Overige

Vergeten jullie niet …

… dat er een winactie is op ItsWendy.NL? En vergeten jullie niet te stemmen op de poll?

Omdat ik 40 volgers had via Bloglovin’, had ik een winactie opgezet. Degene die reageren op het blogje maken kans op een door mij zelf gehaakt uiltje. Inmiddels heb ik alweer bijna 50 volgers! Super leuk natuurlijk. Ook deze nieuwe volgers maken kans op het uiltje. Het enige wat je moet doen is even deze blog lezen en doen wat je moet doen!

Ook heb ik deze maand een poll open staan. Hij staat rechts in de zijkolom en ik zou het héél fijn vinden als jullie even zouden stemmen. Geen idee waar ik het in de poll over heb? Ik zal het even proberen uit te leggen. Aan het begin van een nieuwe maand, plaats ik een overzicht van de foto’s die ik de maand daarvoor met Instagram heb gemaakt. Die foto’s ‘bewerk’ ik altijd met hetzelfde Instagramfilter. Het leek mij het beste filter om uiteindelijk een overzicht van te maken. Alles het zelfde, alles met dezelfde border. Maar goed, nieuw jaar en dus misschien ook wel nieuwe manieren op dingen aan te pakken. Vandaar de vraag: moet ik het blijven doen zoals het is? Zal ik het anders gaan doen? Of zal ik gewoon maar helemaal stoppen, omdat jullie er bijvoorbeeld toch niks aan vinden? Het gaat om deze maandoverzichtjes. Let me know & vote!


Bron

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

6 Reacties

 • Reageer Renate 18 januari 2013 op 00:18

  Hihi, ik ben je vijftigste follower! 🙂 Leuke blog, en ik heb gestemd op je poll!

  • Reageer Wendy 20 januari 2013 op 19:28

   @Renate: Leuk dat je er bij bent! En bedankt! 🙂

 • Reageer Femke 18 januari 2013 op 14:56

  Ik volg je ook sinds kort, je hebt een erg leuke blog vind ik! Zal even de poll voor je invullen. 🙂
  Femke heeft onlangs geplaatst..Chocolami.

  • Reageer Wendy 20 januari 2013 op 19:28

   @Femke: Altijd leuk, nieuwe volgers! En bedankt voor het invullen!

 • Reageer Sas 18 januari 2013 op 16:13

  Ik ga even stemmen op je poll 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..Mijn don’ts voor de mannen

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge