval redelijk goed met mijn huidskleur.

 • GlossyBox By Kryolan – Blusher Glossy Pink | Een blush met de naam ‘Glossy Rosewood’. Ik heb zelf maar één blush en die is echt bijna op. Deze kan dus gelijk als opvolger dienen.

 

 • Kérastase – Elixir Ultime | Een haarproduct wat eigenlijk een beetje ontbreekt in mijn collectie. Mijn zusje heeft wel zo’n soort gelijk product en heeft dat één keer bij mij in mijn haar gedaan. Zo mooi! Glanzend haar. Wie wilt dat nou niet? Ben benieuwd of deze ook zo’n fijn resultaat heeft (en niet alleen maar mijn haar mega vet maakt).
 • Azzaro – Chrome | Oké, niet een product voor mij. Maar wellicht wel voor vriendlief! Heb net het luchtje zelf even geprobeerd en moet er een beetje aan wennen. Het is niet het luchtje wat ik normaal zou uitkiezen voor Kevin, maar hoe vaker ik ruik, hoe beter hij gaat ruiken. Benieuwd wat Kevin er van vind.

En als laatste hebben we de kerst zuurstok nog. Die kan mooi nog even als decoratie in de kerstboom. Of zal ik hem gelijk opeten. Hmmm, daar denken we nog even over na.

Nou, dat was dan de GlossyBox voor de maand december. Voor degene die nieuwsgierig zijn naar de waarde van de box, die is net geen zestig euro.

Mocht het nou zo zijn dat jullie ook lid willen worden van de GlossyBox, klik dan even op de volgende link. Op die manier spaar ik weer GlossyDots: punten die ik (als ik er genoeg heb) kan inleveren voor een gratis GlossyBox. Alvast bedankt!
Klik hier om lid te worden!

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

2 Reacties

 • Reageer Evey 16 december 2012 op 19:20

  Oehh, die blush en nagellak= very pretty!

 • Reageer Caroline 17 december 2012 op 14:16

  Leuke dingen weer!

  Liefs
  Caroline heeft onlangs geplaatst..Uiterlijk

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge