Beauty + Fashion

Mijn budget hardloopoutfit

Toen ik besloot om hardlopen een kans te geven, moest ik natuurlijk wel kleding hebben waarin ik dat kon doen. Ook moesten er schoenen komen, want om nou op mijn sneakers te gaan hardlopen leek mij niet zo’n strak plan.

Omdat ik niet wist of hardlopen nou wel mijn ding zou zijn, wilde ik niet te veel uitgeven aan die nieuwe outfit. Dus zou ik beginnen met 13 in een dozijn hardloopschoenen en qua kleding iets wat ik bijvoorbeeld ook nog gaan gebruiken tijdens het skeeleren. Ik besloot eerst maar eens gewoon bij de Scapino te kijken en ik verliet de winkel met het volgende.

De schoenen en het vest zijn exact dat wat ik heb gekocht. De broek en het shirt wat ik kocht hebben een andere opdruk, maar zijn verder identiek aan die op het plaatje.

De broek en het shirtje heb ik van de zomer regelmatig gedragen als ik ging skeeleren. Lijkt misschien warm een lange broek in de zomer, maar dat viel best mee. Ik ging dat ook vaak ‘s ochtends een rondje doen (dan is het koeler) en daarbij leek een lange broek me iets fijner mocht ik een keer op mijn snufferd gaan (ik draag wel netjes polsbeschermers, maar elleboog- en kniebeschermers zitten zo níet fijn).

Als ik nu ga rennen heb ik de complete outfit aan en ik vind het prima lopen. Niet te warm, niet te koud. Ik weet dat het misschien geen echte hardloopoutfit is, maar ik heb momenteel niet echt het idee dat het me belemmerd of iets dergelijks. Verder zie ik me gewoon nog niet echt lopen in zo’n strakke hardloopbroek/-legging achtig iets. Dat ligt momenteel nog even iets buiten mijn comfortzone.

Wel vraag ik me iets af: ik zag net dat de temperatuur buiten weer steeds verder gaat zakken. Tenminste dat is de voorspelling. Kan ik in deze outfit blijven lopen of wordt dat gewoon te koud?

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

5 Reacties

 • Reageer Rachelle 9 januari 2013 op 12:56

  Misschien is het handig om een thermo shirt en legging aan te schaffen om onder de kleding die je hebt aan te trekken 🙂 Hier in Zweden zag ik zelfs nog mensen buiten hardlopen toen het -16 was, dus als je je maar goed kleedt moet het te doen zijn!
  Rachelle heeft onlangs geplaatst..Omdat ik later net zo slim wil worden als Obama

 • Reageer Tineke 9 januari 2013 op 14:15

  Mijn advies is om inderdaad een thermo legging en shirt te kopen, dan blijf je ook als het vriest een stuk warmer.. Dit er over heen en het is warm genoeg lijkt me 🙂

 • Reageer Veronica 9 januari 2013 op 21:28

  Ik denk dat je kleding wel prima is, ik heb geen thermokleding onder mijn hardloopkleding aan en ik heb het nooit koud. Ik moet alleen niet stil gaan staan want dan krijg ik het wel snel koud haha..
  Veronica heeft onlangs geplaatst..Decoratie

 • Reageer Klorriemorrie 9 januari 2013 op 22:51

  Je kunt dit prima aandoen.. als je hardloopt ga je het nml heel warm krijgen.. Wat ik wel als tip wil geven is dat je moet zorgen dat je zodra je klaar bent met hardlopen iets warms aandoet, zodat je spieren geen klap krijgen. 😉 Mooie outfit heb je gescoord! Nog een tip.. katoen is altijd het beste materiaal..

 • Reageer Caroline 10 januari 2013 op 00:14

  Misschien inderdaad een thermoshirt of een skishirt die zijn ook goed warm

  Liefs!!
  Caroline heeft onlangs geplaatst..Wachten maar!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge