Beauty + Fashion

Window(screen)shoppen!

Het nieuwe jaar is inmiddels even bezig: we zitten al weer halverwege de eerste maand. Langzaam begin ik alweer weg te dromen naar de lente. De natuur die weer tot leven komt en het zonnetje wat (hopelijk) weer iets vaker gaat schijnen. En aangezien ik na elk seizoen mijn klerenkast grondig uitspit, betekent een nieuw seizoen voor mij ook: nieuwe kleren!

Het liefst shop ik nog steeds gewoon in een winkel. De stof kunnen voelen, de kleur goed kunnen bekijken en natuurlijk het gemak dat, als iets niet past, ik het gewoon terug in het rek kan hangen in plaats van weer inpakken, retourformulier invullen en naar het postkantoor rijden. Máár, een webshop is natuurlijk wel ideaal voor “windowshopping”! Al lekker vanaf je bank, met een kopje thee, kijken wat er te krijgen is.

Nou moet ik zeggen dat ik qua winkels die ik kies, maar een heel klein wereldje heb. Het gros wat in mijn kast hangt, komt bij één en dezelfde winkel vandaan. Dus vond ik het wel eens tijd om mijn winkelwereld wat te vergroten en eens op verkenning uit te gaan op allerlei webshops.

Hierdoor kwam ik op de webshop van Esprit (klik klik) terecht. Ik kan me nog herinneren dat we, toen ik nog in Sliedrecht woonde, een Esprit winkel hadden in het dorp en eigenlijk liep ik daar best regelmatig naar binnen. Maar toen die vestiging sloot, ben ik de winkel eigenlijk een beetje uit het oog verloren. Jammer, want als ik nu op de webshop kijk, zie ik best wel leuke dingen staan! Hier onder een paar favorieten.

Het roze jurkje stond op de HOME-pagina van de webshop van Esprit en ik dacht gelijk “Wauw, die moet ik hebben!”. Geen idee wanneer ik hem zou moeten dragen (dit is toch een beetje tè voor een avondje kroeg, toch?) en misschien zou ik een iets veiliger kleurtje moeten kiezen dan roze. Maar ja, ik vond hem gewoon “Wauw!”.

Het complete setje wat de dame draagt, mag zo mijn kast in: broek, shirt, schoenen en zelfs het tasje. Ik zou meer van ‘zulke’ kleren moeten dragen. Wat volwassener. Ik grijp nog te snel naar de eeuwige spijkerbroek en een simpele top/tui. Natuurlijk moet je er wel goed in voelen, dat is misschien wel het belangrijkste, maar ik zou graag eens wat anders proberen en dit vind ik er wel heel erg leuk uitzien.

De oorbellen zijn super simpel, maar ik houd er van. Leuke vormpjes. Ik heb inmiddels hartjes, bloemetjes, strikjes, libellen, zwaluwtjes. Allemaal simpel en zilver. De kinderen op mijn werk vinden het trouwens ook geweldig: “Wendy, doe je morgen de strikjes in je oren?”

Als laatste hebben we nog het kleine tasje. Ik moet eigenlijk al heel lang een nieuw tasje hebben om mee te nemen als ik uitga. Iets waar alleen het hoognodige in past: geld, sleutels, legitimatie en misschien een lipgloss of iets dergelijks. En ja, dan moet ik net het tasje tegenkomen waarvan ik denk: “Ja, die wil ik!” En bij deze had ik dat wel (volgens mij is het hetzelfde tasje als bij de complete outfit).

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

6 Reacties

 • Reageer Caroline 12 januari 2013 op 00:44

  Ik vind de collectie van esprit op internet veel leuker dan in de winkel. Die verschilt ook behoorlijk.
  Soms zo verleidelijk dat internetshoppen 😉

  Liefs!!
  Caroline heeft onlangs geplaatst..Wachten maar!

  • Reageer Wendy 15 januari 2013 op 22:44

   @Caroline: Van Esprit wist ik dat niet, aangezien ik al heel lang niet in een winkel ben geweest, maar ik heb dat wel vaak bij H&M. Dat de online collectie leuker is dan dat wat ik in de winkel vind.

 • Reageer Willemvk 12 januari 2013 op 09:27

  Er is alleen zo verschrikkelijk veel leuks te koop…
  Willemvk heeft onlangs geplaatst..Insmeren

 • Reageer Suzanne 12 januari 2013 op 10:56

  Ik vind de broek die zij aan heeft erg leuk!
  Suzanne heeft onlangs geplaatst..Instagram Diary #1

 • Reageer Lauradenkt 13 januari 2013 op 11:51

  Aaah maar dat jurkje is wel erg leuk! Misschien als je uit eten gaat met een jasje erover ofzo 🙂

  • Reageer Wendy 15 januari 2013 op 22:49

   @Lauradenkt: Daar heb je een punt. Maar ja, mijn tegen argument: ik ga niet zo vaak uit eten. Als dat 1 á 2 keer per jaar is, is het veel. Om daar nou een speciaal jurkje voor in de kast te hebben hangen. 😉

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge