Beauty + Fashion

GlossyBox Januari

De maand januari is weer bijna tot zijn einde. Nog één week en we duiken alweer de tweede maand van dit jaar in. Valentijn staan weer voor de deur en laat liefde nou net een het thema zijn van de look van deze GlossyBox. De binnenkant? Die staat in het teken van ‘Beauty Around the World’.

De GlossyBox wordt altijd op donderdag tussen 12 en 1 uur bij mij bezorgd. Laat ik sinds deze maand nou net ook op de donderdag werken. Ik moest dus een dag langer wachten op mijn GlossyBox en nog wel tot net ná 6 uur ‘s avonds. Ik moest mijn zusje de mond snoeren toen ze enthousiast begon over de box en ik heb sommige blogposts angstvallig geweken. Ik wilde het nog een beetje een verassing houden voor mezelf en dat bleef het gelukkig ook.

Daar was hij dan. Zo knalroze als het maar wezen kon! Wat een geweldige kleur. Ik ben helemaal niet zo’n ik-wil-alles-roze meisje, maar dit vind ik leuk. Zeker aangezien de dozen worden hergebruikt door mij. Maar goed, de inhoud. Dat is natuurlijk waar het om draait. Dus ging de deksel er af en liet ik me verassen door wat ik tegen kwam.


De box bestaat deze keer uit 6 beautyproducten. Of eigenlijk 8, maar daar zal ik later verder op in gaan. Verder zit er nog een klein lichtroze zakje in de box. Daarin vond ik een gelukskoekje. In het gelukskoekje zat een GlossyBox ‘boodschap’, namelijk:

Waarom altijd zo bescheiden met make-up? Pak dit jaar lekker uit en dazzle jouw geliefde met een verleidelijke look!

Ik denk niet dat ik deze boodschap in uitvoering zal gaan brengen. De hoeveelheid make-up die ik, als we bijvoorbeeld gaan stappen, op doe is naar mijn mening meer als voldoende. Maar goed, het idee is leuk en het koekje zelf smaakte ook wel oké. Op naar de rest. Hetgeen waar het uiteindelijk om draait: de beautyproducten. Dit keer 3 fullsize producten en de rest is in tester-/miniatuurversie.

1. Modelco – Lip Duo Lipstick & Ultra Shine Lip Gloss (fullsize)
Super handig voor in je tas! Je hebt een lipstick en een lipgloss in één en er zit ook nog een handig spiegeltje op (als kan je het spiegeltje helaas niet gebruiken bij het op doen van de lipstick of lipgloss). Het is een mooi nude kleurtje. Ik vind het wel een apart geurtje hebben. Een beetje zoetig, maar toch ook weer niet.

2. Ginvera – Greentea Nude Cover BB Cream (miniatuur)
Van Ginvera heb ik al eens een ander product mogen testen, namelijk de
Greentea Exfoliating Marvelgel. Dit vond ik een heel fijn product, dus ik ben wel benieuwd naar deze BB Cream. Volgens de tube is het voor alle huidskleuren. Heb even gekeken naar de kleur en ik denk dat dit wel bij mijn huid past.

3. Toni&Guy – Shampoo For Damaged Hair (miniatuur)
Shampoo is ook iets wat ik altijd kan gebruiken. Ik ben benieuwd of deze ook echt een zichtbaar verschil gaat maken bij mijn haar, want echt beschadigd haar heb ik (naar mijn mening) niet.

4. Anatomicals – The Showering Inferno Hot Fiery Body Cleanser (fullsize)
Ook van Anatomicals heb ik al meerdere producten mogen proberen. In oktober de
lipbalm en in november een gezichtsmasker. Dit keer dus de douchegel. Mijn zusje zei al dat het haar aan vroeger deed denken en toen ik er aan rook, snapte ik wat ze bedoelde. Wij vinden het namelijk allebei ruiken naar kindershampoo van vroeger. Die shampoo had je o.a. in een cola-geur variant en daar lijkt het een beetje op.

5. Christina Aguilera – Red Sin EdP & Moisturizing Body Lotion (miniatuur (2x))
Dit is ook iets wat als één werd gerekend, maar eigenlijk gewoon twee producten zijn (ook al zijn het allebei miniatuur versies). Vroeger was ik nooit zo van de luchtjes, maar sinds ongeveer een jaar ben ik me er wat meer in aan het verdiepen. Inmiddels heb ik heel wat luchtjes die op mijn verlangenlijstje staan en deze zou er één van kunnen worden. De bodylotion ruikt ongeveer hetzelfde. Ook erg lekker.

6. Dr. Van Der Hoog – Kant en Klaar Masker (fullsize)
In mijn GlossyBox zit de ‘Fabulous Fruits’ variant van deze kant en klaar maskers. Volgens de verpakking is hij diepreinigend en egaliserend. Meestal vind ik maskertjes erg lekker. Jammer is alleen dat wij geen bad hebben, dus ik kan niet lekker in mijn badje gaan liggen terwijl ik het masker zijn werk laat doen. Heb helaas een nare ervaring gehad met een yoghurtmasker (pukkelaanval!), dus hoop dat dat bij dit masker niet het geval gaat zijn.

Dan is er nog altijd de vraag: wat is de waarde van deze box en is het de prijs die je betaald waard? Alleen de Lip Duo is qua prijs al twee keer de kosten van de box. Als je alle miniaturen een prijs geeft op basis van de hoeveelheid en dan alles bij elkaar op telt, kom je op een bedrag van net geen vijftig euro.

En dat was alles uit de GlossyBox van Januari. Ik zou na deze maand voor mezelf bepalen of ik wel of niet lid blijf van de GlossyBox. Tot nu toe vind ik de boxen erg leuk en zijn er nog maar weinig producten geweest die ik niet goed vond of niet gebruik. De prijs is ook nog wel te doen, al biedt GlossyBox tegenwoordig ook de mogelijkheid om per 3, 6 of 12 maanden lid te worden. Met daarbij behorende kortingen. Daar wil ik dus nog even naar gaan kijken, want als ik dan toch lid blijf, is dat natuurlijk wel goedkoper.

Wil je ook lid worden van GlossyBox.nl? Er is nu een speciale actie! Neem een 3, 6 of 12 maanden abonnement en gebruik tijdens het afrekenen de code GBJAN13* en klik op kortingsbon gebruiken. Je krijgt dan de Glossybox van november gratis!

En je kan er voor kiezen om mij te helpen bij het sparen van GlossyDots door je eerst emailadres naar mij te sturen. Dan nodig ik je uit via de GlossyBox website. Voor elke aanmelding krijg ik 200 GlossyDots en bij iedere 1000 GlossyDots ontvang ik een box gratis.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

14 Reacties

 • Reageer malu 26 januari 2013 op 00:52

  leeeuk! 🙂
  xx
  Discover my Stylish Confessions!

 • Reageer Femke 26 januari 2013 op 08:43

  Jaaa die douchegel deed mij al denken aan cola, maar nu je het zegt lijkt het inderdaad op die oude Bubble Joe shampoo! Had je inderdaad in colageur en aardbeien, dacht ik. Leuke post, ik vond het ook een leuke box. 🙂
  Femke heeft onlangs geplaatst..De dappere dame.

 • Reageer Niki 26 januari 2013 op 12:41

  Ohh, ik vind de doos ook echt heel erg leuk!
  Niki heeft onlangs geplaatst..Misschien kan ik mijn nachtkastje uitbreiden

 • Reageer Chayenne 26 januari 2013 op 15:14

  Echt een leuke box dit keer.

 • Reageer joyce 26 januari 2013 op 16:08

  Daar zat ik idd ook al aan te denken om misschien vanaf 3 maanden te doen, ook omdat je dan meestal wat extra’s krijg zoals idd die extra box.

  Ik gebruik me boxen ook.overal voor. 1 box zit mn standaard make-up in, andere box me overe make-up
  Nog een box met alles proefjes testers enz enz en alles van glossy erin. En ach 1 box waar ik nu mn pleisters enz maar netjes in heb opgeborgen. Etikette erop en ik vind het wel weer terug.
  Over een jaar staat mn kastje vol met glossyboxen hahaha

 • Reageer Joyce 26 januari 2013 op 19:36

  ik vond de box heel erg leuk dit keer!
  Joyce heeft onlangs geplaatst..What I like

 • Reageer Tara 26 januari 2013 op 21:01

  Echt een leuek box!
  Tara heeft onlangs geplaatst..Mijn avondroutine

 • Reageer Veronica 26 januari 2013 op 23:33

  Ik twijfel al best lang of ik mezelf aanmeld voor zo’n box. Alleen de doos al vind ik leuk haha, maar ik vraag me af of ik de producten wel ga gebruiken, en het is ook weer zonde als ik er helemaal niks mee doe.
  Veronica heeft onlangs geplaatst..Italië 2011 – Fotoboek

  • Reageer Wendy 29 januari 2013 op 16:46

   @Veronica: Tot nu toe zijn alle producten door mij gebruikt. Alleen de eyeliner die ik eerder kreeg niet. Het lukt me gewoon niet. Maar goed, ik doe hem niet weg. Nu heb ik iets om mee te oefenen. 😉

 • Reageer Caroline 26 januari 2013 op 23:49

  Leuk box, met prachtige producten!
  Heb zelf ook zitten denken om me aan te melden, maar mijn voorraadkast is nog zo vol. Eerst maar eens op maken 😉

  Liefs!
  Caroline heeft onlangs geplaatst..Naar Rock Werchter!

  • Reageer Wendy 29 januari 2013 op 16:48

   @Caroline: Ik had voor de zomer ook heel veel voorraad. Voornamelijk uit cadeauverpakkingen en testers. Ik heb alles meegenomen op vakantie en daar heel veel opgemaakt. 🙂 Vooral shampoo en douchegel enzo, aangezien ik op vakantie elke dag onder de douche stond om het zand en zout van mijn lijf en haren te wassen.

 • Reageer Bo 28 januari 2013 op 18:22

  Ik vind de box dit keer erg leuk! Vooral de lipstick/lipgloss duo.
  Bo heeft onlangs geplaatst..Chocotelegram.nl – voor zoete persoonlijke cadeaus

 • Reageer Deborah 28 januari 2013 op 21:56

  Leuk! idd bijna alles hetzelfde als mijn inhoud haha 🙂
  En mooie fotos! x
  Deborah heeft onlangs geplaatst..Glossybox Unboxing Januari 2013 – Valentijn

  • Reageer Wendy 29 januari 2013 op 16:49

   @Deborah: Dankje. Ik heb sinds kort een mini fotostudio en begin eindelijk een beetje door te krijgen hoe ik er foto’s mee moet maken.

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge