Beauty + Fashion

GlossyBox Maart

Het is alweer GlossyBox tijd! De GlossyBox van maart alweer en ik moet toch echt eens gaan besluiten wat ik ga doen. Ik vind het ontzettend leuk om elke maand een verassing voor mezelf te hebben, ik gebruik (bijna) alle producten die ik krijg, maar tot nu toe heb ik nog maar één product gehad waarvan ik dacht: “Dit ga ik kopen!”. Niet omdat het niet goed is, maar omdat goedkopere alternatieve voor mij ook werken. Maar goed, back to the point! Wat zat er deze maand in?

Ben je ook lid van de GlossyBox, heb je hem nog niet mogen ontvangen en wil je dat de inhoud een verassing blijft? Klik dan vooral niet verder!

Natuurlijk mooi met GLOSSYBOX BIO-TIFUL

We love Mother Nature! Nu de lente weer voor de deur staat, is het bij uitstek de periode om ‘groen’ te denken. De natuur heeft ons immers veel moois te bieden, ook op het gebied van cosmetica. GLOSSYBOX brengt je daarom deze ‘BIO-TIFUL editie’ met vijf heerlijke beautyproducten, gebaseerd op het beste uit de natuur!

Ontdek de bijzondere, natuurlijke ingrediënten in deze heerlijke verzorgingsproducten en laat je verassen door de natuur! Zo nu en dan stilstaan bij al het moois dat de wereld ons brengt, is toch eigenlijk hartstikke (bio)logisch?!

TEA FORTÉ Uitzonderlijke thee, bijzondere beleving
Hét favoriete theemerk van Oprah biedt de ultieme theebeleving door uitsluitend de hoogste kwaliteit theebladeren en kruiden te selecteren.

Toen ik de GLOSSYBOX opende kwam de geur van deze thee me gelijk tegemoet. De thee is inmiddels op. Hij was best lekker, maar niet dat ik zeg “wauw!”. Mijn Pickwick thee voldoet ook prima.

THE BODY SHOP Shea Body Butter
De Shea Body Butter is een hydraterende, verzorgende en romige bodycrème voor alle huidtype, maar vooral geschikt voor de droge huid.

Yeah! Body Butter van The Body Shop. Sinds ik afgelopen zomer een pot kreeg als afscheidcadeau van één van de kinderen op mijn vorige werk, ben ik er gek op. Zij gaf mij toen een grote pot (200ml) frambozen Body Butter. Een heerlijk geurtje. Deze shea-versie heeft een wat neutralere geur, ideaal dus als ik even geen behoefte heb aan het zomerse geurtje van de frambozen variant. 

LUSH Lemony Flutter
De Lemony Flutter nagelriemcrème is één van de best verkochte producten van Lush. De voedende ingrediënten zoals avocado, lijnzaadolie, bijenwas en een vleugje citroen, zorgen ervoor dat je nagels en nagelriemen zacht en soepel worden.

Ik hoor altijd zulke positieve verhalen over Lush. Toen ik hoorde dat er iets van Lush in de GLOSSYBOX zou zitten, was ik meteen enthousiast. Dat het uiteindelijk een nagelriemcrème was, viel een beetje tegen. Maar ja, een groot stuk zeep verwachten is misschien wat onrealistisch. Toch kan ik een nagelriemcrème wel gebruiken, want die zijn er momenteel weer slecht aan toe. En wat ruikt het lekker! Heerlijk zomers!

NEODERMA Blue Blood Gel
Deze gel activeert de productie van collageen en elastine. Blue Blood Gel moet aangebracht worden na het reinigen van de huid en voor het aanbrengen van andere huidverzorgingsproducten.

Het zoveelste spulletje/crèmepje/gelletje voor op mijn gezicht. Ik heb door de GLOSSYBOX inmiddels te veel keuze. Ik ken het merk verder ook niet, dus over dit product ben ik het minst enthousiast.  

DA VINCI COSMETICSTM Shimmer Eye Shaddow
Deze veelzijdige mineralen poeder kan gebruikt worden als oogschaduw, highlighter, maar  kan ook met foundation of lipgloss gemengd worden. Met dit product creëer je een stralende look!

Weer een donkerbruine poeder oogschaduw. In de november box had ik er ook al zo één, alleen had die iets meer ‘shimmer’. Deze heeft dat wat minder en is dus ook wat meer geschikt voor dagelijks gebruik.

AHAVA Mineral Botanics Velvet Micro-peeling Cream Wash
De natuurlijke ingrediënten waterlelie en guarana in deze milde, SLS-vrije, dagelijkse bodyscrub, hebben een beschermende en kalmerende werking.

Ik houd van bodyscrub! De versies die dagelijks te gebruiken zijn, gaan altijd hard zat en dus is een aanvulling altijd welkom.

Wil jij ook elke maand een verassingspakket ontvangen in de vorm van een GLOSSYBOX? Wordt dan ook lid. Je kan kiezen uit een 1 maand-, 3 maanden-, 6 maanden- of een jaarabonnement. Klik hier!

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

18 Reacties

 • Reageer Veronica 25 maart 2013 op 12:52

  Maar als je het leuk vind om een pakketje te ontvangen, de producten ook gebruikt dan is het toch ook goed? Ik bedoel je hoeft niet per se het product daarna te gaan kopen, als je er al van kan genieten dat je elke week een pakket krijgt met producten die je graag gebruikt dan lijkt het me ook een goede reden om hem nog te houden. Ik zou er zelf niet zo snel voor kiezen, gewoon omdat ik teveel twijfel 🙂
  Veronica heeft onlangs geplaatst..Skinfood

  • Reageer joyce 25 maart 2013 op 15:04

   @Veronica: is ookwel zo. Maar denk dat wendy net zo denkt als mij. Als je die box nirt zou hebben zou je het ook niet gebruiken of kopen. En ja ik wil zelf niet krenterig klinken. Maar op ten duur heb ik soms zoiets van je. Dan kan ik dat geld net zo goed ergens anders in steken.

   Voor de rest is glossy echt wel leuk. Maar soms kloppen sommige dingen gewoon nog niet helemaal, en dan is het zonde.

   Stel je had van natuur tinten en dat heb je in je profiel staan. en je krijg een knal kleur oogschaduw. Dan ben ik al teleurgesteld 😉

  • Reageer Wendy 25 maart 2013 op 22:38

   @Veronica: Daarom vind ik de keuze ook zo lastig. Ik vind het leuk en ik gebruik de spullen, maar zoals Joyce ook al zegt: als ik niet lid zou zijn, kan ik dat geld weer anders kunnen gebruiken. Ik moet gewoon nog eens goed nadenken. En als ik lid blijf, moet ik toch wel eens gaan kijken naar een abonnement voor een langere periode. Dan kan je er wel niet maandelijks vanaf, maar het is wel wat voordeliger. 😉

 • Reageer Femke 25 maart 2013 op 14:21

  Ik ben met Glossybox gekapt, maart was mijn laatste.. De boxen waren bij mij altijd HEEL leuk, of een box met artikelen die duidelijk een restant waren van wat ze nog hadden liggen. In mijn beautyprofiel zeg ik ook dat ik weinig make up gebruik, heb nu al drie keer oogschaduw en twee keer mascara gekregen. Dat soort dingetjes vind ik jammer. (Net als de vier anti-age cremes die ik alvast op voorraad heb nu.)

  Ben benieuwd of je nog door gaat of niet!
  Femke heeft onlangs geplaatst..Nog steeds geen skinny bitch.

 • Reageer joyce 25 maart 2013 op 14:59

  Hee, ja ik vond er nu niet echt heel van aan.

  Ik had trouwens een roze shimmer
  En ipv neoderma had ik de origins modern friction
  Waarvab de beschrijving als volgt is:

  Deze natuurlijke gezichtspeeling met rijstzetmeel revitaliseert en herstelt. De huid ziet er na gebruik gelad en stralend uit.

  Maar ja dat was dan ook echt zo’n klein proeftubetje!

  Ik weet het ook nog niet helemaal. Hoewel ik er toch ook wel steeds na uit kijk. Maar als je op marktplaats kijk en je praktisch elke box kopen, voor dezelfde prijs. Dus ja, twijfel gevalletje

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 25 maart 2013 op 15:04

  Ik vind het er erg leuk uitzien! Maar heb er zelf het geld niet voor.
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Gevangen in gedachten

 • Reageer Saar 25 maart 2013 op 17:23

  Ik vind het leuk om te zien maar zal hem snel niet zo snel aanschaffen. Puur, omdat ik normaal ook niet zoveel geld uitgeef aan beauty-producten per maand en ik kan niet tegen alle producten en dan vind ik het ook zonde.
  Wel een leuke inhoud weer!
  Saar heeft onlangs geplaatst..Groen

  • Reageer Wendy 25 maart 2013 op 22:41

   @Saar: Ik zou anders ook dat bedrag niet uitgeven aan beauty-producten. Aan de andere kant besteedde ik misschien ook wel te weinig aandacht aan beauty-producten. Ik ben er door de glossybox bijvoorbeeld wel achter gekomen dat ik BB-cream een ideale uitvinden vind. En dat er producten zijn die de grote poriën op bijvoorbeeld mijn neus, kleiner maken. Het heeft zijn plus- en minpunten en die zijn bij iedereen weer anders.

 • Reageer Marah 26 maart 2013 op 10:03

  Wat lijkt deze glossybox leeg! Ik ben er in januari mee gestopt, omdat we straks door het kopen van een huis natuurlijk meer vaste lasten hebben. Na het verhuizen zouden we dan weer kijken of het weer uit kan, maar ik moet zeggen – ik mis hem totaal niet.
  Marah heeft onlangs geplaatst..We hebben een huis!

  • Reageer Wendy 26 maart 2013 op 11:25

   @Marah: Hij lijkt inderdaad erg leeg. Dat komt vooral doordat er minder opvulling in zit. En ik denk dat de lichtere kleur van de opvulling het ook leger doet laten lijken. Maar het past wel beter bij het thema zo. Ik denk dat, als ik zou stoppen, het ook niet zou missen. Maar nu het er is, vind ik het wel erg leuk.
   Wendy heeft onlangs geplaatst..GlossyBox Maart

 • Reageer Joyce 26 maart 2013 op 12:53

  Ik vond de inhoud dit keer heel erg leuk! Lemony flutter heb ik al in full size en ben er dol op:)

 • Reageer Kimberly 26 maart 2013 op 13:52

  Ik ben heel benieuwd naar die thee eigenlijk haha! Inner beauty 🙂
  Kimberly heeft onlangs geplaatst..Currently Love

 • Reageer LaraLaurentia 26 maart 2013 op 13:57

  Ik ben benieuwd naar de Blue Blood Gel 😀
  LaraLaurentia heeft onlangs geplaatst..MAC – Baking Beauties

 • Reageer Nina 26 maart 2013 op 14:39

  Het ziet eruit als een lekkere box deze keer!
  Nina heeft onlangs geplaatst..LIST: Ik ben een brildrager

 • Reageer ChellesBlog 26 maart 2013 op 15:12

  Wat een leuke inhoud van de box dit keer. -x
  ChellesBlog heeft onlangs geplaatst..Food | Choc nut brownies

 • Reageer Eline 26 maart 2013 op 15:41

  Ziet er goed uit, vooral de Shea Body Butter!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Vlechtwerk

 • Reageer Evey 27 maart 2013 op 09:14

  Wat een leuke producten zitten erin. Ben zelf helemaal gek op bodybutter van de Bodyshop!

 • Reageer Marloes 30 maart 2013 op 00:08

  Heerlijke producten zeg! Vooral die bodybutter en ik ben ook groot fan van Lush producten.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge