Overige

VLOG: What’s in my Bag?

Ik roep al sinds het begin van 2012 dat ik een keer een vlog (video blog) wilde gaan opnemen voor ItsWendy.NL en dat is vandaag dan ook eindelijk gebeurt. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie er van vinden en of dit iets is wat voor herhaling vatbaar is.

Laat me in een reactie vooral weten wat je er van vindt. Heb je nog tips of trucs? Of ben ik misschien een natuurtalent (ik kan het me niet voorstellen)? Wat zouden jullie nog meer in vlog-vorm willen zien? Of is dit iets wat ik eens, maar NOOIT meer moet doen?

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

11 Reacties

 • Reageer LNNK 22 februari 2013 op 16:09

  Leuk filmpje, je ziet er prachtig uit. Altijd leuk om te zien wat iemand allemaal meesleept.
  LNNK heeft onlangs geplaatst..Friday Favorites

 • Reageer Willemvk 22 februari 2013 op 19:15

  Leuk gedaan, maar ik sta elke keer weer versteld van wat er in een tas te vinden is. Als ik dit ook zou doen, dan zou ik waarschijnlijk binnen een minuut klaar zijn 😀
  Willemvk heeft onlangs geplaatst..Daglicht

  • Reageer Wendy 24 februari 2013 op 02:01

   @Willemvk: Inmiddels heb je zelf ook een vlog gemaakt en is het zomaar toch een video geworden van twee en een halve minuut. Gaat sneller dan je denkt. 😉

 • Reageer Caroline 22 februari 2013 op 19:38

  Leuk! Om je te horen en te zien. Dat je al meteen 10 minuten vol krijgt, dat vind ik wel erg knap.

  P.s ik heb precies dezelfde tas in het groen. Met nutteloos slotje 😉

  Liefs!!
  Caroline heeft onlangs geplaatst..Just a beautiful picture 001

  • Reageer Wendy 24 februari 2013 op 02:01

   @Caroline: Toevallig dat we dezelfde hebben! Ik heb er nog niemand anders mee zien lopen. 🙂

 • Reageer Kim 22 februari 2013 op 22:22

  Leuk filmpje! Ik vind je haar echt ontzettend mooi. En je tas is ook leuk, ondanks het nutteloze slotje. Van mij mag je vaker een vlog maken!

  • Reageer Wendy 24 februari 2013 op 02:02

   @Kim: Dankjewel. Moet ook wel zeggen dat ik een very-good-hair-day had hoor. Haha, anders had ik dat filmpje alsnog niet opgenomen denk ik. 😉

 • Reageer Iris 22 februari 2013 op 23:55

  Ik wil je filmpje heel graag kijken (ik vind dat altijd zó leuk om te zien, wat voor een persoon er achter een blog zit enzo, leuk!) maar mijn vriend ligt al te slapen dus kan het niet bekijken met geluid 🙁 (éénkamer studiootje). Ik ga hem morgen bekijken, ik laat deze pagina gewoon opstaan, anders vergeet ik het vast, haha!
  Iris heeft onlangs geplaatst..Komt een meisje bij de psycholoog

  • Reageer Iris 23 februari 2013 op 13:54

   Yes, ik ben hem niet vergeten te kijken! Leuk filmpje! Mag je wel vaker doen hoor. Enig puntje is dat hij wel heul lang duurt, maar dat zegt meer over mij. Ligt waarschijnlijk meer aan mijn (gebrek aan een) concentratieboog, haha. Oh en trouwens, dat slotje hè. Zit ‘ie er niet op zodat als je bijvoorbeeld je tas in een garderobe ofzo wil laten dat je dat slotje op de rits kan zetten zodat mensen er niet in kunnen neuzen? Of kan dat niet? Leuk in ieder geval om te zien hoe je ‘in het echt’ bent, is weer eens wat anders dan getypte tekst, tof!
   Iris heeft onlangs geplaatst..Komt een meisje bij de psycholoog

   • Reageer Wendy 24 februari 2013 op 02:03

    @Iris: Leuk dat je hem, ondanks je misschien kortere concentratieboog, toch bekeken hebt. Toen ik hem aan het maken was, dacht ik echt niet dat ik al 10 minuten aan het kletsen was. De tijd gaat dan opeens heel hard. En nee, dat slotje kan ik niet daarvoor gebruiken. Had wel een goed idee geweest trouwens. 😉

 • Reageer Ingeborg 23 februari 2013 op 10:17

  Super leuk om te zien!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge