Overige

Welkom in 2013

De eerste dag, van de eerste maand, van het nieuwe jaar, is alweer bijna voorbij. Morgen moet ik weer gaan werken, na een lekkere week vrij. Vannacht was het dus oud&nieuw en hoe ik die avond en nacht hebt doorgebracht, lees je hier.

Overdag ben ik vooral alleen geweest. Kevin was druk met op diverse locaties apparatuur neerzetten voor allerlei oud & nieuw feestjes. Om vier uur kwam hij pas weer terug en dus eigenlijk te laat voor de oliebollenkraam. Máár, we hadden geluk: de oliebollenkraam was nog open en Kevin kreeg de laatste oliebollen mee. Daarna gingen we nog even snel in Sliedrecht boodschappen doen, zodat we nog wat andere dingen te eten hadden.

En zo zaten we vanaf dat moment vooral tv te kijken en te snoepen. Oliebollen, stokbrood, kruidenboter en filet american. Een lekker tomatensoepje erbij. We keken op tv naar Ice Age en Cloudy With A Chance Of Meatballs. Daarna schakelden we over naar Ik Hou Van Holland en ondertussen stijlde ik mijn haar en trok ik mijn feestoutfit vast aan.  We telden af naar 12 uur en wensten elkaar een fijn nieuwjaar. Even wat telefoontjes met familie gepleegd voor de eerste beste wensen en daarna ben ik verder gegaan met mezelf klaarmaken voor de rest van de avond.

Tussen half 1 en 1 uur stonden we in de sporthal en konden we beginnen met het feestje. Helaas was ik zonder vrienden en/of vriendinnen en aangezien ik wel van lekker dansen houd, moest ik dat vooral in mijn eentje doen. Vriendlief staat liever aan de kant me te kijken. Ach, dat ben ik gewend en ik heb er het beste van gemaakt. De muziek was wel leuk en de sfeer ook wel gezellig. Aan het einde van de avond (toen de muziek uit was, het licht aan en het feestje dus echt afgelopen was) had ik nog een beetje een akkefietje met de beveiliging. Daarover verteld ik na dit sfeerfilmpje meer.

Kevin stond te praten met de mannen van het licht en geluid (ja, het blijft natuurlijk zijn hobby) en ik stond met een bekende te praten. Opeens stond er een beveiliger naast me of ik alsjeblieft de zaal wilde verlaten. Ik legde uit dat mijn vriend nog stond te praten en dat hij de sleutels had. Nou, daar had hij een soort van schijt aan en dus riep ik “ja hoor, ik ga al” en ik liep naar de andere kant van de zaal. Daar stonden nog wat bekende die die avond achter de bar hadden gestaan en ik stond nog even te praten. Ik zag diezelfde beveiliger alweer aankomen, draaide me om en zei met een zucht: “Nee, hè?” Maar ja hoor, ik werd weer ‘vriendelijk’ verzocht om de zaal te verlaten.

Dus op naar de volgende tussenstop en ik ging me jas halen. Ook daar stond ik weer te kletsen (een vriendin stond bij de garderobe en de eigenaar van een kroeg waar ik regelmatig kom, stond daarnaast. Die kroegeigenaar is onderdeel van de organisatie van het feest.) en mijn beklaagd te doen over het feit dat ik er uitgezet werd. De kroegeigenaar vond dat onzin: ik mocht heus wel even gewoon binnen wachten. En toen die beveiliger wéér bij me stond, werd dat ook tegen hem gezegd. “Ze helpt mij ook wel eens in mijn café en ik ben van de organisatie en ik vind dat ze best even binnen op haar vriend mag wachten die daar aan het praten is.” Zelfs daar trok de beveiliger zich niets van aan: “Iedereen kan zoiets wel zeggen, ze moet gewoon naar buiten. Dat heb ik al 2x verzocht en mevrouw gaat zich steeds lopen verstoppen (?!).”

Ik was het zó zat, dat ik boos wegliep: “Ja hoor, ik ga wel buiten rondzwerven, in de regen! Want ja, mijn huis kan ik niet in zonder sleutel.” Toen ik even buiten stond, werd ik gebeld door Kevin: hij stond buiten en ik moest gewoon weer met hem naar binnen komen, want het mocht van de organisatie. Dus ik liep met opgeheven hoofd weer samen met hem naar binnen. Zo, meneer de beveiliger, die zit! Lekker puh!

Uiteindelijk waren we rond 7 uur pas weer thuis en kropen we heerlijk ons bed in. Ondanks het gezeur aan het eind, was het toch een fijne avond. Ik hoop dat jullie ook allemaal een leuke, gezellige avond hebben gehad. 

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

9 Reacties

 • Reageer Kim 2 januari 2013 op 13:10

  Wat stom van die beveiliger! Hij stuurde je gewoon weg zonder reden? Balen… Gelukkig dat je terug mocht komen en dat je het feestje toch nog af kon maken 🙂

  Happy new year!
  Kim heeft onlangs geplaatst..365 Days – Room for thought

  • Reageer Wendy 2 januari 2013 op 22:45

   @Kim: Tja, op zich had hij wel een goede reden: het feest was afgelopen. Maar ja, dan nog stuur je zo’n ‘meisje’ toch niet “hulpeloos alleen” de regen in, zonder huissleutels? 😉 En zeker niet als de touwtrekker van de organisatie vind, dat je gewoon mag blijven.

 • Reageer Yolande 2 januari 2013 op 20:02

  Wat een rare beveiliger! Wel beter dat je uiteindelijk terug mocht. Gelukkig nieuwjaar trouwens!
  Yolande heeft onlangs geplaatst..Mijn persoonlijke fotokalender

  • Reageer Wendy 2 januari 2013 op 22:45

   @Yolande: Als het aan die beveiliger had geleden niet hoor. Je had zijn gezicht moeten zien. 😉

 • Reageer Evey 3 januari 2013 op 10:59

  Lekker ja dat je weg moest. Verder wel leuk gehad gelukkig!

  Groetjes!
  Evey heeft onlangs geplaatst..Gezocht: Chicks on boards!

 • Reageer Danielle 3 januari 2013 op 12:42

  Gelukkig nieuwjaar! En OMG wat een vervelende man!
  Danielle heeft onlangs geplaatst..A Happy Facebook Year

 • Reageer Petra 3 januari 2013 op 15:15

  Ik snap niet zo goed waarom je weggestuurd werd? Deed je iets verkeerd? Mocht je niet alleen dansen? Jammer dat het feestje zo moest eindigen.
  Evengoed wel het beste voor 2013 gewenst!!
  Petra heeft onlangs geplaatst..Wijze les

  • Reageer Wendy 3 januari 2013 op 16:51

   @Petra: Misschien niet helemaal duidelijk in het stukje, maar zoals ik ook al tegen Kim zei: hij stuurde me weg, omdat het feestje was afgelopen. De muziek was uit, de lampen stonden aan en ze gingen opruimen. Op zich een goede reden om bezoekers naar buiten te sturen. Maar wij blijven dus heel vaak langer hangen, omdat we de mensen van de organisatie zo goed kennen. Ik help ook regelmatig mee met opruimen e.d., dus vandaar dat hij tegen mij wel anders had mogen doen (zeker nadat door die kroegeigenaar gezegd werd).

 • Reageer Caroline 4 januari 2013 op 19:07

  Jammer van die beveiliger! Maar voor de rest is het goed begonnen zo te lezen

  Liefs!
  Caroline heeft onlangs geplaatst..True happiness of December

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge