Beauty + Fashion

GlossyBox April

Een nieuwe GlossyBox is weer bij mij bezorgt en dus is het weer tijd om de inhoud met jullie te gaan bekijken. De box staat in het teken van het voorjaar en de inhoud bestaat uit ‘een ultieme verzameling van de leukste voorjaars-musthaves waarmee jij helemaal klaar bent voor een frisse beauty-start’. Oké, deksel er af, strikje los, vloeipapier opzij en eens zien wat er onder ligt te wachten.

MAVALA – NAIL COLOR CREAM

Ik heb de kleur IZMIR (47) een wittige kleur die (denk ik) iets transparant hoort te zijn. Ik heb nu twee laagjes op mijn nagel en hij is echt nog niet dekkend. Vandaar dat ik ook niet denk dat dat de bedoeling is. Een leuk, niet opvallend lakje.

KIEHL’S – AROMATIC BLENDS SKIN-SOFTENING BODY CLEANSER

Een lichaamsreiniger die goed zou moeten schuimen en de huid 24 uur een zacht en verzorgd gevoel moet geven. We zullen het zien als ik hem onder de douche ga gebruiken. Qua geur vind ik hem niet echt lekker ruiken, maar misschien veranderd dat nog als ik hem daadwerkelijk gebruik.

TONI&GUY – CREATIVE EXTREME HOLD HAIRSPRAY

Een haarspray is altijd handig en zeker nu mijn huidige variant bijna op is. Ik hoop dat het ‘extreme hold’ gedeelte zijn naam eer aan doet, want sommige haarsprays met dat erop zijn echt flut en dan zakt alles als nog uit. Geen bijzondere geur als je het mij vraagt: gewoon een ‘standaard’ haarspray luchtje.

LANCÔME – ADVANCED GÉNIFIQUE

We hebben een primeur in de GlossyBox, want dit product ligt volgens zeggen nog niet in de winkels. Het is de vernieuwde versie van het bekende Génifique en zou er voor moeten zorgen dat mijn gezicht er weer jonger zou moeten uit zien. Nou zie ik er nog niet echt ‘oud’ uit met mijn 25 jaar en heb ik ook niet echt lijntjes volgens mij, maar wie weet zie ik er na gebruik wel weer uit als een 15-jarige. Hahaha.

NARCISO RODRIGUEZ – FOR HER (X3)

Als laatste vond ik drie (!!) testers van een luchtje in de box. De Eau de Toilette, Eau de Parfum & Eau de Parfum Intense. Altijd handig om eens een ander luchtje te proberen zonder gelijk (in dit geval) €70,- te moeten uitgeven aan een 30ml versie. De testers zijn met verstuiver en dat vind ik een groot pluspunt voor een tester. De Eau de Parfum Intense vind ik in eerste instantie het lekkerste ruiken, maar eigenlijk zijn ze allemaal net niet de geurtjes waar ik voor zou gaan. Ik ben eerder van de hele zoete luchtjes, maar voor de verandering zijn deze ook wel fijn.

Ik denk dat dit tot nu toe, voor mij, de minst leuke box is. In plaats van drie testers van een luchtje en de Génifique van Lancôme, had ik liever iets anders gezien. Bijvoorbeeld een mooi make-up product. Maar dat is het risico wat je neemt met de GlossyBox, dus ik zal er ook echt niet over gaan klagen.

Wil jij ook elke maand een verassingspakket ontvangen in de vorm van een GLOSSYBOX? Wordt dan ook lid. Je kan kiezen uit een 1 maand-, 3 maanden-, 6 maanden- of een jaarabonnement. Klik hier!

Welk product uit deze GlossyBox zou jij wel willen proberen/hebben?

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

9 Reacties

 • Reageer Bo 21 april 2013 op 11:15

  De inhoud vind ik dit keer niet echt speciaal. Hopelijk de volgende keer beter!
  Bo heeft onlangs geplaatst..Sacha | Nieuwe producten voor het voorjaar!

 • Reageer Eline 21 april 2013 op 11:30

  Jammer dat ‘ie een beetje tegenvalt!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Tips voor het opruimen van je kledingkast

 • Reageer Saar 21 april 2013 op 12:14

  Ik vind de nagellak leuk!
  Saar heeft onlangs geplaatst..Aan de Wandel

 • Reageer Nina 21 april 2013 op 15:20

  Oeh, die Narciso geur heeft mn moeder. Vind hem best wel zwaar. Andere dingetjes zijn wel lekker…
  Nina heeft onlangs geplaatst..LIKES: 7

 • Reageer Evey 21 april 2013 op 18:57

  Wat een leuke spulletjes! Miss moet ik ook maar eens lid worden~! XX
  Evey heeft onlangs geplaatst..My cardio routine

 • Reageer Jess 21 april 2013 op 19:21

  Ik vind die nagellak er erg mooi uit zien 🙂

 • Reageer Tess 21 april 2013 op 21:30

  Jammer dat de inhoud niet helemaal top is, maar dan kan de volgende alleen maar weer meevallen. Beetje vreemd dat ze 3 dezelfde luchtjes er in stoppen, waar was dat voor nodig, haha?
  Tess heeft onlangs geplaatst..London Marathon in Pictures

 • Reageer Kelly 22 april 2013 op 21:05

  Jammer dat die nagellak niet echt dekt want het is echt een pracht kleur. Hier hou ik van!! Ik heb zelf de Glossybox niet maar wel leuk om te lezen wat er altijd in zit.
  Kelly heeft onlangs geplaatst..Babykamer verbouwing

 • Reageer Sas 23 april 2013 op 14:08

  Ziet er wel leuk uit.
  (net als je nieuwe layout!)
  Sas heeft onlangs geplaatst..Important stuff

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge