Overige

Persoonlijk en uniek cadeau

Elk jaar komen ze weer voorbij: verjaardagen. Van vrienden en familie, van jong en oud. Soms weet je gelijk wat je iemand cadeau moet doen. Gewoon omdat je al een hele tijd een idee hebt of juist omdat er een keurig verlangenlijstje is gemaakt. Maar wat nou als er geen lijstje is en jij inspiratieloos bent? Dan maak je van iets simpels als een kalender toch een leuk, uniek en persoonlijk cadeau?

Een kalender, in de meeste huishoudens hangt, staat of ligt er wel één. Iedereen kan zoiets wel gebruiken: om verjaardag op te schrijven, zodat afspraken niet vergeten worden of gewoon puur om te zien welke datum op welke dag valt. Eigenlijk gewoon een hele goede basis voor een leuk cadeau.

In de winkels heb je keuze te over: paarden, honden & katten. Bloemen, eten en landschappen. Hello Kitty, Donald Duck en Spiderman. Je kan het zo gek niet verzinnen of er bestaat wel een kalender van. Maar waarom zo’n ‘dertien in een dozijn’ kalender kopen als je ook een hele persoonlijke variant kan maken in de vorm van een fotokalender?

Voor oma en/of opa
Opa’s en oma’s zijn (in het algemeen) gek op hun (achter)kleinkinderen. Mijn opa en oma hebben in ieder geval van elk kleinkind een foto aan de muur hangen. Wat is er dan leuker om dit te verwerken in een kalender? Elke maand een andere foto van de kleinkinderen. Apart, broers en zussen bij elkaar, met vader en moeder er bij of een groepsfoto van alle kleinkinderen bij elkaar.

Voor die beste vriend(in)
Jullie hebben waarschijnlijk al genoeg samen meegemaakt. Fijne herinneringen en minder fijne herinneringen. Of misschien heeft die vriend(in) net een hele moeilijke tijd achter de rug. Maak dan een kalender met foto’s van jullie mooiste herinneringen. Of één met afbeeldingen van quotes waar die vriend(in) dan weer de nodige positiviteit en inspiratie vandaan kan halen.

En zo kan je voor iedereen wel iets verzinnen. Multi-inzetbaar dus, die fotokalenders. En natuurlijk heel uniek, want niemand heeft precies zo’n zelfde kalender. Hebben jullie wel eens zo’n persoonlijke kalender aan iemand cadeau gedaan? Of misschien wel aan jezelf? Of hebben jullie nog ideeën hoe je zo’n fotokalender leuk kan invullen?

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

3 Reacties

 • Reageer Anouk 21 januari 2013 op 17:22

  Sowieso zijn fotocadeaus erg leuk!
  Anouk heeft onlangs geplaatst..Zonsondergang

 • Reageer Saar 21 januari 2013 op 21:53

  Leuk idee!
  Saar heeft onlangs geplaatst..Carnavalskleding

 • Reageer cadeau met foto 19 februari 2013 op 10:16

  Fotocadeaus zijn altijd leuk. Komt omdat je ze precies zo kan maken als je zelf wil!
  cadeau met foto heeft onlangs geplaatst..Zo maak je een leuke foto cadeau!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge