Overige

Winactie op ItsWendy.nl

Ik had het al aangekondigd. Op de Facebook-pagina van mijn blog, op Twitter en hier. Omdat ik een mijlpaal van 40 followers via Bloglovin’ had gehaald, zou ik een winactie doen. Inmiddels zijn er nog 2 followers bijgekomen en daar word ik natuurlijk hartstikke blij van.

Oké, een winactie. Maar wat kan er dan gewonnen worden? Ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om mijn haakspullen weer uit de kast te halen en heb voor één van jullie een schattig uiltje klaar liggen.

 

Is hij niet super leuk? Ik vind hem in ieder geval super schattig en ik hoop dat in ieder geval één van jullie hem net zo leuk vind als ik en hem dus wel zou willen winnen.

En nu het volgende: wat moet je doen om hem te kunnen winnen? Het allerbelangrijkste is natuurlijk een reactie plaatsen, want hoe moet ik anders weten dat je mee doet? Verder zou het heel leuk zijn als jullie me volgen op Bloglovin’ en de facebookpagina liken, maar dat is geen eis. Wat heb ik immers aan extra volgers en likes als ze na afloop van deze winactie weer verdwijnen?

Wel heb ik nog een poll open staan in de zijkolom van mijn blog: als je een mening hebt over mijn Instagram maandoverzichten, zou ik die graag horen.

Laten we het op het volgende houden: wil je dit door mij gehaakte uiltje winnen? Laat dan een reactie achter met daarin waarom je mijn blog blijft volgen en wat ik eventueel nog zou kunnen veranderen/verbeteren. Al die andere dingen die ik eerder noemde, mag je doen, maar als je het niet doet, betekend dat niet dat je geen kans maakt.

Er kan worden meegedaan tot en met 31 januari en begin februari laat ik jullie weten wie er gewonnen heeft! Heel veel succes allemaal! Ik vind het in ieder geval heel leuk om te doen!

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk