Overige

Gekocht: Ringen

Zoals denk ik bijna iedere vrouw ben ik gek op sieraden. Ik ben dol op mijn Pandora armbanden en die draag ik ook bijna elke dag. Net zoals oorbellen. Hangers of gewone knopjes. In het gewoon zilver of in allerlei gekke kleuren en vormen. Maar er zijn ook dingen die ik eigenlijk nooit om had. Een voorbeeld daarvan zijn ringen. Maar daar wil ik verandering in gaan brengen.

Vroeger heb ik wel eens ringen gehad. Natuurlijk de bekende kindervariant met het lieveheerbeestje (ik ken in ieder geval veel mensen die er zo één hadden). Eentje met een blauw steentje gekregen van mijn oma. Een mooie zilveren als vriendschapsring met twee andere vriendinnen. Maar dat was het eigenlijk wel. Ik vond ringen nooit lekker zitten. Mijn knokkels waren veel breder dan de onderkant (basis) van mijn vinger en om daar overheen te kunnen, waren mijn ringen eigenlijk altijd te groot. Of de knokkel van de naastgelegen vinger zat in de weg. Ik irriteerde me in ieder geval mateloos aan iets om mijn vinger en dus verdwenen de ringen uit mijn leven.

Toch vond ik het altijd wel jammer. Ik zag veel mooie ringen en vond mijn eigen handen altijd zo kaal in verhouding met die van andere (die vaak wel één of meerdere ringen om hadden). Dus heb ik na jaren besloten het maar weer een kans te geven en kocht ik onderstaande ringen bij de V&D (Six).

 
Klik op de foto’s voor een grotere versie.

Ik draag de ringen niet om mijn ringvinger, omdat dat gewoon niet lekker zit met de knokkel van mijn pink, dus heb ik ze momenteel om mijn middelvinger. Mijn zusje was van mening dat een ring om je wijsvinger raar staat, wat vinden jullie daar van? Ik moet er nog wel een beetje aan wennen. Ik heb ook niet de kleinste modellen uitgezocht, dus maak ik het mezelf misschien een beetje moeilijker dan nodig. Het went vanzelf, ik moest ook wennen aan een armband om mijn arm toen ik mijn Pandora armband kreeg (daarvoor droeg ik ook nooit armbanden).

Zijn er sieraden die jullie eigenlijk nooit dragen, zoals ik dat met ringen had?

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

10 Reacties

 • Reageer Marah 2 april 2013 op 12:26

  Ik draag nooit armbanden en/of kettingen, ringen dan weer wel. Kettingen omdat… weet ik eigenlijk niet en armbanden omdat ik op kantoor werk en ze dan continu tegen het bureau aantikken haha. Ik draag trouwens bijna nooit ringen om mijn ringvinger. Ik heb er nu ook twee om mijn middelvinger(s), een om duim en een om de ringvinger. Maar dat is omdat die ring ergens anders niet past haha.

  Overigens had ik dat lieveheerstbeestje ook! Ik had er zelfs oorknopjes van!
  Marah heeft onlangs geplaatst..Het is bijna zomer omdat…

 • Reageer Joyce 2 april 2013 op 12:56

  ik heb heel veel sieraden, maar ik draag eigenlijk altijd dezelfde ring en ketting! die linker ring vind ik heel erg mooi 🙂
  Joyce heeft onlangs geplaatst..Running: hardloopkriebels

 • Reageer Kim 2 april 2013 op 13:38

  Leuke ringen! Ik vind een ring om je wijsvinger niet raar hoor. Ik draag maar zelden een ketting, ik vind het lastig om die te combineren met mijn outfit en de rest van mijn sieraden.
  Kim heeft onlangs geplaatst..365 Days – Week 13

 • Reageer Irene 2 april 2013 op 13:46

  Haha ik had ook een ring met een lieveheersbeestje 😀 Memories.. Je nieuwe ringen zijn leuk, ik heb er een die op de rechter lijkt, maar die is van eBay!

 • Reageer Eline 2 april 2013 op 19:07

  Mooi 🙂 Ik heb altijd mijn standaard ringen om 🙂
  Eline heeft onlangs geplaatst..Shoplog: iPhone hoesje

 • Reageer Lauradenkt 3 april 2013 op 10:40

  Oeh nice! Ik draag ook nooit ringen, ik weet niet, vind ze vervelend zitten 😛

 • Reageer Eline 3 april 2013 op 11:48

  oh die zijn prachtig!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Een beetje laat…maar fijne Pasen !

 • Reageer imfashionstoned 4 april 2013 op 10:03

  waauw wat mooi zeg

 • Reageer Sas 5 april 2013 op 09:21

  Leuke sieraden!
  Ik heb er ZOVEEL. En draag eigenlijk alleen m’n trouwring (en sinds gisteren m’n nieuwe armbandje)
  Sas heeft onlangs geplaatst..5 mooie herinneringen

 • Reageer Caroline 10 april 2013 op 23:12

  Super gaaf! Zelf draag ik nooit ringen..

  Liefs
  Caroline heeft onlangs geplaatst..Zaterdagavond vrijwilligerswerk

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge