Beauty + Fashion

GlossyBox Februari

Geheel onverwachts stond de buurvrouw ‘s avonds voor de deur met een pakketje voor mij. “Huh, maar ik verwacht helemaal niets…”, was wat ik dacht. Toen ik de doos zag, besefte ik dat ik er gigantisch naast zat, want natuurlijk verwachtte ik iets: de GlossyBox van Februari!

Go inside the beautylab! GLOSSYBOX neemt je mee naar de experimentele wereld van beauty en laat je verassende, fijne en innovatieve producten ontdekken die je op je gemak thuis kunt uitproberen.

v.l.n.r.: Indola – Wonder Treatment | Biotherm – Biomains | Bell – Air Flow Lotus Effect | Dr. Van Der Hoog – Hydro Active Masker | Mario Badescu – Silver Powder

De producten zien er allemaal veel belovend uit. Als ze doen wat ze beloven te doen, dan ben ik heel erg blij met deze box. Wat de producten beloven te doen? Hieronder staat wat het kaartje bij de GlossyBox mij vertelde.

Indola – Wonder Treatment

Wonder Treatment doet werk voor tien! Deze revolutionaire multi-tasker heeft oder andere een voedende, beschermende en revitaliserende functie.
(Fullsize / € 14,95)

Mijn zusje reageerde meteen enthousiast toen ze zag dat ik dit flesje in mijn box had zitten en dat zou heel wat moeten zeggen, want mijn zusje kan best kieskeurig zijn qua haarproducten. Hahaha. Ik kan nog niet zeggen wat het voor mijn haar doet, maar het ruikt in ieder geval erg lekker.

Biotherm – Biomains

Een veelzijdige en werkzame verzorging voor de handen. De crème beschermt en maakt de nagels krachtig.
(Miniatuur 20ml / € 5,-*)

Zou dit dan het wondermiddel voor mijn nagels gaan zijn? Mijn nagels zijn erg broos. Scheuren snel en dat is echt niet leuk. Nagelverharder doet naar mijn mening weinig, dus wie weet is dit het antwoord op mijn probleem-nagels.

Bell – Air Flow Lotus Effect

Door de geavanceerde technologische formule van deze nagellak wordt lucht doorgelaten, waardoor de nagels kunnen ademen.
(Fullsize / € 3,50)

Toen ik dit las, moest ik eerst erg lachen. Ik ben nogal een visuele denker en ik denk dan vaak in tekenfilm vorm. Ik zag het al helemaal voor me: nagels met een mondje om adem te halen. Dat, elke keer als ik mijn nagellak verwijder, mijn nagels hijgend er onder vandaan komen, omdat ze al die tijd zonder lucht hebben gezeten. Hahaha. Het is een mooi bruin kleurtje. Jammer van het smalle kwastje, maar verder is hij oké.

Dr. Van Der Hoog – Hydro Active Masker

Dit masker verwijdert dode huidcellen en herstelt de huid. Door de innovatieve applicatiekwast is het masker gemakkelijk aan te brengen.
(Fullsize / € 9,10)

Toevallig zat ik er pas aan te denken dat een masker veel makkelijker is aan te brengen met een kwast en -tadaa- een masker in een tube met kwast. Hij is gewoon wit en ruikt niet bijzonder.  Ik heb het masker nog niet geprobeerd, dus ik kan er verder nog niet veel over zeggen.

Mario Badescu – Silver Powder

Dé oplossing tegen overmatige, koppige mee-eters en grove poriën! Na gebruik van het absorberende Silver Powder zie je meteen een duidelijk verschil.
(Miniatuur 14ml / € 6,76*)

Oké, als dit product doet wat het zegt, wordt het vast mijn lievelingsproduct. Ik heb het nu één keer gebruikt en ik had wel het idee dat de poriën op bijvoorbeeld mijn neus, minder grof waren. De tijd moet leren of het ook echt zijn werk doet.

Dan nog even een rekensommetje voor de geïnteresseerden. De prijzen met een sterretje zijn de prijzen voor de miniatuur op basis van de fullsize prijzen. Als de inhoud van een miniatuur bijvoorbeeld de helft is van de fullsize versie, neem ik ook de helft van de prijs. Alles bij elkaar optellend kom je dan uit op een waarde van de box van iets meer dan € 39,-.

Mocht het nou zo zijn dat jullie ook lid willen worden van de GlossyBox, klik dan even op de onderstaande link. Op die manier spaar ik weer GlossyDots: punten die ik (als ik er genoeg heb) kan inleveren voor een gratis GlossyBox. Alvast bedankt!
Klik hier om lid te worden!

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

13 Reacties

 • Reageer Caroline 24 februari 2013 op 13:42

  Die Indola-spray is super fijn!
  Caroline heeft onlangs geplaatst..It is great!

 • Reageer Simone 24 februari 2013 op 15:46

  Wat leuk zeg! Ik heb dat poedertje nog niet geprobeerd maar ga ik zeker proberen, want mijn huid is enorm slecht!
  Simone heeft onlangs geplaatst..♥ Advertorial | Koken met Allerhande Kids

 • Reageer Eva 24 februari 2013 op 16:34

  Lijkt me toch ook wel wat hoor, zo’n glossybox! Ik ben alleen nogal kieskeurig als het op mijn producten aankomt dus denk dat ik beter gewoon mijn ‘eigen’ merken gewoon kan blijven behouden 😉
  Eva heeft onlangs geplaatst..Etsy-favorite: Pochette Gavotte

 • Reageer Niki 24 februari 2013 op 17:08

  Ik ben benieuwd of de Silver Powder goed werkt!
  Niki heeft onlangs geplaatst..Sans en de Bloggers Battle

 • Reageer Eline 24 februari 2013 op 21:59

  Leuk!!

 • Reageer Desiree 25 februari 2013 op 07:44

  Mooie inhoud! Ik heb wel benieuwd of dat poeder echt zo goed werkt op de lange termijn.

 • Reageer Kelly 25 februari 2013 op 11:29

  Leuke spulletjes weer!
  Kelly heeft onlangs geplaatst..Nog net geen ziekenhuisopname

 • Reageer rachel 25 februari 2013 op 14:22

  ik had bijna dezelfde inhoud maar vind het steeds meer tegenvallen moet ik zeggen

 • Reageer Danielle 26 februari 2013 op 11:51

  Ik kan die Hydro Active Masker nu wel erg goed gebruiken!
  Danielle heeft onlangs geplaatst..Als een Koning(in) in het Koninklijk Paleis Amsterdam

 • Reageer Nina 26 februari 2013 op 15:35

  De inhoud ziet er zeker super uit!

 • Reageer Lovely Modesty 27 februari 2013 op 21:26

  Leuke producten, seg!

 • Reageer Wendy 27 februari 2013 op 22:42

  Leuke producten zaten in de box

 • Reageer Angelique 28 februari 2013 op 15:11

  Lijken me fijne producten
  Angelique heeft onlangs geplaatst..The happy list #2

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge