Overige

Stil, stiller, stilst.

Nee, ik heb geen last van een blogdip. Waar ik wel last van heb, is een drukke werkweek. Goed nieuws dus voor de portemonnee, iets minder goed nieuws voor mijn blog. Al komt dat ook allemaal wel goed, moet gewoon even zoeken naar een ander ritme.

Een tijdje terug blogde ik dat het voor mij rustig was qua werk. Ik had een paar weken gehad van maar één of twee dagen werken. Ja, dat heb je als iemand met een nul-uren contract. Als je dan net even niet nodig bent, mag je thuis blijven.

Gelukkig is deze maand anders. Deze maand werk ik ongeveer het dubbele van voorgaande maand. Heerlijk! Om aan het werk te zijn, bij de kindjes te zijn, maar ook omdat ik een leuk salaris kan verwachten. Geld maakt niet gelukkig, maar het is toch wel erg fijn.

Deze week heb ik vier dagen gewerkt en daardoor is het hier even wat rustiger geweest. Normaal was ik op maandag vrij en dan schreef ik een flink aantal stukjes vooruit. Deze maandag moest ik echter werken en ‘s avonds ging ik weer op tijd naar bed voor de volgende morgen.

Maar nu heb ik weekend, dus morgen duik ik gewoon weer even achter mijn laptop!

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

8 Reacties

 • Reageer Simone 21 februari 2013 op 23:23

  Je mag in je handjes knijpen dat je nu lekker veel mag werken! Zeker in deze tijd! Logisch dat de blog er dan een beetje bij inschiet 🙂 Ik ben benieuwd naar je nieuwe input! Liefs!

  • Reageer Wendy 22 februari 2013 op 13:35

   @Simone: Dat doe ik ook zeker. Dat ik überhaupt een baan heb, is al bijna een wonder te noemen in deze tijd.

 • Reageer Caroline 21 februari 2013 op 23:37

  Fijn dat je weer zo veel kunt werken!

  Liefs
  Caroline heeft onlangs geplaatst..Sans-Online Blogger Battle

 • Reageer Sas 22 februari 2013 op 07:55

  Fijn dat je meer kon werken…
  Sas heeft onlangs geplaatst..Op dit moment #5

 • Reageer Sanne 22 februari 2013 op 08:47

  Echte lezertjes van je blog lopen niet weg omdat het even stiller is. We wachten gewoon braaf tot er weer nieuwe blogjes verschijnen. Soms kan het even drukker zijn waardoor je geen tijd hebt.
  Ik wacht dus gewoon netjes 😀

 • Reageer Tineke 22 februari 2013 op 11:43

  Ach, een radiostilte moe op z’n tijd kunnen, toch? 🙂

 • Reageer Leoni 22 februari 2013 op 13:07

  Geld maakt niet gelukkig, maar wel gelukkiger. (heb ik al zo vaak een discussie over gehad). Maakt niet uit dat je wat minder vaak blogt. Soms kan het gewoon niet.
  Leoni heeft onlangs geplaatst..Ontgroening

 • Reageer Limoentje 22 februari 2013 op 13:29

  Is toch mooi meegenomen!
  Limoentje heeft onlangs geplaatst..Plannen voor de zomer

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge