Overige

Gewonnen!

Ik deed niet vaak mee aan wedstrijden en winacties. “Ik win toch nooit wat”, was de reden. En pas besloot ik dat ik het best wel eens kon proberen. Dus ik deed mee aan verschillende winacties op verschillende blogs en met resultaat! Ik heb namelijk twee keer wat gewonnen en dat is dus wel even een blog waard.

Ansichtkaarten

Het eerste wat ik won, is een setje ansichtkaarten (en stickers). Deze won ik via Nouk-san en ik ben er hartstikke blij mee. Ik wilde ze eigenlijk op Valentijnsdag gaan versturen via Postcrossing, maar daar is helaas niks van gekomen. Waarschijnlijk ga ik ze toch nog daarvoor gebruiken, maar dan gewoon ‘zomaar’.

Handtas

Het tweede wat ik heb gewonnen, is een handtas van Season Bags en deze won ik via de blog van Marlyssa. Ik kon kiezen uit twee verschillende modellen en uit alle beschikbare kleuren. Ik ben met zulke dingen wel van de opvallende kleuren en dus koos ik, na een tijdje twijfelen tussen twee verschillende kleuren, voor een mooie rode variant. Ik heb gisteren mijn keuze doorgegeven en mijn adres, dus hopelijk heb ik hem snel in mijn handen. Deze ‘vrouw-met-maar-één-tas-in-haar-bezit’ is dus binnenkort de ‘vrouw-met-twee-tassen’!

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

14 Reacties

 • Reageer isabel 23 februari 2013 op 14:21

  Wat heb je leuke dingen gewonnen zeg! Die tas is echt super leuk! x
  isabel heeft onlangs geplaatst..pakje uit Indonesië

 • Reageer Willemvk 23 februari 2013 op 15:26

  Als je nooit aan prijsvragen meedoet, dan win je ook nooit wat.
  Willemvk heeft onlangs geplaatst..VLOG: What’s in my Bag

  • Reageer Wendy 24 februari 2013 op 01:59

   @Willemvk: Je hebt helemaal gelijk. 🙂 En daarom doe ik nu ook maar mee. En met resultaat!

 • Reageer Kim 23 februari 2013 op 19:10

  Wat een leuke tas!
  Kim heeft onlangs geplaatst..Yankee Candles + Kortingscode!

 • Reageer LNNK 23 februari 2013 op 22:45

  Wat een leuke prijzen heb je gewonnen.

 • Reageer Marije_Blogt 23 februari 2013 op 22:46

  Gave tas!! 😀
  Misschien moet ik ook ooit eens meedoen..
  Heb ook altijd het idee dat ik toch nooit win ;P

  • Reageer Wendy 24 februari 2013 op 01:59

   @Marije_Blogt: Ik zou het zeker een keer doen. Het heeft bij mij goed uitgepakt. 🙂

 • Reageer Caroline 24 februari 2013 op 00:27

  Super leuk!!
  Caroline heeft onlangs geplaatst..Just a beautiful picture 001

 • Reageer Sas 24 februari 2013 op 08:56

  Leuke dingen heb je gewonnen zeg!
  Sas heeft onlangs geplaatst..Lovely weekend

 • Reageer Bo 24 februari 2013 op 10:24

  Leuke items heb je gewonnen! Zo zie je maar weer ;D
  Bo heeft onlangs geplaatst..Tip: sieraden opbergen in een serveerschaal

 • Reageer Anouk 24 februari 2013 op 14:16

  Fijn dat je er blij mee bent 🙂
  Anouk heeft onlangs geplaatst..Paperblanks ‘Embellished Manuscripts’

 • Reageer Kelly 25 februari 2013 op 11:31

  Wow dat zijn nog eens leuke kaarten 🙂
  Kelly heeft onlangs geplaatst..Nog net geen ziekenhuisopname

 • Reageer Lily 27 februari 2013 op 14:42

  Wat leuk, je ‘wint toch nooit wat’ en nu ineens twee dingen!

 • Reageer Chayenne 28 februari 2013 op 17:45

  Geluksvogel, doe je een keer mee win je meteen!
  Heel veel plezier ermee.
  Chayenne heeft onlangs geplaatst..Follow me, We heart it.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge