Overige

Winnaar winactie bekend!

De winactie is afgelopen en dus is het tijd om iemand te kiezen die het door mijzelf gehaakte uiltje in ontvangst mag nemen! Zijn jullie ook zo benieuwd wie er gewonnen heeft?

Allereerst wil ik mijn volgers nog een keer bedanken! Zo ontzettend leuk dat jullie me (blijven) volgen. Inmiddels is het volgers aantal op Bloglovin’ deze maand gestegen van veertig naar vijftig! Hopelijk ben ik die niet allemaal weer kwijt als ik de winnaar bekend heb gemaakt, haha!

Om de winnaar te kiezen heb ik alle namen opgeschreven op stukjes papier, even flink husselen in een bakje en toen (met mijn ogen dicht) één van de papiertjes er uit gepakt. De winnaar is:

Saskia van www.iliveformydreams.com! Gefeliciteerd! In je reactie zei je dat je dit uiltje cadeau wilde doen aan je toen nog ongeboren neefje of nichtje. Als ik goed bij ben dan is je nichtje Lizzy inmiddels alweer bijna een week oud. Super leuk! Stuur even een mailtje met je adresgegevens naar wendy@itswendy.nl en ik zorg dat het uiltje bij jou terecht komt.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

3 Reacties

 • Reageer Kelly 1 februari 2013 op 19:49

  Gefeliciteerd Sas!!!!

 • Reageer Sas 1 februari 2013 op 22:27

  ZOOOOOOOOOOOOOOOOO LEUK hihi!
  Ben er echt super blij mee en wacht met smart op mijn leuke pakketje! 😀

  Alvast heel erg bedankt…
  Sas heeft onlangs geplaatst..Waarom ik LAME ben

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge