Overige

Moederdag

Afgelopen zaterdag was het Moederdag en omdat Moederdag dit jaar op 12 mei viel, was het ook nog een mijn zusje haar verjaardag. En dus vertrokken Kevin en ik halverwege de middag met twee tassen richting mijn ouders en zusje. Eerder had ik al een stukje geschreven over datgene wat wij voor Moederdag verzonnen hadden en nu zal ik vertellen wat het nou eigenlijk was.

Het begon allemaal met het feit dat Glossybox een moederdagbox introduceerde. Dat leek ons nou leuk om aan onze moeder te geven, aangezien we allebei lid zijn van de Glossybox. We spraken af dat ik hem zou gaan bestellen. Maar omdat ik eerste wilde ontdekken wat er in zou kunnen zitten, wachtte ik het nog even af. Er werden namelijk hints gegeven en ik vond het zonde om een box te bestellen waar niks in zat wat me moeder zou gaan gebruiken. Na een tijdje besloot ik hem toch maar te bestellen, maar helaas: de box was uitverkocht. Achteraf gezien helemaal niet erg, want de producten die er in zaten, hadden waarschijnlijk ongebruikt in een la beland.

Toen moesten we dus iets nieuws verzinnen. “Laten we zelf een box maken!” En dat deden we. We spraken een bedrag af en gingen op zoek naar leuke mini’s en leuke fullsize producten. Uiteindelijk hadden we zoveel producten dat we zelfs twee boxen konden vullen. En zo zaten we bij mij thuis gekleurd papier in de papierversnipperaar te stoppen om vulling te creëren en alles netjes, op de Glossybox-manier, in te pakken. Vloeipapiertje er om heen, lintje strikken en het geheel omhuld met de officiële Glossybox-doos (wie wat bewaart, heeft wat).

Mijn moeder had echt geen flauw idee en volgens mij vond ze het wel erg leuk. Daarnaast hadden we ook allebei los van elkaar nog een cadeautje. Mijn zusje gaf haar nog een oliebrandertje met allerlei verschillende geuren en ik kocht voor haar nog een boek. Ook kreeg ze nog een tablet van mijn vader.

moederdag1

moederdag2

moederdag3

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

11 Reacties

 • Reageer Femke 15 mei 2013 op 12:22

  Ziet er leuk uit, wat een goed idee!
  Femke heeft onlangs geplaatst..En daarom ben ik nog steeds verliefd. – deel 4

 • Reageer Eline 15 mei 2013 op 17:51

  wat een mooi pakketje!
  Eline heeft onlangs geplaatst..A Real Model!

 • Reageer Olga 15 mei 2013 op 18:01

  Leuk en origineel! 😀
  Olga heeft onlangs geplaatst..Personal: Vrienden met de ex van je ex?

 • Reageer Saar 15 mei 2013 op 20:54

  Wat een leuk idee! Het is sowieso een leuk cadeauidee, niet alleen voor moederdag!
  Saar heeft onlangs geplaatst..…And That’s Who I Am

 • Reageer Eline 16 mei 2013 op 08:47

  Echt superleuk!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Spam je blog!

 • Reageer Sas 16 mei 2013 op 09:13

  Wat een leuk pakket!
  Sas heeft onlangs geplaatst..Keukenprinses

 • Reageer Lieke 16 mei 2013 op 14:00

  Echt een super leuk idee om zelf een soort van goodiebox te maken zeg! Dat moet ik onthouden voor volgend jaar, hihi ;D

 • Reageer Niekje 16 mei 2013 op 21:31

  Ik zal wel onder een steen hebben gelegen ofzo… Maar wat is een glossybox? Haha.

  Leuk cadeau & nuttig, hou ik van!
  Niekje heeft onlangs geplaatst..Niet te genieten

  • Reageer Wendy 18 mei 2013 op 14:50

   @Niekje: Als je een abonnement hebt op Glossybox, krijg je één keer per maand een doos opgestuurd met daarin 5 luxe beautyproducten. Mascara, luchtjes, nagellak, maskers, shampoo, noem het maar op. Sommige dingen fullsize en andere in miniatuur versie. Een leuke verwennerij voor jezelf en je kan gelijk allerlei internationale producten testen.

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 17 mei 2013 op 17:18

  Wat een leuk idee! Leuk gemaakt 🙂
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Vriendschap van één kant

 • Reageer Silvy 18 mei 2013 op 09:47

  Leuk dat je zelf zo’n box hebt samengesteld! 🙂
  Silvy heeft onlangs geplaatst..Win €45,- shoptegoed bij Promiss.nl!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge