Overige

Besteld: Ansichtkaarten

Doordat ik de laatste tijd weer zo ‘intensief’ bezig was met Postcrossing, ging mijn stapeltje ansichtkaarten er hard door heen. Ik besloot dat het tijd werd om weer wat nieuwe kaarten te kopen. Dit keer liep ik niet naar de plaatselijke boekhandel, maar bestelde ik het één en ander online. Zie hier wat voor kaarten ik bestelde en waar.

Nouk-san | Paper, Crafts & Design

Mijn eerste bestelling deed ik bij Anouk van Nouk-san.nl. Ik volg haar blog al een tijdje en had begin dit jaar het geluk om wat ansichtkaarten bij haar te winnen. Ik had via Twitter en haar blog al allerlei leuke dingen voorbij zien komen en ik besloot een kijkje te nemen in haar webshop. Al snel zag ik in het menu het thema Holland staan en dat leek me een goede start opzoek naar leuke Postcrossing kaarten. Ik vulde mijn digitale winkelmandje met een aantal Hollandse ansichtkaarten en rekende af. Nog dezelfde dag waren ze op de post gedaan en de dag daarna vond ik het pakketje op mijn deurmat. Inclusief een verrassing! Omdat Anouk op 18 maart haar site vernieuwde site had geopend, geeft ze bij de eerste dertig bestellingen na de (her)opening een leuke ‘Goodie Bag’ cadeau. Mijn bestelling hoorde bij nog bij de eerste dertig en dus mocht ik, naast mijn bestelde kaarten, ook een een ‘Goodie Bag’ ontvangen. Dankjewel Anouk!

Naast (ansicht)kaarten verkoopt Anouk nog veel meer. Postpapier, notitie- en adresboekjes, pennen, stickers en ze heeft zelfs een aantal blog layouts op haar webshop staan. www.nouk-san.nl

Happy Postcrossing

Toen ik op Google ‘postcrossing’ intypte, kwam deze site als tweede zoekresultaat naar boven: Happy Postcrossing. Deze site staat vol met allerlei verschillende ansichtkaarten. Het is werkelijk waar te veel om op te noemen. Ik ging opzoek naar leuke setjes met ansichtkaarten en ik vond er al snel twee die me erg leuk leken. Ik stopte de Vintage kaartenset Famous en de Vintage kaartenset Old travel in mijn digitale winkelmandje. Eén set bestond uit 32 ansichtkaarten en had een prijs van €8,99. Voor nog geen €18,- had ik dus 64 kaarten. Deze kreeg ik na twee dagen door de brievenbus. Hieronder zie je de doosjes waar ze in zaten en een aantal van de kaarten. www.happy-postcrossing.nl

Wat vind je van de kaarten? Bestel jij wel eens ansichtkaarten online?

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

17 Reacties

 • Reageer Anouk 10 april 2013 op 11:13

  Bedankt voor je leuke blog over Nouk-san! Graag gedaan en veel plezier met de kaarten 🙂

 • Reageer Kim 10 april 2013 op 12:19

  Leuke kaarten! Vooral die vintage kaarten vind ik mooi. Ik heb ook wel eens kaarten besteld via internet voor Postcrossing maar ze waren niet altijd even mooi.
  Kim heeft onlangs geplaatst..365 Days – Week 14

 • Reageer Inge 10 april 2013 op 13:00

  Wauw superleuke kaartjes heb je besteld!
  Inge heeft onlangs geplaatst..Inge hartje.

 • Reageer Simone 10 april 2013 op 13:04

  Wat een leuke kaarjes! Ik wist niet dat Anouk deze ook verkocht. Ik ga zeker een kijkje nemen!
  Simone heeft onlangs geplaatst..♥ Foutje in de sneltrein

 • Reageer Eline 10 april 2013 op 16:50

  ze zien er super leuk uit!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Spammen maar…. !!

 • Reageer Eline 10 april 2013 op 19:35

  Wat een leuke kaarten! Vind vooral de ‘Hollandse’ kaarten erg leuk!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Tag: I Love Spring

 • Reageer Sas 12 april 2013 op 09:12

  Erg leuke kaarten!
  Sas heeft onlangs geplaatst..Als dit toch eens ECHT zou kunnen..

 • Reageer Leoni 12 april 2013 op 15:05

  super leuk. Die blauw witte kaarten vind ik het leukst!

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 13 april 2013 op 17:12

  Super leuk!
  Ik koop eigenlijk nooit ansichtkaarten.
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Quote | Loslaten

 • Reageer Bo 14 april 2013 op 10:30

  Oh wat een leuke kaarten!
  Bo heeft onlangs geplaatst..Recept: Marokkaanse Walnootkoekjes en Vliespindakoekjes

 • Reageer Budgetproof.nl 14 april 2013 op 14:30

  Aaahhh ik hou van kaartjes! & Postcrossing :D. & wat een goede tip. Heel veel leuke kaarten voor weinig geld.
  Budgetproof.nl heeft onlangs geplaatst..The Color Run, zelfs ik ben fan!

 • Reageer Kelly 15 april 2013 op 08:13

  Mooie zijn het zeg!!

 • Reageer Eva 15 april 2013 op 17:17

  Heel erg leuk! 🙂
  Eva heeft onlangs geplaatst..Recept Rocky Road

 • Reageer Nina 16 april 2013 op 10:44

  Wat een super leuke bestellingen!
  Nina heeft onlangs geplaatst..RUNNING: 1 down!

 • Reageer Priscilla 16 april 2013 op 22:26

  Je hebt echt superleuke kaarten besteld! De Bob Marley kaart is favoriet!
  Priscilla heeft onlangs geplaatst..Puppypraat – Hoe is het met Flo?

 • Reageer Evi 23 april 2013 op 18:52

  Mooie kaarten! Vooral met al die steden, ik koop meestal ansichtkaarten in een stad waar ik geweest ben en plak ze daarna in mijn album
  Evi heeft onlangs geplaatst..beyonce life but a dream

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge