Overige

Vreugdedansje

Afgelopen week viel het me opeens op dat ik steeds vaker reacties op mijn blog kreeg, van mensen die ik nog niet eerder op mijn blog had gezien. Ondertussen zag ik de teller van Bloglovin’ ook steeds verder omhoog gaan: steeds meer mensen klikten daar op ‘follow’. En toen opeens stond daar “40 followers” en deed ik toch een klein vreugdedansje.

Bijna iedere blogger zegt het. Dat ze niet schrijven om grote hoeveelheden reacties en volgers te trekken. Maar stiekem vindt iedere blogger het wel heel erg leuk als er veel reacties komen en er steeds meer volgers blijken te zijn. Volgens mij worden de bezoekersstatistieken toch wel vaak met een schuin oog in de gaten gehouden. Ja, ook ik ben schuldig daaraan. Ook ik vind het leuk als ik opeens allerlei nieuwe mensen op mijn blog voorbij zie komen en dus werd ik harstikke enthousiast toen ik afgelopen week mijn Bloglovin’ teller zag opklimmen van 30 naar 40 followers.

En dat enthousiasme ga ik met jullie delen! Niet alleen door regelmatiger te bloggen en door andere thema’s, onderwerpen en dergelijke te verzinnen (die belofte deed ik begin 2012 namelijk ook al), maar door speciaal voor jullie als lezers wat te doen. Ik heb namelijk besloten iets aan één van mijn volgers/lezers weg te geven. Hoe ik het precies in het vat ga gieten, weet ik nog niet, maar de ‘prijs’ is al in de maak. Heb ik eindelijk weer een goede reden om mijn haakspulletjes tevoorschijn te halen!

uiltje

Ik ga nog even hard verder haken en even verzinnen wat jullie ‘moeten’ doen om dit schattige uiltje te kunnen winnen/krijgen. Of jullie moeten nu al zoiets hebben van: “Wendy, wat een onzin! Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Wij hoeven zo’n dom uiltje niet!” Dan houd ik het uiltje lekker zelf en krijgen jullie gewoon niets! Hahaha. Maar kan me eigenlijk niet voorstellen dat dat het geval gaat zijn.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

12 Reacties

 • Reageer joyce 31 december 2012 op 14:56

  Ik wil hem ik wil hem, en een aapje! Give to me!!!!

  • Reageer Wendy 1 januari 2013 op 20:44

   @joyce: Bij andere wedstrijden is familie toch altijd uitgesloten van deelname? 😛

 • Reageer Kim 31 december 2012 op 15:35

  Leuk dat uiltje! Een van mijn creatieve uitdagingen voor het komende jaar is om te leren haken 🙂 Ik wil ook van die kleine knuffeltjes maken! Leuk blog trouwens, ik volg je sinds een paar dagen 🙂
  Kim heeft onlangs geplaatst..Inspiration – De eerste dag

  • Reageer Wendy 1 januari 2013 op 20:45

   @Kim: Leuk dat je me volgt! En succes met leren haken! 😉

 • Reageer Caroline 31 december 2012 op 16:42

  Dat heb ik ook al. Al moet ik zeggen dat ik bloglovin’ een beetje verwaarloos. Ik vind google reader toch fijner. Maar er zijn vele nieuwe bezoekers bij gekomen! Altijd leuk.

  Liefs!!
  Caroline heeft onlangs geplaatst..2012

 • Reageer Sas 31 december 2012 op 17:03

  Oh die ziet er super cute uit!
  Sas heeft onlangs geplaatst..Top 3… van 2012

 • Reageer Sylvia 31 december 2012 op 17:31

  Awh, wat een cutie! 🙂 En gefeliciteerd met je stijgende statistieken, natuurlijk is het tof om te merken dat mensen het leuk vinden om je blogs te lezen 😉 Alvast een fijne jaarwisseling!
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..2012

 • Reageer Simone 31 december 2012 op 18:27

  Wat een lief uiltje! Ik vind het juist gaaf dat je een persoonlijke winactie houdt! Mooie mijlpaal hoor de 40 followers! Dat geeft iedere blogger een goed gevoel, dus ik kan het me helemaal voorstellen 🙂 Geniet van je jaarwisseling en ik blijf je volgen!
  Simone heeft onlangs geplaatst..♥ Mijn plannen voor 2013

 • Reageer Maris 1 januari 2013 op 12:22

  Leuk! Ik ben ook dit jaar je blog gaan volgen 🙂 Ennuh, wat een lief uiltje. Mag ik meedoen voor mijn dochters?

  • Reageer Wendy 1 januari 2013 op 20:51

   @Maris: Ja hoor, dat mag. 😉 Binnenkort zal er online komen hoe en wat.

 • Reageer Lauradenkt 1 januari 2013 op 21:28

  Ja, ik vind het stom als bloggers het niet toegeven. Natuurlijk moet je in eerste instantie voor jezelf bloggen (anders houd je het ook niet vol), maar het is helemaal niet erg als je het in tweede instantie ook leuk vindt als je veel bezoekers en reacties hebt!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge