Overige

Pre Moederdag

Op zondag is het weer Moederdag: een dag ter ere van het moederschap. Tegenwoordig houdt dat in dat, in gezinnen die Moederdag vieren, moeder een dagje verwend wordt. Ontbijt op bed, cadeaus en soms zelfs het overnemen van de huishoudelijke taken. Op scholen en kinderdagverblijven is vaak heel wat afgeknutseld om moeders op deze dag een leuk, zelfgemaakt cadeau te kunnen geven. Ook wordt er meestal die dag nog een bezoek gebracht aan oma.

Afgelopen weekend ben ik met mijn zusje op pad geweest voor de cadeaus voor Moederdag en ik kan wel zeggen dat we goed geslaagd zijn. Wijzelf vinden het een erg leuk en origineel cadeau. Nu nog hopen dat moeders dat ook vindt. Ik ga natuurlijk niet vertellen wat het is geworden, want ook mijn moeder zou hier wel eens kunnen meelezen. Helaas zijn we vergeten foto’s te maken vóór het inpakken, dus ik ga proberen foto’s te maken tijdens het uitpakken en dan kunnen jullie er volgende week wel een stukje over verwachten. Tot dat moment moeten zowel jullie als onze moeder het doen met de onderstaande foto.

Onze moeder is al druk aan het speculeren, maar is nog niet eens in de buurt gekomen van wat het daadwerkelijk is. Leuk hoor, om je moeder zo nieuwsgierig te maken! Ha ha. Nog even geduld moeders!

Dit jaar is Moederdag trouwens niet alleen Moederdag voor ons, want mijn zusje is die dag namelijk ook jarig. En in de jaren dat zij op Moederdag jarig is, ben ik op Vaderdag jarig. Grappig detail, toch?

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

11 Reacties

 • Reageer Malou 6 mei 2013 op 11:21

  Ik ben erg benieuwd wat het is!

  Ik volg je 🙂
  Malou heeft onlangs geplaatst..DAGBOEKJE #36

 • Reageer Kimberly 6 mei 2013 op 11:58

  Ik ben benieuwd!!
  Kimberly heeft onlangs geplaatst..Hoe verwen je je haar met natuurlijke middelen?

 • Reageer Marije_Blogt 6 mei 2013 op 12:24

  Ik snap dat ze druk aan het speculeren is! wat een spannende verpakking 🙂
  Ik zelf kan niet wachten op mijn zelfgekleidde asbak en crepe papieren bos bloemen die ik ws van de kinderen krijg haha!
  Marije_Blogt heeft onlangs geplaatst..DIY “Home-make over” in 1 dag..

 • Reageer Yolande 6 mei 2013 op 13:06

  Nu ben ik ook erg benieuwd wat er in zit! Ik ben trouwens dit jaar ook jarig op vaderdag, wat grappig!
  Yolande heeft onlangs geplaatst..Kind van de leeuwin

 • Reageer Nina 6 mei 2013 op 13:52

  Mijn moeder wilde graag naar de film en daarna een hapje eten. Dus dat gaan we lekker doen!
  Nina heeft onlangs geplaatst..PERSONAL: Scriptiestress

 • Reageer Simone 6 mei 2013 op 15:24

  Dat is toevallig zeg! Mijn zusje is 13 mei jarig, dat is volgens mij ook wel eens op moederdag 😉 Ik ben benieuwd naar het cadeautje!
  Simone heeft onlangs geplaatst..❤ TIPS | Hoe word ik onafhankelijk

 • Reageer Sas 6 mei 2013 op 19:48

  leuk, ik ben benieuwd!
  Sas heeft onlangs geplaatst..Good news

 • Reageer Jennn 6 mei 2013 op 20:40

  Mijn moeder heeft er helemaal niks mee…
  Jennn heeft onlangs geplaatst..Met blote voeten

 • Reageer Niekje 7 mei 2013 op 17:52

  Wij doen nooit aan moederdag, maar ook niet aan valentijnsdag e.d. pure commercie. Geef liever ´Tussendoor´ een bloemetje o.i.d.

  Wel benieuwd naar de cadeau´s en wat moeders er van vindt 😉
  Niekje heeft onlangs geplaatst..1e week van mei…

 • Reageer Bo 9 mei 2013 op 08:48

  Wij vieren geen moederdag, dus we gaan niks speciaals die dag doen. Ik ben wel heel benieuwd wat er inzit!
  Bo heeft onlangs geplaatst..Recept: Yoghurttaart met kiwi-lemoncurd

 • Reageer Amber 9 mei 2013 op 15:43

  Het is in ieder geval erg leuk ingepakt, dus ik ben benieuwd wat het is. Grappig dat je zusje op moederdag jarig is en jij dan op vaderdag!

  Mijn moeder krijgt leuke decoratie dingen voor in huis, aangezien we net zijn verhuisd.
  Mijn stiefmoeder krijgt de sea salt spray van Toni&Guy (daar is ze gek op, maar is redelijk prijzig) en wat andere verwen producten zoals de Douche&bodylotion van Nivea.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge