Overige

Besteld: een telefooncase!

Al een tijdje was ik opzoek naar een leuke ‘case’ voor mijn Samsung Galaxy S Advance. Daar waar er een overkill is voor iPhone, was er weinig te vinden voor mijn telefoon. Als ik wat vond, waren het er maar weinig en vaak ook niet zo bijzonder. Tot ik een artikel op een blog las over een ‘eBay seller’ met de naam ‘head_case_designs’.

Ik nam snel een kijkje op eBay en zag al snel dat ze inderdaad ook cases hadden voor mijn telefoon. Bijna 230 verschillende soorten! Het volgende probleem was snel geboren: welke moet ik kiezen?

Ik maakte een lijstje met mijn favorieten. ‘Gelukkig’ stonden er zat bij die ik echt niks vond, dus uiteindelijk bleef er een selectie van acht cases over. Ik had al voor mezelf besloten dat ik er maar één zou bestellen. Ik wilde eerst wel eens weten of zo’n hardcase met wel zou bevallen en daarnaast wilde ik ook eerst weten of alles qua bestellen, betalen, verzenden en ontvangen wel vlekkenloos zou verlopen. Ik had namelijk nog nooit wat gekocht via eBay. Dus voor mij de taak om uit deze acht cases er één te kiezen die ik ook daadwerkelijk zou gaan bestellen.


Kevin keek ‘s avonds ook nog even met me mee. Zulke hoesjes zijn natuurlijk helemaal niet wat hij zou kiezen, maar als hij uit deze acht had moeten kiezen, dan had hij nummer vijf of zes gekozen. Ikzelf twijfelde tussen vier en vijf. Uiteindelijk koos ik voor nummer vier, omdat ik vond dat het blauwe uiltje op nummer vijf een beetje weg viel tegen de achtergrond. Dat vond ik niet mooi/leuk en daarom nummer vier. Inmiddels ik hij besteld en verzonden en zou ik hem deze of volgende week thuis moeten krijgen. Ik ben reuze benieuwd en als het bevalt, bestel ik er misschien wel meer. Of bij deze zelfde verkoper of misschien, als jullie nog tips hebben, bij een ander. Weet jij dus nog ergens waar ik cases voor de Samsung Galaxy S Advance kan vinden, let me know!

Mocht je dit lezen en denken: “Hey, dat moet ze wel bij mij gelezen hebben!”, laat het dan even weten. Ik weet echt niet meer bij wie ik het zag en had je graag willen noemen in deze blogpost!

Hebben jullie een case voor jullie telefoon?

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

14 Reacties

 • Reageer Caroline 30 januari 2013 op 20:19

  Cool! Ik heb gewoon een standaard Nokia hoesje. Maar ik wilde ook per se een flip cover, dus had niet heel veel keus.

  Liefs!!
  Caroline heeft onlangs geplaatst..Dillema

 • Reageer Veronica 30 januari 2013 op 21:17

  Wow wat een gave hoesjes zeg! Ik bestel veel op ebay soms valt de aankoop wel eens tegen maar als je bedenkt dat dat maar heel weinig gebeurt en ik al meer dan 150 items gekocht heb op ebay dan valt het wel mee. Ben benieuwd of hij je bevalt!
  Veronica heeft onlangs geplaatst..Mijn studie

  • Reageer Wendy 1 februari 2013 op 14:38

   @Veronica: Ik heb hem inmiddels binnen, dus zal er binnenkort even over schrijven. 🙂

 • Reageer Simone 30 januari 2013 op 21:44

  Ik vind die met dat hout echt super mooi! En met die teksten erop 🙂 Ik heb zelf gewoon een simpel hoesje voor mijn Iphone.
  Simone heeft onlangs geplaatst..♥ Tipje van de sluier: Mijn eigen boek

 • Reageer Sas 31 januari 2013 op 09:43

  Oh wat een leuke! Jammer dat ik nooit op E-Bay bestel.. Toch maar eens kijken 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..Music @ the moment #3

  • Reageer Sas 31 januari 2013 op 09:47

   Awwww. Ik heb geen Paypal of creditcard 🙁
   Maar zitten echt leuke tussen!
   Sas heeft onlangs geplaatst..Music @ the moment #3

   • Reageer Wendy 1 februari 2013 op 14:39

    @Sas: Ja, dat is balen. 🙁 Ik heb wel Paypal. (Dat kan ook zonder creditcard, wist je dat?)

 • Reageer Bo 31 januari 2013 op 11:27

  Ahw echt zo schattig en leuk! Ik bestel weleens op eBay, handige site.
  Bo heeft onlangs geplaatst..Henna producten voor tijdelijke tattoos op je lichaam

 • Reageer Femke 31 januari 2013 op 14:29

  Ik had even gekeken en er is ZOOO veel keuze! Wat leuk! Ik heb net een nieuwe telefoon en vond dat er ook niet zoveel leuke hoesjes verkrijgbaar waren (in winkels), dus ik ben erg blij met deze post haha. Bedankt voor de tip!
  Femke heeft onlangs geplaatst..Afvaller.

 • Reageer Anouk 31 januari 2013 op 16:39

  Inderdaad, Samsung telefoons zijn niet bepaald gemakkelijk! Ik heb een doorzichtig hoesje, hierin kan ik gemakkelijk een papiertje stoppen om ‘m te pimpen! Maar ehh, erg leuke covers! 🙂
  Anouk heeft onlangs geplaatst..Tentamens, portfolio en opdrachten

  • Reageer Wendy 1 februari 2013 op 14:40

   @Anouk: In eerste instantie heb ik ook naar een doorzichtig hoesje gezocht, zodat ik zelf wat kon maken. Maar niet gevonden tot nu toe.

 • Reageer Kelly 1 februari 2013 op 19:51

  Ik zou ook 1, 5 of 6 kiezen, leukerds zijn het zeg 😀
  Kelly heeft onlangs geplaatst..Buikfoto 12weken & 2dagen

 • Reageer BeautyFrique 2 februari 2013 op 21:21

  Wat een leuke hoesjes zeg! Ik ga ook eens kijken bij die verkoper 🙂

  Ikzelf heb een case voor m’n Iphone. Een beige leren met een patroon..
  BeautyFrique heeft onlangs geplaatst..REVITALASH: LANGERE EN VOLLERE WIMPERS – WEEK 2

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge