Beauty + Fashion

Mijn Primark ontgroening

Op verschillende blogs las ik er over: de Primark. Het leek alsof de hele wereld er al eens was geweest, behalve ik. En nou maakt mij dat normaal niet zo heel veel uit, maar al die mensen kwam vaak wel thuis met leuke spullen en dus besloot ik dat ik er toch echt een keer naar toe moest gaan. En dat deed ik. Op zaterdag. In Rotterdam. Dus.

Voordat jullie het zelf gaan roepen: ik weet dat ik waarschijnlijk geen slechtere dag en plaats had kunnen kiezen om een indruk te krijgen van deze winkel. Maar ja, nu ik dit heb gehad, kan het dan misschien alleen maar meevallen de volgende keer.

Ik had me van te voren een beetje verdiept in de verschillende Primark winkels in Nederland en over het algemeen zijn de mensen het minst tevreden met de locatie in Rotterdam. Nou is dat wel net degene die voor mij het dichtste bij is. Mijn zusje wilde met me gaan winkelen en aangezien ik de Primark wilde zien, kozen we toch voor Rotterdam.

En ja, zaterdag in Rotterdam is over het algemeen sowieso al druk. Alleen de zondag is misschien nog erger. Maar de drukte in Primark was bijna bizar: zoveel mensen er door heel Alexandrium liepen, zoveel liepen er ook in alleen de Primark. De rij bij de paskamers was gigantisch. Net als de rij bij de kassa. Ik had ook al eens gelezen dat mensen gewoon een strakke zwarte legging of panty aan doen, een zwart topje en dan gewoon midden in de winkel hun kleding gaan staan passen. Ook dat gebeurde daar.

Gelukkig had ik mezelf hier mentaal op voorbereid en dus ging ik er niet van uit dat ik gelijk uitgebreid zou gaan shoppen in deze winkel. Wel heb ik mijn ogen even goed de kost gegeven en ik heb echt wel wat leuke kleding zien hangen (met een hele leuke prijsjes). Dus ik ga vast nog wel een keer terug, maar dan wel op een doordeweekse dag. Ik denk dat het ‘veiligst’ is. Als mensen nog tips hebben qua locatie, hoor ik het graag.

Benieuwd wat ik die dag wel kocht? Dat kunnen jullie hier zien.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

23 Reacties

 • Reageer tineke 5 maart 2013 op 13:56

  De eerste primark waar ik ben geweest was in Londen, buiten het centrum waar het dus ONWIJS rustig was, heerlijk! Rotterdam viel me daarna ook heel erg tegen… Was laatst bij de primark in Zaandam op een dinsdag middag, en daar was het echt heel lekker rustig 🙂

 • Reageer Anouk 5 maart 2013 op 14:24

  Volgens mij ben ik nog nooit (bewust) bij de Primark geweest. Ben ik nu heel erg?

 • Reageer Caroline 5 maart 2013 op 15:42

  Vreselijk zo’n winkel. Die laat ik al meteen links liggen.

  Liefs!
  Caroline heeft onlangs geplaatst..De eerste werkdagen

 • Reageer Mariska 5 maart 2013 op 21:42

  Ja ik ben 1x bij de Primark geweest, dus ook in Rotterdam.. wat was het druk zeg! Bah! Maar ik wil wel echt nog een keer heen, leuke kleding.
  Mariska heeft onlangs geplaatst..Win: 3x Essence nail colour³

 • Reageer Iris 5 maart 2013 op 23:00

  Ik ben één keer bij de Primark geweest, in Londen. Ik was zwaar teleurgesteld omdat ik er altijd zulke goede dingen over hoorde. Had echt het idee dat ik in een hele grote, drukke Wibra stond. Al dat goedkope spul, mwoah. Niet dat er iets mis is met goedkope kleding, ik koop zelf nooit echt dure dingen hoor. Maar dit zag er ook echt heel goedkoop uit. Ik denk niet dat ik er nog een keer naar toe ga.
  Iris heeft onlangs geplaatst..Filmtips VII

 • Reageer Olga 5 maart 2013 op 23:58

  Het is er NOOIT rustig hoor, neem dat maar van mij aan 😉 je kunt beter een beetje op gevoel shoppen en inderdaad kleding ergens in een hoekje passen als het echt niet anders kan 😉
  Olga heeft onlangs geplaatst..Veggie update #3

 • Reageer Sas 6 maart 2013 op 08:47

  Ik moet er ook nooit nog eens heen 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..Als je me echt zou kennen…

 • Reageer Nina 6 maart 2013 op 11:16

  Ik was serieus meteen vertrokken als ik die zag! In zaandam ga ik wel eens op een hele vroege ochtend, echt 9 uur voor de deur op een dinsdagochtend. En dan alsnog is het om 10 uur alweer druk… Pfoe, ik ben eigelijk wel een beetje klaar met de Primark!
  Nina heeft onlangs geplaatst..INSPIRATION: Stedentrip

 • Reageer Evey 6 maart 2013 op 12:12

  Hilarisch die titel. En je kiest wel de grootste Primark ever uit geloof ik (in Nederland dan). Ben er zelf nooit zo weg van, too busy.

  Evey | Style Spy
  http://www.stylespy.nl

 • Reageer Evey 6 maart 2013 op 12:12

  Hilarisch die titel. En je kiest wel de grootste Primark uit. Ik ben dan al snel weg bij de Primark, mij veels te busy!
  Evey heeft onlangs geplaatst..Sneak Peek DvF loves Roxy items

 • Reageer Amber 6 maart 2013 op 16:28

  Ik heb gehoord dat het er nooit rustig is en de paar keer dat ik er ben geweest (nou ja, eerste keer ging ik naar binnen en stond ik binnen een minuut weer buiten (als ik te lang moet staan ga ik van mn stokje dus het was hoe dan ook geen optie om ook maar in de rij te gaan staan helaas) en de 2e keer zag ik het al wel (allebei doordeweeks in de ochtend trouwens)…. succes in ieder geval de volgende keer. 😉
  Amber heeft onlangs geplaatst..Het leed dat Miele heet

 • Reageer Leoni 6 maart 2013 op 19:02

  Jeetje, wat een drukte. Primark is leuk hé! Alleen wanneer het zo druk is dan is het echt niet. Maar goed, je moet er wat voor over hebben!

 • Reageer Maris 6 maart 2013 op 21:26

  Ja primark, love it or hate it denk ik. Ik was laatst in Almere, die dus net geopend is, en ging op een vrijdag eind van de middag. Ik heb twee keer gepast zonder te hoeven wachten en kon afrekenen zonder in de rij te staan. Dus het kan. Maar ik heb het ook anders mee gemaakt. Je moet er wat voor over hebben haha!

 • Reageer Eva 6 maart 2013 op 22:02

  Ik ben ook nog steeds niet geweest! Maar nu ik de foto hierboven zie staan durf ik ook niet meer zo goed 😉
  Eva heeft onlangs geplaatst..DIY: Glitterschoenen

 • Reageer Eline 7 maart 2013 op 11:34

  Ik ben er nog nooit geweest, maar zo te horen kan je inderdaad het beste gewoon doordeweeks gaan en het liefst zo vroeg mogelijk!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Ombre

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 7 maart 2013 op 18:24

  Leuk! Ik ben er nog nooit geweest.
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Quote: When you dance, …

 • Reageer Yolande 7 maart 2013 op 21:44

  Als je op een doordeweekse dag gaat is de Primark in Almere heel erg fijn! Het is daar echt gigantisch en normaal niet erg druk doordeweeks. Bij andere primarks is dat wel zo!
  Yolande heeft onlangs geplaatst..Reizen: Iguazu Watervallen

 • Reageer The Beauty Suitcase 8 maart 2013 op 03:24

  Persoonlijk vind ik dat Primark soms hele leuk kleding heeft en soms hele vreselijke voor veel te veel geld. Het verschilt zo ontzettend per collectie! Maar leuk dat je je eerste Primark experience heb gehad nu!

  The Beauty Suitcase
  The Beauty Suitcase heeft onlangs geplaatst..First impression Korean Make-up

 • Reageer Niki 8 maart 2013 op 17:31

  Haha ja wat een ervaring hè! Ik ben niet zo’n fan van de kleding (hoewel er soms wel leuke dingen tussen hangen!).
  Niki heeft onlangs geplaatst..Oke, ik beken (II)

 • Reageer mw ekster 8 maart 2013 op 19:39

  1 keer geweest, en daarna niet zo vaak meer.
  ze hebben wel leuke dingetjes en fijne prijzen, maar ja, de drukte ook altijd.

 • Reageer miesemuis 9 maart 2013 op 23:30

  Ik ben een poos terug naar Primark Zaandam geweest. Ik had me mentaal al voorbereid op drukte en irritaties en dat was maar goed ook. Je moet er echt niet met een doen-we-ff instelling heen gaan, want dan word je boos en chagrijnig haha. Maar uiteindelijk stapte ik heel tevreden weer naar buiten!
  Binnenkort wil ik een keertje naar de nieuwste Primark in Flevoland. Helaas zal dat op een zaterdag moeten gebeuren, uh oh…

 • Reageer Contentable 28 maart 2013 op 00:59

  haha perfect omschreven hoe een dagje primark kan zijn als je op zaterdag gaat 🙂 was leuk om te lezen!
  Contentable heeft onlangs geplaatst..Pull and Bear inspiration

 • Reageer Primark 9 oktober 2016 op 01:55

  Primark fan voor altijd!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge