Overige

Bea bedankt!

Vandaag was het de laatste Koninginnedag. Eigenlijk was het al niet eens echt meer Koninginnedag, maar een inhuldigingsdag. Afijn, wat ik wil zeggen is dat we vanaf nu de komende jaren een Koningsdag hebben. Koningin Beatrix is nu weer prinses en prins Willem-Alexander en prinses Maxima mogen we nu koning en koningin noemen. Het is nog een beetje wennen hoor, om te spreken over ‘onze koning’ in plaats van over een koningin. Al zal het allemaal snel genoeg wennen. We hebben de overgang van Gulden naar Euro toch ook overleefd?

Vandaag had ik van alles op de planning staan, maar eigenlijk is er niks van gekomen. Ik wilde op de vrij markt gaan lopen en foto’s gaan maken als het weer het toeliet (en dat deed het). Ik wilde tussendoor de abdicatie en de inhuldiging op tv zien en ‘s avonds zou ik naar de feesttent om te feesten. Dat waren dus mijn plannen. Het enige wat daadwerkelijk wel door mij is gedaan is voor de televisie zitten en kijken naar het verslag van de dag in Amsterdam. Waarom de rest niet? Door omstandigheden die verder helemaal geen verdere aandacht verdienen en het ontbreken van zin. Ach, ik vind het zo ook allemaal prima en morgen moet ik toch ook weer gewoon aan het werk.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

7 Reacties

 • Reageer Simone 30 april 2013 op 23:04

  Wat een prachtige inhuldiging was dit zeg. Ik heb ervan genoten! Heb nu wel echt dat koningslied in mijn hoofd! En die overgang gaan we vast wel overleven ja 🙂
  Simone heeft onlangs geplaatst..❤ Bloggersmeeting

 • Reageer Kim 1 mei 2013 op 07:31

  Ik heb niet alles meegekregen van de inhuldiging (niet erg denk ik – het zal vast vaak herhaald worden in de komende paar weken haha), maar dat wat ik wel gezien heb zorgde er voor dat ik een paar traantjes liet. Het is nog niet echt doorgedrongen dat we nu een Koning hebben, maar naarmate Willem-Alexander zijn nieuwe plichten gaat vervullen zal dat wel goed komen, denk ik. 🙂
  Kim heeft onlangs geplaatst..Voor de verandering: haarextensies

 • Reageer Jenny 1 mei 2013 op 09:33

  Wat een leuke foto en ja het was mooi he.
  Jenny heeft onlangs geplaatst..Koninginnedag

 • Reageer Kimberly 1 mei 2013 op 10:33

  Ik vond het echt prachtig om te zien! Die foto is trouwens heel mooi
  Kimberly heeft onlangs geplaatst..TAG: De A-B-C tag

 • Reageer Sas 1 mei 2013 op 19:46

  Hoewel ik niet zoveel heb met het koningshuis vond ik het wel echt heel mooi!
  Sas heeft onlangs geplaatst..Heerlijke foto’s uit de natuur

 • Reageer Eline 4 mei 2013 op 10:27

  het was echt prachtig!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Cute Smile On His Face!

 • Reageer Rianne 4 mei 2013 op 18:20

  Heerlijk toch? Ik heb echt letterlijk de hele dag op de bank gelegen. Oké, een paar keer de honden uitgelaten, maar voor de rest naar de tv gekeken. Tussendoor heb ik een tijdschrift gelezen en vooral veel op twitter gezeten. Ik ben echt totaal geen oranjefan, maar vond dit wel echt ontzettend tof om te zien.
  Rianne heeft onlangs geplaatst..#WOT: Herdenken

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge