Challenges + Tags

Liebster Award (deel 2)

Een aantal dagen geleden mocht ik twee keer de Liebster Award in ontvangst nemen. Ontzettend leuk! Gisteren noemde ik elf feitjes over mezelf en beantwoorde ik de vragen van Simone. Vandaag zal ik de vragen van Femke beantwoorden.

Vragen van Femke

 • Wat is je favoriete stad/land?
  Eigenlijk ben ik nog niet in zo heel veel landen geweest. Een land waar ik vaak (met veel plezier) ben geweest is Frankrijk. Ik heb al verschillende delen van Frankrijk gezien en ze zijn allemaal net weer anders, maar ook net zo mooi. Mijn favoriete stad past hier mooi bij, want dat is Parijs. Ook dat kan nog wel veranderen, want ik wil nog veel meer stedentrips maken.
 • Waar ben je trots op?
  Ik ben trots op het feit dat ik mezelf niet zo makkelijk meer klein laat krijgen. Vroeger liet ik snel over me heen lopen en zei ik snel ‘ja en amen’ om maar geen drama te veroorzaken. Ontstond er wel drama, dan kroop ik in mijn spreekwoordelijke hoekje om te huilen. Tegenwoordig is dat anders. Ik durf ook mijn mening te geven en iemand die negatief over mij doet, zal daar vaak mee geconfronteerd worden.
 • Waar heb je spijt van?
  Dat is mijn beugelperiode niet af heb gemaakt. Al ben ik niet van mening dat het alleen maar aan mezelf heeft gelegen. Gevolg: onder staat het keurig recht, maar boven helaas niet (meer). Misschien kan ik hier eens een blog aan wijden?
 • Waarom ben je je blog begonnen?
  Ongeveer dezelfde vraag als Simone en dus ook hetzelfde antwoord: Ik weet niet meer wat mij heeft doen besluiten te gaan bloggen. Ik had een cu2-profiel, heb toen een beetje aangerommeld op MySpace en ben uiteindelijk een blog begonnen. Gewoon omdat ik het leuk vond om een soort online dagboek bij te houden.
 • Waar schrijf je het liefste over?
  Over van alles, maar het moet wel iets met mij te maken hebben. Ik moet er feeling bij hebben om het maar zo te noemen. Ik schrijf bijvoorbeeld niet over basketbal, omdat ik daar gewoon helemaal niks mee heb. Maar zo kan het bijvoorbeeld wel gebeuren dat ik een beetje fashion gerelateerd schrijf, want ook ik vind het leuk om af en toe kleren te shoppen.
 • Wat is je grootste droom?
  Een vast contract hebben in de kinderopvang en daar met veel plezier werken. Een eigen koophuis met een mooie, groene tuin (inclusief schommel en hangmat) en een grote keuken. Een schat van een kind (of misschien twee) en nog steeds gelukkig (en getrouwd) zijn met mijn vriend (man).
 • Wat is jouw slechtste/beste eigenschap?
  Die twee zijn bij mij eigenlijk één en dezelfde eigenschap. Ik ben best wel recht voor de raap en ik maak van mijn hart geen moordkuil. Dat vooral binnen vriendschappen. Ik ben altijd van mening geweest dat je als vriend(inn)en moet kunnen zeggen wat je voelt. Als ik het ergens niet mee eens bent, zeg ik dat. En echt niet omdat de ander zich dan moet veranderen, maar gewoon zodat ze weten hoe ik er over denk en hoe ik me er bij voel. Iedereen mag een mening hebben en waarom mag ik die niet delen en hun wel? Helaas ben ik hierdoor ook veel vrienden verloren (de vraag is dan: zijn het wel je echte vrienden als ze dit niet van je kunnen hebben?) en dus vind ik het ook vaak zat een slechte eigenschap.
 • Waar lig je wakker van?
  Momenteel van het feit dat ons huis (na al 2 jaar de sleutel in handen te hebben), gewoon nog niet af is. De tuin is een vuilnisbelt en de computerkamer (kantoor) is een opslagruimte waar je niet eens je kont kan keren. En omdat dat niet af is, wil ik ook nog niet te veel geld spenderen aan het decoreren van de rest. Leuke dingen op tafel, aan de muur of in de kast bijvoorbeeld. Maar mijn vriend is zo’n combi tussen “Help, mijn man heeft een hobby!” en “Help, mijn man is een klusser!” en dat helpt niet echt mee.
 • Wat zou je doen met een miljoen?
  Ook deze vraag beantwoorde ik al voor Simone: Ik zou iemand inhuren die onze tuin en onze computerkamer/kantoor af maakt en als diegene dan gelijk de troep op zolder zou willen sorteren, graag! Ik zou een aantal lekkere vakanties boeken (wat stedentrips en bv. een lekkere all inclusive zonvakantie). Misschien koop ik dan toch die appeltjesgroene Peugeot 206 cc. Of misschien toch die Fiat 500 cabrio in babyblauw? En de rest zet ik apart en daar moet ik nog een doel voor verzinnen.
 • Wat zou je graag willen maar durf je niet?
  Bungeejumpen. Het lijkt me super gaaf, maar ik ben zo ontzettend bang dat mijn benen/heupen uit de kom zullen vliegen van de klap. Ik heb er eigenlijk nog nooit van gehoord dat dat ooit gebeurt is, maar toch. Ook is het niet zo dat ik gewrichten heb die makkelijk uit de kom raken of zo. Beetje vreemde gedachten dus misschien.
 • Welk cijfer geef je je leven?
  Een 7. Ik ben echt niet ontevreden met mijn leven, maar er zijn ook zeker nog wel wat verbeterpuntjes of dingen die ik zou willen veranderen.
Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

6 Reacties

 • Reageer Eva 12 februari 2013 op 13:24

  Ik ben normaal niet zo van de tags, maar vind deze zo leuk omdat je op die manier echt wat meer leert kennen wie achter een blog zit.
  En Frankrijk is echt geweldig inderdaad, zoveel te beleven en er zijn zoveel verschillende stukken land, echt heel gaaf!
  Eva heeft onlangs geplaatst..Lars and the real girl

 • Reageer Femke 12 februari 2013 op 14:37

  Heel erg leuk om te lezen! 😀
  Femke heeft onlangs geplaatst..Lesje romantiek c.q. Valentijnsdag.

 • Reageer Liann. 12 februari 2013 op 18:13

  Leuk om te lezen 🙂
  Liann. heeft onlangs geplaatst..Handleiding bij een theaterconcert

 • Reageer Simone 12 februari 2013 op 21:46

  He, bahbah… dat is ook niet fijn als je huis nog zo’n puinhoopje is! Ik vind het goed van je dat je recht voor z’n raap bent! Daar kan ik nog wat van leren, ben zelf altijd behoorlijk voorzichtig in vriendschappen!
  Simone heeft onlangs geplaatst..♥ Moeilijke keuzes maken

 • Reageer Debbie 13 februari 2013 op 19:09

  Erg leuk om te lezen… Heb hem ook gekregen de award
  Debbie heeft onlangs geplaatst..Genomineerd voor de Liebster award

 • Reageer Sas 14 februari 2013 op 10:26

  Leuk beantwoord allemaal 🙂
  Ik weet gelijk weer wat meer.
  Sas heeft onlangs geplaatst..Hartjesdag

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge