Overige

NYX Girls Polish Review

Met een kerstetentje van mijn werk, kregen wij een Douglas cadeaukaart. Hartstikke leuk natuurlijk, maar eigenlijk kwam ik nooit bij de Douglas. Er was dus niks waarvan ik gelijk dacht: “Ow! Dan kan ik dat-en-dat gaan kopen!!”. Het enige wat bij mij naar boven kwam waren de Apocalips Lip Lacquer van Rimmel, maar laten ze die nou net niet hebben bij de Douglas. Het tweede wat ik bedacht was nagellak. En zo gebeurde het dat ik een tijdje terug de Douglas uit liep met 5 nagellakjes en 25 eurocent die over was van mijn cadeaukaart.

De nagellakjes die ik koos waren van het merk NYX Girl Polish. Waarom dat merk? Omdat ze daar een vrij grote keuze van hadden met kleuren die mij aantrokken en omdat ik de prijs (€4,95) ook wel redelijk vond. Verder had ik er nog nooit van gehoord en had ik dus ook geen idee wat de kwaliteit van deze lakjes zou zijn. Maar goed, met een gekregen  cadeaukaart kan je een keer een gokje wagen. Ik koos voor de volgende kleuren:

 • NGP 139 Robotic
 • NGP 175 Mermaid Green
 • NGP 235 Alps Bunny
 • NGP 239 Golden Lavender
 • NGP 131 Woman

Op Mermaid Green na, allemaal met een glittertje en de Alps Bunny is transparant met een glitter en dus zal ik die vooral als soort topcoat gaan gebruiken.

De eerste die ik op mijn nagels smeerde was de Golden Lavender: een lavendelachtig kleurtje met een goud glittertje er in. Ik was gelijk verliefd op dit kleurtje. De zon scheen buiten en dan zag je heel mooi het gouden glittertje. Ja, ik vond hem prachtig. En ik kreeg ook positieve opmerkingen op mijn werk over de combinatie van paars met goud. Robotic heb ik ook al een keer geprobeerd: zwart met een blauwe glitter. Ook heel mooi, maar ik vond hem te donker voor op mijn werk en dus heb ik Woman op mijn nagels gesmeerd voor een langere testrit. Donkerrood met een rood glittertje. De andere twee heb ik nog niet geprobeerd, maar dat komt vast nog wel een keer.

Maar wat vond ik dan van dit tot nu toe nog voor mij onbekende nagellak merk? Voor zover ik ze nu heb kunnen uitproberen vind ik hem top! Fijn kwastje, smeert makkelijk uit (niet te dik, niet te dun) en na twee laagjes is het dekkend. Het droogt snel (dubbele pluspunten) en op mijn toch wat dunne, slappe nagels blijft het goed zitten (driedubbele pluspunten). Ik heb flink het huishouden gedaan (o.a. het schrobben van de douchecabine) en heb er op de derde dag ook nog mee gewerkt en alleen op mijn rechterhand (ik ben recht) is er op twee nagels wat van de nagellak gechipt. Op mijn middelvinger is het bijna niet noemenswaardig en de meeste beschadigingen zitten op mijn wijsvinger, maar het is nog niet zo erg dat het geen potje meer is en ik het er per direct af ga halen. Heel erg fijn!

Conclusie: tot nu toe ben ik erg tevreden over deze nagellakjes. Ik heb ze nog niet allemaal kunnen proberen, maar de eerste indruk is erg goed. Te koop bij de Douglas voor €4,95 voor 10ml.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

4 Reacties

 • Reageer Mariska 13 mei 2013 op 21:34

  Wat een mooie kleurtjes zijn dat 🙂
  Mariska heeft onlangs geplaatst..Plugin Statigram Widget

 • Reageer Olga 14 mei 2013 op 00:04

  Mooie foto’s! Met een kadokaart van de Douglas zou ik daar meteen iets van Clinique uit het schap vissen, want dat is echt een geweldig merk!
  Olga heeft onlangs geplaatst..Week 19

 • Reageer Mirjam - Jewelyz 14 mei 2013 op 18:12

  Mooie lakjes, ik kende de lakjes ook nog niet. Handig om te onthouden als ik eens een Douglasbon krijg 😉
  Het rode lakje vind ik erg mooi!

 • Reageer Malou 15 mei 2013 op 10:40

  Wat een mooie kleuren!
  Malou heeft onlangs geplaatst..ESSIE GUCHI MUCHI PUCHI

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge