Challenges + Tags

Liebster Award (deel 1)

De Liebster Award doet weer zijn ronde in het wereldje van de bloggers. Bij verschillende mensen had ik hem al voorbij zien komen, toen ik opeens ook via een Twitter een berichtje kreeg dat ik hem had gekregen. En niet veel later mocht ik hem nog een keer in ontvangst nemen! Simone en Femke, hartstikke bedankt! Ik ga dit keer niemand nomineren, want ik heb hem al op zoveel blogs voorbij zien komen, dat ik niet zou weten aan wie ik hem nog moet gaan geven.

 • Vertel elf feitjes over jezelf.
 • Beantwoord de elf vragen die aan jou zijn gesteld.
 • Stel elf nieuwe vragen aan bloggers die je nomineert voor deze award.
 • Kies negen bloggers uit met tweehonderd of minder volgers om te nomineren.
 • Ga naar hun blog en laat hen weten dat ze genomineerd zijn.
 • Bedank de persoon van wie je de nominatie ontvangen hebt en link terug naar zijn/haar blog.

Elf feitjes

 1. Ik ben niet goed in (hoofd)rekenen, maar ben (was) wel een kei ben in wiskunde.
 2. Ik ga al sinds ik klein ben, elke zomer op vakantie naar Frankrijk, maar de taal kan ik nog steeds niet.
 3. Ik ben gek op achtbanen! Mij doe je echt een groot plezier met een daagje Walibi of een ander park met achtbanen.
 4. Ik en mijn zusje schijnen hetzelfde te klinken. Zeker de laatste tijd, nu ze in het weekend vaak met mij mee gaat naar de kroeg, krijgen we vaak te horen: “Wauw, jullie praten precies hetzelfde.” – of – “Jullie zijn zussen zeker? Jij klinkt net zoals haar!”
 5. Ongeveer een jaar geleden was ik verslaafd aan het maken van 1000 stukjes puzzels. Vooral de Disney panorama varianten. Gisteren kwam ik er nog één tegen die ik nog niet gemaakt had en één die nog niet af was. Binnenkort maar weer puzzelen.
 6. Ik wil graag nog eens naar een evenement zoals Q-Base of Defqon. Iets wat denk ik niemand van mij zou verwachten en mij meer ziet als een popmuziek meisje.
 7. Een lijntje op je bovenste ooglid zetten met eyeliner? Netjes langs je wimperrand? Ik kan het niet. Tenzij het de bedoeling is dat je er uit ziet als een pandabeer.
 8. Ik houd van schommels. Hoe hoger, hoe beter.
 9. Ik zing altijd keihard mee met de radio in de auto. Ik weet bijna zeker dat mensen mij moeten kunnen horen, zeker als ik stil sta bij bijvoorbeeld een stoplicht. *schaam*
 10. Ik zwom vroeger met gemak een 25 meter bad uit. Onderwater. Geen idee of ik dat nog steeds kan.
 11. Ik vind het erg moeilijk om feitjes te verzinnen, omdat ik niet in de herhaling wil vallen en ik eerder ook al feitjes heb gegeven. Zoals bijvoorbeeld hier en hier.

Vragen van Simone

 • Wat heeft je geïnspireerd om te gaan bloggen?
  Gelijk een vraag waar ik eigenlijk geen antwoord op weet. Ik weet niet meer wat mij heeft doen besluiten te gaan bloggen. Ik had een cu2-profiel, heb toen een beetje aangerommeld op MySpace en ben uiteindelijk een blog begonnen. Gewoon omdat ik het leuk vond om een soort online dagboek bij te houden.
 • Wat maakt jouw dag compleet?
  Samen met mijn vriend nog even lekker samen op de bank kunnen zitten of samen in bed nog even met elkaar kletsen. Dat gebeurt de laatste tijd nog maar erg weinig, omdat hij erg druk is met zijn hobby (eigen bedrijfje) en als we dan in bed liggen, valt hij bijna gelijk in slaap.
 • Wat is je studie/werk?
  Ik heb mijn HBO-diploma voor Sociaal Pedagogisch Hulpverlening en ik ben nu aan het werk als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang.
 • Wat is je allergrootste hobby?
  Bloggen. Overduidelijk. Het is de enige hobby die ik nu al een paar jaar volhoud zonder onderbrekingen van maanden.
 • Doe jij aan snailmailen en zo ja, wat vind je daarvan?
  Nee, ik ken het wel, maar ik doe het niet. Het lijkt me ontzettend leuk, maar omdat ik al aan Postcrossing doe, doe ik hier niet aan mee.
 • Wat zou je doen als je een miljoen euro zou winnen?
  Ik zou iemand inhuren die onze tuin en onze computerkamer/kantoor af maakt en als diegene dan gelijk de troep op zolder zou willen sorteren, graag! Ik zou een aantal lekkere vakanties boeken (wat stedentrips en bv. een lekkere all inclusive zonvakantie). Misschien koop ik dan toch die appeltjesgroene Peugeot 206 cc. Of misschien toch die Fiat 500 cabrio in babyblauw? En de rest zet ik apart en daar moet ik nog een doel voor verzinnen.
 • Wat is je favoriete vakantieland en waarom?
  Frankrijk, omdat ik daar eigenlijk al heel mijn leven, elke zomer kom. Ik weet niet beter eigenlijk en tot nu ontdek ik elk jaar weer andere mooie stukjes van Frankrijk.
 • Wat is je fijnste kledingstuk?
  Een spijkerbroek. Eigenlijk heb ik alleen maar spijkerbroeken. Donker en licht blauwe. Zwarte. Bootcut en Slim. Voor de spijkerbroeken van de H&M (&Demin) zijn mijn favoriet.
 • Wat is je favoriete liedje?
  Kennen jullie dat nummer van Glenn Medeiros? Nothing’s gonna change my love for you? Dat nummer heeft mijn vriend, voordat wij daadwerkelijk verkering hadden, in een remix gegooid. Jammer dat ik hem nu even zo snel niet kan vinden, maar dat is (uiteraard) één van mijn favoriete liedjes.
 • Wat is je allerergste blunder?
  Samen met mijn beste vriendin stond ik te kletsen met de jongen waar ik verliefd op was. We hadden net een stuk gefietst en ik stond met mijn fiets tussen mijn benen. Opeens draaide ik mijn stuur opzij, mijn voorwiel begint te rollen en ik val met fiets en al op de grond. Vlak voor zijn neus dus. Pijnlijk.
 • Wat wil je in dit leven beslist nog een keer gedaan hebben?
  Het klinkt ontzettend cliché, maar ik wil in dit leven beslist een keer trouwen en een kindje krijgen. Ook wil ik heel graag een keer naar New York.

Morgen mijn antwoorden op de vragen van Femke!

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

5 Reacties

 • Reageer Joyce 11 februari 2013 op 20:55

  twee keer genomined, congrats:) leuk om te lezen!
  Joyce heeft onlangs geplaatst..09022013

 • Reageer Leoni 11 februari 2013 op 22:48

  Ooeeh, die blunder is inderdaad pijnlijk..
  Leoni heeft onlangs geplaatst..Zie poes net niet

 • Reageer Simone 12 februari 2013 op 00:02

  Leuk dat je mijn vragen hebt overgenomen! Thanks! New York is echt een aanrader! Daar ben ik in 2007 geweest! Een mustvisit!! Dat liedje is echt suuuper mooi! Lekker zwijmelig! ben benieuwd naar de remix!
  Simone heeft onlangs geplaatst..♥ Shoplog H&M + Sport 2000

 • Reageer Simone 12 februari 2013 op 00:04

  Wat leuk dat je mijn vragen hebt overgenomen! Dank je wel! Ik kan je New York heel erg aanraden! Is een topstad! En dat liedje is echt super! Ik ben benieuwd naar de remix!
  Simone heeft onlangs geplaatst..♥ Shoplog H&M + Sport 2000

 • Reageer Sas 12 februari 2013 op 09:29

  Leuk ben benieuwd naar deel 2 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..Aanraders: Sebastian Fitzek boeken

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge