Overige

Reminder Winactie

winnen

 

Misschien vinden jullie het door mij gehaakte beertje helemaal niet leuk en zijn er daarom nog maar vier mensen die mee doen aan deze winactie. Misschien is het vele van jullie gewoon ontgaan? De winactie met het uiltje was immers best een succes. Maar ja, een uiltje is ook wel wat ‘neutraler’ dan een beertje met een roze jurkje. Dit gezegd hebbende plus het feit dat ik op het moment bezig ben met een grote opruiming: bij deze nog even een herinnering aan de winactie!

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

5 Reacties

 • Reageer Eline 9 mei 2013 op 19:52

  ik wil wel meedoen 😀
  Eline heeft onlangs geplaatst..A Real Model!

 • Reageer Miranda 10 mei 2013 op 07:08

  Ik heb me net opgegeven om mee te doen, op de andere blog
  Miranda heeft onlangs geplaatst..Peuterstreken.

 • Reageer Malou 10 mei 2013 op 09:38

  Ik ga even kijken 🙂
  Malou heeft onlangs geplaatst..ZARA TRF LOOKBOOK MAY

 • Reageer Evey 10 mei 2013 op 17:17

  Leuke actie. Ik heb er al zoveel dus ik hoef niet mee te doen 🙂
  Evey heeft onlangs geplaatst..Een surfvakantie in Europa boeken

 • Reageer Niekje 16 mei 2013 op 20:20

  Ik vind het beertje erg schattig, maar ik laat deze aan mij voorbij gaan…
  Niekje heeft onlangs geplaatst..And that’s who I am!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge