Overige

Lucky Streak

“Jij moet zo’n Koninginnedaglot gaan kopen!”, zeggen mensen als ze horen dat ik alweer iets gewonnen heb. Nou is het winnen van 10.000 euro per maand voor de komende 30 jaar wel even wat anders dan de prijsjes die ik via onder andere diverse blogs win, maar ik zou het bijna overwegen. Na sneakers, ansichtkaarten en een tas, heb ik een tijdje terug weer iets gewonnen! Afgelopen week mocht ik het eindelijk ontvangen.

Ik volg Joyce al een tijdje op haar site MamaJoyce.nl en paar weken geleden begon ze met het maken van armbandjes. Ze heeft inmiddels zelfs een webshop onder de naam Jewelry by Joyce om daar haar zelfgemaakte creaties te verkopen. Maar voordat dat zover was, zette ze een winactie online op haar blog. Ze gaf twee armbandjes weg onder haar volgers en na een weekje bleek ik één van de gelukkige winnaars te zijn. Ontzettend leuk! Ik kreeg een mailtje van haar en mocht in haar webshop een leuke armband uitzoeken. Hier onder kan je zien welke het is geworden.

Ik vond dit een erg leuke armband door de combinatie van kleuren. Vrolijk en passend bij het voorjaar. Verder vond ik het erg leuk dat het eigenlijk 3-in-1 is. Sinds ik de armband binnen kreeg, heb ik hem eigenlijk alleen nog maar om gehad. Heel erg fijn ook dat de armband niet zo groot is, want meestal als ik een armbandje koop in de winkel, zijn ze net te groot en vallen ze makkelijk van mijn arm/hand af. Deze is gewoon precies goed! Ontzettend bedankt Joyce!

Konden jullie het webwinkeltje van Joyce al?

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

13 Reacties

 • Reageer Nina 23 april 2013 op 11:17

  Wat een schatje!

 • Reageer Mariska 23 april 2013 op 13:27

  Ik volg haar website wel, maar haar webwinkeltje ken ik niet. Wat leuk gemaakt zeg!
  Mariska heeft onlangs geplaatst..Pretty Polish Zoya & China Glaze

 • Reageer Jennie from the Blog 23 april 2013 op 13:57

  aah wat super leuk!!

  Doe je trouwens al mee met mijn giveaway? Je kan Nike freeruns winnen in een kleur naar keuze op mijn site http://www.jenniefromtheblog.com!
  Jennie from the Blog heeft onlangs geplaatst..BERSHKA LOOKBOOK

 • Reageer BAGSANDSUSHI 23 april 2013 op 14:18

  Wat super leuk! Ik kende haar webwinkel nog niet 🙂

  X
  BAGSANDSUSHI heeft onlangs geplaatst..OUTFIT. That coat

 • Reageer Sas 23 april 2013 op 14:25

  Ik heb ook een armbandje van haar 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..Important stuff

 • Reageer Eline 23 april 2013 op 14:41

  Wat een mooie armbandjes, erg leuk inderdaad voor het voorjaar!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Beauty trend: natural beauty

 • Reageer Kimberly 23 april 2013 op 16:16

  Wat een leuk armbandje! 🙂
  Kimberly heeft onlangs geplaatst..Currently love

 • Reageer Olga 23 april 2013 op 17:10

  Leuk! Ik heb ook net een blog geschreven over de webshop van een vriendin van mij 🙂
  Olga heeft onlangs geplaatst..Beauty: Liefs van Lotte

 • Reageer Evey 23 april 2013 op 17:38

  Nee nog niet, wel schattig 😀

 • Reageer Tessa 23 april 2013 op 22:44

  Wauw mooie heb je uitgezocht, inderdaad leuk met die verschillende kleuren; lekker zomers!
  Tessa heeft onlangs geplaatst..Wishlist: the basics that are still missing

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 24 april 2013 op 10:11

  Helemaal leuk!
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Zo simpel is dan geluk #3

 • Reageer Debbie 24 april 2013 op 18:53

  Leuk is datals je iets wint… En je hebt een mooi armbandje gewonnen hoor
  Debbie heeft onlangs geplaatst..~~Weekly Diary 16~~

 • Reageer Kelly 25 april 2013 op 10:43

  Wat leuk wist niet dat ze een shop had. Ik ga eens gauw kijken!! & wat een mooie kleuren heb jij.
  Kelly heeft onlangs geplaatst..Babykamer verbouwing

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge