Overige

Één gedaan, negen te gaan.

Ik ben nu één week bezig met het “Start to Run” trainingsprogramma met Evy Guyaert en tot nu toe is het prima vol te houden. Een hele verbetering dus ten opzichten van september ‘12 toen ik kruipend naar huis ging na les nummer één.

Als ik me netjes aan het schema houd, zou ik in maart in staat moeten zijn om 5km te kunnen hardlopen. Een afstand waar ik me nu nog helemaal niets bij voor kan stellen, want de afstanden die ik nu loop zijn nog geen 3km en daarvan wandel ik, volgens het schema,  vijftig procent van de tijd. Maar goed, maart is nu ook nog ver weg en alles is mogelijk zullen we maar zeggen.

Ik krijg veel complimentjes en aanmoedigingen en dat stimuleert om door te gaan. Het feit dat ik er over blog is ook een stok achter de deur voor mij: ik kan toch moeilijk zomaar opgeven, want zullen jullie dan wel niet denken/zeggen. Hihi, dus zolang het goed gaat en er niet één of ander medisch probleem de kop op doet, ga ik gewoon door.

En dat deed me ergens over nadenken. Nu is misschien nog te vroeg, maar over een paar weken is het misschien leuk om te gaan denken aan een echt hardloopdoel. Zo is er bijvoorbeeld al gezegd: ga trainen voor de Ladies Run in Rotterdam. En eigenlijk vind ik dat helemaal geen slecht idee. Je kan je nu toch nog niet aanmelden, dus er is nog niets besloten of definitief, maar voorlopig houd ik het wel in mijn achterhoofd.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

9 Reacties

 • Reageer Limoentje 10 januari 2013 op 13:04

  Goed bezig!
  Ik vond Evy op een gegeven moment niet leuk meer en ben met Renate gaan rennen. Helaas durf ik het nu niet aan om buiten te rennen, en in de sportschool vind ik niks aan. Hopelijk vind ik iets anders dus.
  Jij veel succes! 🙂
  Limoentje heeft onlangs geplaatst..Die andere Chinese muur

 • Reageer Petra 10 januari 2013 op 16:16

  Goed bezig!! Complimenten hoor. Bij mij is les twee al weer in het water gevallen. Eerst door werkdrukte, toen door vermoeidheid, daarna regende het de hele dag (én had ik Peuter thuis, wat niet meehielp, want die loopt niet in mijn tempo mee ;-)), en vandaag was het prachtig weer, maar belde het kdv dus op of ik hem kwam halen. Van het weekend maar een nieuwe poging doen.
  Petra heeft onlangs geplaatst..Kunnen Peuters al manipuleren?

  • Reageer Wendy 15 januari 2013 op 22:51

   @Petra: Ik hoop dat het gelukt is met die nieuwe poging!

 • Reageer Charlotte 10 januari 2013 op 16:48

  Super goed van je! <3

 • Reageer Sas 11 januari 2013 op 08:13

  Goed zeg! Succes.
  Sas heeft onlangs geplaatst..Steekwoorden #2

 • Reageer Caroline 12 januari 2013 op 00:45

  Goed bezig. Wat is Evy eigenlijk?

  Liefs!!
  Caroline heeft onlangs geplaatst..Wachten maar!

  • Reageer Wendy 15 januari 2013 op 22:53

   @Caroline: Evy is een Belgische presentatrice en die heeft de mp3-podcast van Start to Run ingesproken. Ze is zeg maar je persoonlijke coach via je mp3-speler. Ze zegt wanneer je moet wandelen en wanneer je moet hardlopen. Ondertussen moedigt ze je aan en dat onder begeleiding van bijpassende muziek.
   Wendy heeft onlangs geplaatst..Fotomodellen in de sneeuw

 • Reageer Kim 14 januari 2013 op 18:49

  Wat goed zeg! Ik wou dat ik zoveel discipline had zeg! Succes met volhouden 🙂
  Kim heeft onlangs geplaatst..Benjamin Lacombe

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge