Overige

NOTD: Do? Or Don’t?

Ik ben geen beautyblogger en dat zal ik ooit nooit worden. Sommige zullen daar misschien blij van worden, andere niet. Ik ben niet veel met beauty bezig, in ieder geval niet met het testen en proberen van allerlei producten. Wat ik wel leuk vind om mee te rommelen, zijn mijn nagels. Hoe breekbaar ze ook zijn, kort, slap en raar van vorm.

Ik heb maar een kleine verzameling nagellakjes in verhouding met sommige andere, maar ik heb er zat. Inclusief cracknagellak, glitters, stempelsetjes, nail jewels en blacklight nagellak. Met Koninginnedag siert de Nederlandse vlag mijn nagels, door middel van schilderstape. Met oud en nieuw was het glitters voor en na. De meest uitlopende kleuren komen voorbij: van knalroze tot een felle geel/groene kleur.

    

Ik ga geen tutorials geven. Daar staan er al zoveel van op het internet. Maar misschien is het wel leuk om één keer in de zoveel tijd een verzameling foto’s te laten zien van wat ik allemaal op mijn nagels heb gehad. Geen idee hoe vaak dat zal zijn, want aangezien mijn nagels nogal broos zijn, probeer ik ze niet te veel te laten lijden. Misschien om de twee maanden ofzo?

 

Dit heb ik momenteel op mijn nagels. Lapiz of Luxury  van Essie met twee zwarte sterretjes van Essence. Simpel, maar ik vind ook dat je niet te veel van die nail jewels op je nagels moet doen. Nou, zeg het maar. Af een toe showen, of is het absoluut niet boeiend?

 

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

8 Reacties

 • Reageer Charlotte 14 januari 2013 op 15:56

  Ik vind het erg leuk! <3

 • Reageer Yolande 14 januari 2013 op 19:40

  Ik vind het wel leuk als je af en toe een verzameling van nagelfoto’s laat zien!

 • Reageer Lisa 14 januari 2013 op 19:50

  Ja, ik vind het ook leuk om te zien! 🙂
  Lisa heeft onlangs geplaatst..je suis confus, snappen jullie

 • Reageer Kim 14 januari 2013 op 20:13

  Leuk! Ik wil het wel zien hoor 🙂
  Kim heeft onlangs geplaatst..Verjaardag

 • Reageer Caroline 14 januari 2013 op 23:59

  Erg leuk gedaan 😉
  Nagels zijn niet mij sterkste kant.

  Liefs
  Caroline heeft onlangs geplaatst..Les Misérables!

 • Reageer Sas 15 januari 2013 op 09:13

  Ziet er leuk uit!
  Sas heeft onlangs geplaatst..Beautiful memories

 • Reageer Anouk 15 januari 2013 op 18:40

  Mooi gedaan, ik zou het écht niet kunnen 😉
  Anouk heeft onlangs geplaatst..Extreem luid en ongelooflijk dichtbij

 • Reageer Inge 16 januari 2013 op 11:13

  Zelf vind ik dat leuk om te zien. Maar je moet gewoon doen wat je zelf graag wil het is tenslotte toch jouw website!
  Inge heeft onlangs geplaatst..Decopatch: Vogelhuisje en waxinelichthouders

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge