Overige

Een goed begin…

…is het halve werk. Dus heb ik vandaag Evy maar weer op mijn mp3-speler gezet, heb ik mijn sportkleding aangedaan en ben ik om 20:00 uur lekker naar buiten gegaan. Eén van mijn voornemens/doelen voor 2013 is namelijk om te gaan hardlopen. Of in ieder geval het een serieuze kans te geven. Mijn eerste rondje is een feit.

Eind augustus deed ik al eens een poging, maar toen was ik echt gesloopt. Ik had nog nooit zo erg het gevoel gehad dat ik zou gaan flauwvallen. Ik was helemaal licht in me hoofd. Dat ik daarna nog 3 dagen spierpijn had, deed mijn motivatie ook niet echt te goede. Dus verder dan die ene keer ben ik niet gekomen. Waarschijnlijk was het gewoon veel te warm en dat in combinatie met inspanning die ik niet gewend ben. Daarom besloot ik het nog maar eens te proberen als het niet zo warm was. Uiteindelijk besloot ik er, aangezien de winter niet erg koud is, met het nieuwe jaar maar mee te beginnen. Zo gezegd, zo gedaan en het eerste rondje is een feit.

En het ging dit keer een stuk makkelijker. Zelfs ondanks het feit dat Evy halverwege de les besloot om het audiobestand stop te zetten en overnieuw te beginnen. Doorspoelen was geen optie en dus moest ik ook weer opnieuw beginnen. Maar zelf met die twee keer één minuut en een keer twee minuten extra, redde ik het goed. Ik ben tevreden, alleen mijn kuiten zijn iets minder blij met mij. Ach, ze moeten er maar aan wennen.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

9 Reacties

 • Reageer Sas 4 januari 2013 op 08:43

  Succes!
  Sas heeft onlangs geplaatst..Het gaat niet altijd om het winnen

 • Reageer Kim 4 januari 2013 op 10:54

  Wat goed zeg! Zou ik eigenlijk ook weer eens moeten doen…succes!
  Kim heeft onlangs geplaatst..Wie is de Mol

 • Reageer Amy 4 januari 2013 op 13:22

  goed bezig!!
  Amy heeft onlangs geplaatst..New in: Zebra Kicks

 • Reageer Vienna 4 januari 2013 op 16:24

  Wat goed dat je bent begonnen! Dat wil ik ook nog ooit gaan doen, en die van Evy lijken me ook super handig!

  Liefs,
  Vienna

 • Reageer Evey 4 januari 2013 op 20:43

  Ah vervelend dat je er zo last van had! Dat komt de workout ook niet ten goed. Ik heb soms ook van die momentjes, voelde me vandaag bijv wel heel fit onder het fitnessen.
  Evey heeft onlangs geplaatst..De eerste snowboardlessen: van newbie tot Rookie Rider

 • Reageer Michelle 4 januari 2013 op 23:10

  Wat ben je al goed bezig! Grappig om te zien hoe veel mensen nu bloggen over hun running-apps haha. Erg motiverend voor anderen! Ik ben ook alweer begonnen 🙂

  Liefs
  Michelle heeft onlangs geplaatst..Mysmorgon

 • Reageer Willemvk 5 januari 2013 op 21:02

  Een stukje hardlopen is anders heel aangenaam. Het gaat vast goed komen.
  Willemvk heeft onlangs geplaatst..Irritant

 • Reageer Petra 6 januari 2013 op 16:56

  Goed zo!!! En volhouden nu he? Doen we het samen. Ik heb ook net mijn eerste rondje van het jaar gelopen.
  Petra heeft onlangs geplaatst..Mama draagt een jurk

  • Reageer Wendy 7 januari 2013 op 12:43

   @Petra: Ik doe mijn best! 🙂 Met de spierpijn van de eerste les nog in mijn kuiten, heb ik ook netjes les nummer 2 gedaan. Vandaag ga ik voor les nummer 3! Zonder spierpijn, want dat heb ik er blijkbaar uitgelopen! 🙂

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge