Overige

Favorieten Vrijdag

Heel veel blogs hebben het al: een ‘Favorieten Vrijdag’ of ‘Favorite Friday’. Niet echt origineel om ook te gaan doen, maar ik doe het toch. Maar dan wel met mijn eigen draai er aan. Vandaar deze ‘vrijdagblog’ op maandag. Om het uit te leggen en om jullie hulp te vragen.

Elke week wil ik op vrijdag een ‘favorieten-blog’ gaan maken. Vaak wordt er door de blogger een vast thema aan gehangen. Op de beautyblogs worden de favorieten beautyproducten behandeld, op fashionblogs de favorieten outfits en andere hangen er het thema muziek, film of interieur aan. Erg leuk om te lezen, maar voor mijn eigen blog kan ik er niets mee. Ik kan geen thema verzinnen wat ik dan aan mijn vrijdag zou willen hangen.

Het leek me leuk om elke vrijdag een ander soort van favorieten te hebben. En om ook niet via een vast lijstje te gaan werken (want ik denk dat er vast wel lijstjes daarover te vinden zijn op Internet), wil ik jullie om hulp gaan vragen! Ik wil aan jullie vragen welke favorieten jullie van mij zouden willen weten. Mijn favoriete kleuren? Mijn favoriete kledingstukken? Mijn favoriete vakanties? Mijn favoriete luchtjes? Noem het maar op! Laat het achter in een reactie (nu hier en voortaan onder mijn favorieten blogjes) en ik zal iets uitkiezen om over te schrijven.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van dit idee vinden, ondanks dat het niet echt mega origineel is. Nu alleen nog verzinnen hoe ik het ga noemen…

Welke favorieten zou jij van mij willen weten?

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

9 Reacties

 • Reageer LNNK 4 februari 2013 op 18:05

  Ik heb eigenlijk ook niet echt een vast thema, leg mezelf niet zo graag vast. Zo doe ik het lekker ook niet elke vrijdag 😉 Ik vind van alles leuk om te zien (eigenlijk heb ik je nu niet echt geholpen he haha)
  LNNK heeft onlangs geplaatst..Michael Robotham – Zeg dat het je spijt

 • Reageer Leoni 4 februari 2013 op 18:16

  Leuk idee maar juist omdat je het al op blogs ziet vind ik het niet meer orgineel. Maar om je op weg te helpen voor de favorieten. Eten, manier van reizen, inrichting, spellen, favoriete foto of quote, tv programma. Kijk maar of je er wat aan hebt!
  Leoni heeft onlangs geplaatst..Snapshots I

 • Reageer Kim 4 februari 2013 op 19:25

  Leuk! Ik heb er ook aan zitten denken om het over te nemen, maar ik vond het ook niet zo origineel meer. Wel heel leuk! Ehm… Een paar ideeën: je favoriete series, spelletjes, films, restaurants, merken, nagellak, dekbed. Ik hoop dat je er iets mee kunt! Succes
  Kim heeft onlangs geplaatst..Day #18 – a song that you wish you heard on the radio

 • Reageer Isabella 4 februari 2013 op 19:28

  Favoriete eten, boeken, films. Dit vind ik altijd wel leuk om te horen (:
  Isabella heeft onlangs geplaatst..MAX 18 color palette nude

 • Reageer Yolande 4 februari 2013 op 19:43

  Favoriete boeken, films, dingen om te doen, gebeurtenissen in de afgelopen week. Dat zou ik heel leuk vinden om te lezen!
  Yolande heeft onlangs geplaatst..Eat, Blog, Love

 • Reageer Caroline 4 februari 2013 op 23:25

  Leuk idee!
  Waar kijk je op dit moment naar uit?

  Liefs
  Caroline heeft onlangs geplaatst..Smile Note 058

 • Reageer Sas 5 februari 2013 op 08:33

  Ik heb wel vasten dingen die zo af en toe terug komen. The Awesomelist, Photo Diary.. Muziekjes.. Maar een echte vaste dag in de week ervoor heb ik niet.

  Ben wel benieuwd!
  Sas heeft onlangs geplaatst..Eekhoorntjes liefde

 • Reageer Eva 5 februari 2013 op 10:06

  Ik zou ook lekker zonder thema gaan werken hoor, dan heb je veel meer vrijheid. Maar favoriete films/muziek/boeken op dit moment is altijd erg fijn, krijg je veel goede tips door 😉
  Eva heeft onlangs geplaatst..De lente komt dichterbij

 • Reageer Rianne 10 februari 2013 op 17:14

  Mijn blog barst van de “thema” dagen, maar deze kende ik nog niet. Een leuke om te onthouden 🙂
  Rianne heeft onlangs geplaatst..365puppyproject: week 37

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge