Cats

Fotomodellen in de sneeuw

Toen ik vanmorgen wakker werd, wist ik bijna zeker wat ik buiten zou zien als ik mijn rolgordijn open zou doen. Het was immers al een paar dagen van te voren voorspeld en de voorspellingen hielden stand, want toen ik wakker werd, was alles WIT!

Ik vind dat geweldig! Nou had ik misschien makkelijk praten vandaag, want ik hoefde immers nergens naar toe. Niet op de fiets of met de auto. Ik mocht lekker warm binnen blijven en hoefde alleen naar buiten als ik daar zelf voor koos. Maar toch, ik hou van sneeuw. Altijd.

En vandaag koos ik er zeker voor om even naar buiten te gaan. Met fotocamera uiteraard, want die sneeuw moet natuurlijk wel even vastgelegd worden. Met Charlie en O’Malley als mijn eigen fotomodellen. Één moeilijk puntje: Charlie en O’Malley reageren allebei héél anders op sneeuw en beide reacties maakten het extra moeilijk om ze op de foto te zetten.

O’Malley heeft een hekel aan koude pootjes. Hij speurt de grond grondig af naar sneeuwloze plekken, om vervolgens daar zijn pootje neer te zetten. Dat zorgt voor hilarische momenten, omdat meneer in verschillende Twister-houdingen de achtertuin doorkruist. Uiteindelijk kreeg ik hem zover om een stukje door de sneeuw te lopen en dat resulteerde in bovenstaande foto. Daarna ging Meneer weer heel snel bij de kachel liggen.

Charlie daar in tegen wordt wild van de sneeuw. Hij rent, springt en glijdt door de sneeuw alsof zijn leven er vanaf hangt. Hij slaat tegen de sneeuw en rent vervolgens achter de vlokken aan. Ontzettend leuk om te zien, maar wanneer deze poezenmama een foto wil maken, is ze er iets minder blij mee. Stilzitten zit er namelijk niet in. Maar met veel geduld en een heleboel bewogen foto’s later, kwam daar toch het moment dat de foto raak was. Inclusief sneeuw op zijn lijf.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

18 Reacties

 • Reageer Tineke 15 januari 2013 op 23:00

  Supermooie foto! Wauw! En wat een leuke naam, hihib

 • Reageer Simone 15 januari 2013 op 23:30

  Aahw wat een mooie foto’s! Grappig ik herken zoveel in je verhaal! Mijn katje deed dat ook altijd! Zo twisteren!

 • Reageer Marjolein 16 januari 2013 op 06:21

  Zo schattig! Mijn katten moeten er niks van hebbrn.
  Marjolein heeft onlangs geplaatst..Easy dinner; spinazie met vis & knoflook

 • Reageer Sanne 16 januari 2013 op 08:45

  Wat een leuke foto’s. Hier moeten de katten helemaal niks hebben van sneeuw. Stel je eens voor dat ze koude pootjes krijgen! Nee, die liggen dus lekker languit op de grond in de woonkamer vanwege de fijne vloerverwarming.

 • Reageer Sas 16 januari 2013 op 09:09

  Mooie foto’s! Heerlijk 🙂
  Mijn katten moeten niets hebben van de sneeuw op ons balkonnetje.
  Sas heeft onlangs geplaatst..Aanraders: Schaduwkant, Vleugels & Oogcontact

 • Reageer Anouk 16 januari 2013 op 09:45

  Aahw. Wat lief en wat een mooie foto’s <3
  Anouk heeft onlangs geplaatst..Extreem luid en ongelooflijk dichtbij

 • Reageer Evey 16 januari 2013 op 10:25

  HIhi wat een lieve foto’s. Hoe maak je ze zo mooi= jaloers 😀
  Evey heeft onlangs geplaatst..Must see | The Carrie Diaries

 • Reageer Inge 16 januari 2013 op 11:12

  Leuke foto’s ! En wat heb je een mooie kat 😀

 • Reageer Leoni 16 januari 2013 op 13:02

  Wauw, die eerste foto is erg mooi!

 • Reageer Femke 16 januari 2013 op 14:57

  Prachtige foto’s, wat een schatjes! Floortje vergeet altijd dat sneeuw koud is, dus die is dan superverbaasd haha. En dan gaat ze ook rare twister-loopjes doen om zo snel mogelijk weer naar binnen te kunnen komen. (Wat heb je een leuke blog trouwens!)
  Femke heeft onlangs geplaatst..Mijn groenste gras – deel 6.

 • Reageer Kim 16 januari 2013 op 15:52

  Haha, wat een leuke namen hebben ze! Mooie foto’s 🙂
  Kim heeft onlangs geplaatst..Jar of Memories

 • Reageer Bo 16 januari 2013 op 21:46

  Ohw wauw wat een mooie foto en kat!
  Bo heeft onlangs geplaatst..Funny – Live Prank Calls

 • Reageer Mylène 16 januari 2013 op 22:19

  Wat een mooie foto (en mooie katten)! Ook al is het wel erg koud met al dat sneeuw en is het soms vervelend als je moet reizen, het ziet er wel altijd heel mooi uit.
  Mylène heeft onlangs geplaatst..Doe wat je moet doen

 • Reageer Priscilla 17 januari 2013 op 22:57

  Ah, prachtige foto’s! Mijn katten kunnen niet naar buiten waar we nu wonen. Jammer 🙁 Want ik had ze best zo lief willen zien rondhuppelen in de sneeuw.
  Priscilla heeft onlangs geplaatst..Iron Fist Lady Killer Handbag

 • Reageer Marjolein 18 januari 2013 op 12:41

  Ahh mooie en schattige foto’s!
  Marjolein heeft onlangs geplaatst..New shoes + eBay post!

 • Reageer Debbie 18 januari 2013 op 20:48

  Mooie foto,s zeg
  Debbie heeft onlangs geplaatst..Vragen aan mij!!!?

 • Reageer Tara 20 januari 2013 op 21:07

  Ik gebruik mijn katten regelmatig als model, haha!

 • Reageer Fenna 22 januari 2013 op 13:50

  Super mooie foto’s! X

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge