Challenges + Tags

Liebster Award III

Alweer wat daagjes geleden kreeg ik van Anouk van Nouk-san.nl te horen dat ik door haar was genomineerd voor de Liebster Award. Wat ontzettend leuk! Dat is de derde al die ik in ‘ontvangst’ mag nemen. Dus daar gaan we dan met de feitjes, de antwoorden en mijn vragen!

De regels:
1. Maak een lijst met 11 feitjes over jezelf.
2. Beantwoord de 11 vragen die de blogger die jou genomineerd heeft, heeft gesteld.
3. Vraag 11 nieuwe vragen voor diegenen die jij hebt genomineerd.
4. Kies 11 bloggers met minder dan 200 volgers die je nomineert.
5. Laat bij elke blogger een berichtje achter dat je ze genomineerd hebt.
6. Bedankt de persoon die jou heeft genomineerd met een link naar hun blog.

11 feitjes over Wendy:

 1. Voordat ik dit lijstje begon, waren er al bijna 25 feitjes over mij te vinden op ItsWendy.NL. Nieuwsgierig? Je vindt ze hier, hier en hier.
 2. Ik vind Mc Donalds echt lekker. Er zijn mensen die er wel eten, maar het eigenlijk niet lekker vinden. Of mensen die zeggen dat ze er kort na alweer honger krijgen, omdat het niet voor langere tijd vult. Nou, als ik een lekker Quaterpounder menu op heb, heb ik echt wel genoeg voor die avond. Jammie!
 3. Zilveruitjes, augurken en snoeptomaatjes. Ik moet me inhouden dat ik niet gelijk alles in één keer op eet.
 4. Ik maak graag cupcakes of muffins, maar stiekem vind ik het beslag nog het allerlekkerst. Ik vind het dus echt niet erg als ik teveel beslag heb. De beslagkom wordt helemaal leeg geschraapt.
 5. Ik heb jaren wedstrijd gezwommen en ik heb daar een schoenendoos met bijna 30 medailles aan overgehouden. Zeven daarvan heb ik echt gewonnen en de rest is als aandenken aan de verschillende wedstrijden tegen andere clubs.
 6. Ik ben niet gelovig. Niet dat er iets mis mee is als je dat wel bent hoor, maar het wordt vaak van mij gedacht en het is dus niet zo.
 7. Ik heb jaren een beugel gehad, maar op mijn verzoek zijn we/ze er vroegtijdig mee gestopt. Ik moest een nachtbeugel dragen, maar ik lag de halve nacht wakker met dat ding in mijn mond. Als ik uiteindelijk toch een beetje in slaap viel, dan haalde ik hem (slapend) uit mijn mond. Het schoot dus niet echt op. Helaas hebben ze toen ook geen draadje achter mijn tanden gezet (onder wel). Onder staat alles nog netjes, maar boven is het weer een puinhoop. Ik twijfel heel erg of ik misschien toch weer een bezoekje wil gaan brengen aan de orthodontist.
 8. Ik schreef vroeger best vaak gedichten. Een aantal daarvan staan nog steeds online en kan ik dus aan jullie laten zien. Nieuwsgierig? Ga dan even op LeukeGedichten.nl kijken.
 9. Ik en Kevin weten nog steeds niet wie jaren geleden degene is geweest die zijn MSN had gehacked en onder andere mij had toegevoegd. We ‘verdenken’ wel iemand, maar die beweert bij hoog en bij laag dat het niet zo is. Ach, wij zijn diegene alleen maar dankbaar, want anders waren we nu geen negen jaar samen.
 10. Kennen jullie het jumpen nog? Ik kon dat (voor een meisje zijnde) ook redelijk. Ik ‘moest’ ooit ook eens op het podium komen bij Jeckyl & Hyde, maar toen ben ik snel naar de wc gevlucht. Veel te verlegen daarvoor! Hahaha.
 11. Inmiddels staan er dus meer dan 30 feitjes over mij op mijn blog!

11 vragen van Anouk

 1. Wat is echt een ‘guilty pleasure’ van jou?
  De Mc Donalds en dan vooral de McFlurry (Magnum White, Crunch en M&M’s), Quaterpounder en McKroket.
 2. Welke drie eigenschappen zijn echt ‘jij’?
  Hart op de tong, eerlijk en gevoelig.
 3. Wat is je favoriete nummer, van welke artiest?
  Op dit moment Lessons In Love van Kaskada & Neon Trees (Headhunterz Remix)
 4. Welk dier is jouw beste vriend?
  De kat, al vind ik honden vaak ook super.
 5. Wat maakt jou blij?
  De zon die zich eindelijk weer een paar dagen achter elkaar laat zien.
 6. Wat verzamel je?
  Niets?
 7. Wat vind je de leukste categorie van je blog? Waarom?
  Ik heb niet echt een voorkeur voor categorie. Alles valt gewoon onder het ‘Personal’-sfeertje van mijn blog.
 8. Wat is je favoriete kleuren en waarom?
  Blauw. In alle mogelijke tinten. Leuk voor elk jaargetijde (qua kleding). Cool en rustig.
 9. Welk gadget wil je écht graag hebben?
  Ik zou heel graag een PSP willen hebben met het spel Loco Roco. Dat lijkt me zo leuk!
 10. Wat is je droomberoep?
  Als kind had ik allerlei droomberoepen. Van zwemlerares tot dolfijnentrainer. Maar eigenlijk ben ik toch wel heel erg tevreden met de baan die ik nu heb: pedagogisch medewerkster in de kinderopvang.
 11. Hoe vond je de vragenlijst?
  Erg leuk! Bedank Anouk voor deze vragen.

11 vragen die ik aan jullie stel

 1. Wat wilde jij vroeger heel graag worden?
 2. Hoe hadden je ouders je genoemd als je van het andere geslacht was?
 3. Stel je had de macht om één ding in Nederland te veranderen: wat zou dat dan zijn?
 4. Als je iets aan jezelf zou kunnen veranderen (karakter of uiterlijk): wat zou dat dan zijn?
 5. Welke schooltijd vond/vind jij het leukste en waarom? Basisschool, Middelbare school of Hoge school?
 6. Wat is jouw lievelingsplant of -bloem?
 7. Welke muziek zullen we echt nooit bij jou horen?
 8. Stel er staat een ramp te gebeuren en je moet je huis verlaten. Je weet niet of je je huis ooit nog weer in deze staat zal terug zien. Welke 5 dingen neem je mee?
 9. Wat is het raarste/vreemste wat je ooit heb gegeten?
 10. Als je een dier zou kunnen zijn, welke was dat dan en waarom?
 11. Wat ga je doen nadat je hier mee klaar ben?

Nominaties

Ik ga ook dit keer geen specifieke mensen nomineren. Ik heb hem al bij meerdere mensen, meerdere keren voorbij zien komen en ik wil graag ook de mensen de kans geven die hem nog niet hebben gehad. Heb jij nog nooit een Liebster Award ontvangen en heb je minder dan 200 volgers op je blog? Dan ben je bij deze door mij genomineerd! En als je hem wel al een keer heb gehad, maar graag mijn vragen wil beantwoorden, dan mag je hem uiteraard ook overnemen.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

11 Reacties

 • Reageer Eline 3 april 2013 op 11:36

  wat leuk zeg!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Een beetje laat…maar fijne Pasen !

 • Reageer Nina 3 april 2013 op 14:16

  Harstikke leuk om te lezen!!
  Nina heeft onlangs geplaatst..RUNNING: Time to battle & challenge

 • Reageer Evey 3 april 2013 op 15:01

  Leuk! Ik ben ook een macdonalds lover hahaha. Ik moet er altijd in het buitenland heen. XX
  Evey heeft onlangs geplaatst..30 dagen yoga challenge | Plank Pose

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 3 april 2013 op 15:27

  Leuk om te lezen!
  En in dat geval ga ik hem binnenkort op mijn blog zetten!
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Studeren doe je zo

 • Reageer Marije_Blogt 4 april 2013 op 17:53

  Haha die Mac Donalds! Gruwelijk lekker!! Kun je mij ook voor wakker maken s’nachts 😉
  En op het podium bij Jackyll & Hyde! leuk toch?! heb je nooit spijt gehad dat je ’t niet gedaan hebt? 😉
  Marije_Blogt heeft onlangs geplaatst..Winactie nagelpakket by MORE nagelsalon!!

  • Reageer Wendy 6 april 2013 op 19:38

   @Marije_Blogt: Soms stiekem wel. 😉 Achteraf maakten ze er een wedstrijdje van en de winnaar had dan in hun videoclip gemogen. Had toch wel heel gaaf geweest.

 • Reageer Sas 5 april 2013 op 09:40

  Leuk om te lezen!

  Mijn antwoorden:

  Wat wilde jij vroeger heel graag worden?
  Werken met kinderen (gelukt!) of werken in een dierentuin.

  Hoe hadden je ouders je genoemd als je van het andere geslacht was?
  Robbin

  Stel je had de macht om één ding in Nederland te veranderen: wat zou dat dan zijn?
  Respect naar anderen.

  Als je iets aan jezelf zou kunnen veranderen (karakter of uiterlijk): wat zou dat dan zijn?
  Mijn voeten

  Welke schooltijd vond/vind jij het leukste en waarom? Basisschool, Middelbare school of Hoge school?
  Hoge school, die tijd was ontzettend leuk en hele fijne mensen (waar ik nog mee omga) leren kennen.

  Wat is jouw lievelingsplant of -bloem?
  Roos

  Welke muziek zullen we echt nooit bij jou horen?
  Techno

  Stel er staat een ramp te gebeuren en je moet je huis verlaten. Je weet niet of je je huis ooit nog weer in deze staat zal terug zien. Welke 5 dingen neem je mee?
  – Katten (als dit tlet als ding hihi)
  – Fotobalbum’s
  – En verder weet ik het even niet…

  Wat is het raarste/vreemste wat je ooit heb gegeten?
  Ik eet geen vreemde dingen haha.

  Als je een dier zou kunnen zijn, welke was dat dan en waarom?
  Een kat of een eekhoorn. Geweldige beesten!

  Wat ga je doen nadat je hier mee klaar ben?
  Ik ga zo richting werk 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..5 mooie herinneringen

  • Reageer Wendy 6 april 2013 op 19:39

   @Sas: Leuk dat je mijn vragen beantwoord! 😀

 • Reageer Anouk 8 april 2013 op 08:54

  Hey Wendy, wat doe je precies als pedagogisch medewerker in kinderopvang? Benieuwd!
  Anouk heeft onlangs geplaatst..Your day in a frame

  • Reageer Wendy 9 april 2013 op 14:18

   @Anouk: Pedagogisch medewerker is gewoon een mooi woord (de officiële functienaam) voor leidster op een kinderdagverblijf. Zoals werkenindekinderopvang.nl opschrijft:

   Als Pedagogisch Medewerker kinderopvang bepaal je wat je op een dag of in een dagdeel met groepen kinderen in een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang (BSO) gaat doen. Hierbij zoek je aansluiting bij het pedagogisch beleid. De activiteiten leveren een bijdrage aan de opvoeding van de kinderen en passen goed bij hun leeftijd. Je zorgt ervoor dat ze zich prettig voelen in de opvang.

   Je zorgt er ook voor dat de kinderen voldoende te eten en te drinken hebben. Het verschonen en laten rusten van de jongste kinderen behoort ook tot je taken. En je verricht huishoudelijke taken zoals boodschappen doen, stofzuigen en afwassen.

 • Reageer Debbie 8 april 2013 op 14:19

  Erg leuk om te lezen…

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge