Overige

Lente, komt u maar!

Ik was degene die “Yeah!” riep, toen ik de eerste sneeuw van het seizoen zag vallen. Degene die een glimlach op haar gezicht kreeg en even vergat hoe ‘down’ ze was door de donkere dagen. Degene die het helemaal niet erg vond om door de sneeuw te moeten rijden. Maar nu, nu ben ik er toch wel even hartstikke klaar mee!

Het lijkt alweer tijden geleden dat we beloond worden met die paar dagen prachtige lente-weer. Het vriest weer en de sneeuw komt ook weer uit de lucht vallen. Gelukkig valt het hier allemaal best wel mee. Ik heb beelden gezien uit andere plekken in Nederland waar veel meer sneeuw valt, dus eigenlijk mag ik niet klagen. Toch wil ik heel graag dat die sneeuw en die kou heel rap gaan plaats maken voor zonneschijn en warmte. Ik wil een blauwe lucht zien. Ik wil de zonnestralen in mijn huis verwelkomen. Ik wil blaadjes aan de bomen zien en bloemen op de grond, zonder dat ze de nacht daarop kapot vriezen. Ik wil lente!

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

7 Reacties

 • Reageer Yolande 15 maart 2013 op 16:25

  Helemaal met je eens! Ik wil heel erg graag dat het weer lente is! Hoewel ik de winter net als jij niet heel erg vond, ben ik er nu wel klaar mee..
  Yolande heeft onlangs geplaatst..Interview: Lisanneleeft

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 15 maart 2013 op 17:03

  Ja, dat wil ik ook!!
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Vrijwillig werken

 • Reageer Eline 15 maart 2013 op 19:52

  ik verlang ook zo naar de lente en zomer!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Citroën C3 Picasso – It’s mine!

 • Reageer Leoni 15 maart 2013 op 19:54

  Ik wil ook lente! Heb wel weer genoeg sneeuw gezien.

 • Reageer Sas 16 maart 2013 op 10:21

  Ja van mij mag de Lente ook wel komen 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..Jeej, een nieuwe layout

 • Reageer Mariska 16 maart 2013 op 12:56

  Van mij mag de kou inderdaad gewoon lekker weggaan! ben er nu wel klaar mee.
  Mariska heeft onlangs geplaatst..Nieuwe tattoo!

 • Reageer Anouk 16 maart 2013 op 18:24

  Mja, laat het warme weer maar komen…

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge